Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57525 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs
alo bre organizatori uozbiljite se!!! pa zar je ovo (za sada) program festivala koji je proglasen za "najbolji evropski festival"?!   Smiley 1

Koga si ti konkretno ocekivao? Zaista vise nego solidan line-up na main-stageu za sada... cak i na nekim tradicionalno "pljuvackim" forumima su zadovoljni dosadasnjim imenima.. Valjda to sve zavisi od muzike koju zelite da cujete.. Meni se svidja posto ima vise punka na mainu nego svih godina do sada.. Realno je bilo ocekivati da ce ove godine gitare se najvise cuti na festivalu, jer je prethodna bila hip-hop godina... nista neocekivano.. ima jos vremena.. ali ne znam sta ocekujete.. konkretno koje izvodjace..
nista ne ocekujem od exita...sasvim su dovoljni za ovu godinu slayer i nile u beogradu i smederevo

Upravo tako... Zato kapiram da se nece vise insistirati na dovodjenju metal bendova... pretpostavljam da ce i Metal stage biti ne preterano sadrzajan, bar ne sto se tice klasicnih metal bendova.. treba ocekivati vise punka ( Smile ), hardcorea... Ipak, to ne znaci da nece biti metala, tako da ce i sa te strane "kvota" biti ispunjena.. Tu su Ministry i za mladje od 16 Nightwish..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ja sigurno ne cekam jos metal , punk i HC bendova...  volim gitaru ali ne toliko na taj nacin  Smile

po meni fali kvalitetnih i poznatih bandova koji jos nisu dolazili na Exit a da sviraju pop-rock , reggae , (bar)jedan poznat hip hop/rap izvodjac...

ima gomila onih koje bi voleo cuti ali stvarno ne znam ko planira turneje a ko ne , ko koliko kosta , dal` uopste jos ide po festivalima i sl.  Smile

mogu se uporediti i liste ko gde dolazi na koji festival pa ih uporediti...  Smile

Ako hoce da stvarno budu najbolji festival u Evropi neka zasluze taj epitet i ucine nas srecnim , ponosnim i zadovoljnim a ne da se vade na ambijent tvrdjave , gostoprimljivost naroda , niske cene za strance i ostalo(da ne nabrajam sta i kvarim im ugled)...  Smile

100 ljudi 100 cudi , znam da se ne moze svima udovoljiti ali po meni ovo nije ni blizu line-upa najboljeg evropskog festivala pa nek kaze ko sta hoce!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70

100 ljudi 100 cudi , znam da se ne moze svima udovoljiti ali po meni ovo nije ni blizu line-upa najboljeg evropskog festivala pa nek kaze ko sta hoce!  Smile

Potpisujem...  Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Potpisujem i ja, ali cu svejedno doci, makar zbog toga sto je to najbolji festival kod nas, a i zbog toga sto nemam para da dajem za Dansku, Rock'am'Ring ili Glastonbery.
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
...ali cu svejedno doci, makar zbog toga sto je to najbolji festival kod nas, a i zbog toga sto nemam para da dajem za Dansku, Rock'am'Ring ili Glastonbery.

tacno to...

mada moze, da ne *enjam previse, svake godine da se "nabode" nekoliko dobrih koncerata a ovo ostalo cini ta neka festivalska atmosfera i gomila najrazlicitijeg naroda iz raznih krajeva sveta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
U potpunosti se slazem,ovo nije,bar za sada, po imenima,repertoar "najboljeg evropskog festivala"i da ne zaboravimo,Budimpesta uopste nije daleko a njihov festival nasparam naseg...i stvarno mi nije jasno nekakvo odusevljenje Sex Pistolsima koji se okupe uvek kada im ponestane novca,a nisu u stanju da za 30 godina naprave bar jednu pesmu....Primal Scream sam nekada voleo,i svako ko ih je pratio zna da su oni stvar proslosti(nadam se da gresim)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
alo bre organizatori uozbiljite se!!! pa zar je ovo (za sada) program festivala koji je proglasen za "najbolji evropski festival"?!   Smiley 1

Koga si ti konkretno ocekivao? Zaista vise nego solidan line-up na main-stageu za sada... cak i na nekim tradicionalno "pljuvackim" forumima su zadovoljni dosadasnjim imenima.. Valjda to sve zavisi od muzike koju zelite da cujete.. Meni se svidja posto ima vise punka na mainu nego svih godina do sada.. Realno je bilo ocekivati da ce ove godine gitare se najvise cuti na festivalu, jer je prethodna bila hip-hop godina... nista neocekivano.. ima jos vremena.. ali ne znam sta ocekujete.. konkretno koje izvodjace..
[/

quote]
Evo ti spiska ko bi mogao da dodje zato sto su aktuelni,Potrishead/novi album,ponovo Goldfrapp/novi album,The Cure/novi album se ocekuje krajem proleca,Bauhaus posle 25 godina imaju novi album,da li Sex Pistolsi imaju i jednu novu pesmu?Radiohead su imali album prosle godine i jako puno ljudi bi voleli da ih vide i cuju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Poznati američki bend nastupiće na ovogodišnjem „Egzitu“
„Gossip“ svira na Tvrđavi
Autor: N. Džodan | 27.03.2008 - 06:05

Interesantan američki bend „Gossip“ nastupiće 11. jula na Festivalu „Egzit“. Ovaj trio će na „Mejn stejdžu“ predstaviti numere sa svoja tri do sada objavljena studijska albuma, od kojih je poslednji „Standing in the Way of Control“ izašao pre dve godine. Iste večeri na „Dens areni“ nastupiće „Soulwax“, elektro-rok bend iz Belgije, dok će se 13. jula takođe na „Dens areni“ predstaviti „Booka shade“, nemački elektro-haus di-džej duo, koji domaća publika pamti po odličnim žurkama.

Sastav „Gossip“ je širu popularnost stekao svojim poslednjim albumom i hitičnim numerama „Standing in the Way of Control“ i „Listen up!“, koje su se prošle godine besomučno vrtele na MTV-ju. Upečatljivi trio predvođen pevačicom Beti Dito ne može da ostane neprimećen. Njihova fuzija pank-rok i dens muzike pleni, tako da je bend relativno brzo stekao svetsku popularnost. Grupu su 1999. godine u Arkanzasu oformili pevačica Beti Dito, gitarista Brejs Pejn i bubnjarka Kejti Mendonka. Bend se ubrzo seli u Vašington gde objavljuje prvi album. Pažnju javnosti su odmah privukle Betine javne diskusije o njenoj težini i njeni feministički stavovi, kao i borba za ljudska prava. Nakon što su 2003. objavili drugi album „Movement“, bend napušta bubnjarka Kejti koja odlučuje da se posveti isključivo poslu babice, a na njeno mesto dolazi Hana Blili. Nakon objavljivanja trećeg albuma, grupa se seli u Portland, a tada počinje i njihov komercijalni uspeh. Prvo nastupaju kao predgrupa sastavima kao što su „Le tigre“, „Sisscor sisters“, Yeah yeah, yeah“, „Sonic youth“, „Kills“... a zatim stižu pozivi za festivale, pa su tako prošle godine održali koncert na „Glastonberi festivalu“. Prošlog leta su objavili i album uživo „Live in Liverpool“. Njihov hit „Standing in the Way of Control“ remiksovali su di-džejevi iz grupe „Soulwax“ koja će nastupiti 11. jula na „Dens areni“. Radi se o belgijskim di-džejevima koji su poznati i po radu pod imenima „2 Many DJs“ (koji će se i u ovoj formi predstaviti publici na Petrovaradinskoj tvrđavi), ali kada nastupaju kao „Soulwax“ koriste i žive instrumente. Do sada su objavili pet albuma, a poslednji „Most of the Remixes“ (2007) obuhvata remikse izvođača kao što su „Klaxons“, „Justice“, „Gorilaz“, „Muse“, Daft punk“, Robi Vilijams, Kajli Minog...
Nemački duo „Booka shade“ čine veterani tamošnje elektronske scene Arno Kamermir i Valter Merzinge. Do sada su izdali dva albuma „Memento“ i „Movements“, a klupsku scenu su osvojili hitovima „Body Lanugage“ i „Mandarine Girl“. Ovaj duo je do sada dva puta uspešno nastupio u Beogradu, a ovo će biti njihov prvi nastup na sada već čuvenoj „Dens areni“.

Rezervišite ulaznice na vreme
Festival „Egzit“ ove godine će se održati od 10 do 13. jula u Novom Sadu, a do sada su najavljene grupe „Sex Pistols“, „Nightwish“, „The Hives“, „Ministry“, „Gogol Bordello“, „Primal Scream“, Pol Veler i M.I.A., dok će na „Dens areni“ nastupiti di-džejevi Sven Vat, Ben Vat, Fransoa K. i Klod fon Strouk. Karte po ceni od 5.490 dinara se mogu rezervisati na zvaničnom sajtu festivala: www.exitfest.org, a u redovnoj prodaji komplet karata će koštati 7.790 dinara.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs
Booka Shade Live i Soulwax Live

Dance Arena najavljuje još dva imena. Booka Shade, kultni duet nemačke elektro haus scene, i kao posebno iznenađenje, Soulwax kao bonus live nastup tandema 2 Many DJ’s.

Booka Shade Live

Nemački duo Booka Shade donose svoje svetski poznate electro house bitove na Dance Arenu, u nedelju 13. jula.

Arno Kammermeier i Walter Merziger dolaze iz Berlina. Fenomenalni uživo, veterani dens scene pojavili su se još ranih synth-pop devedesetih. Muzika vlasnika etikete Get Physical osvojila je svet, a Booka Shade su postali veliko ime dens scene i izvan Nemačke.

Njihova bogata karijera, od underground clubbing scene do Ibize i svetske slave, donela nam je svojevrsne himne klubova širom sveta i dens hitove poput “Body Language”, “Mandarine Girl”, “Night Falls” i “In White Rooms”. Američki veb sajt Pitchfork je “In White Rooms” proglasio najboljom dens numerom 2006. godine.

Ovi hitovi, kao i mnogi drugi, uvek su deo njihovih live nastupa koji, iako uvek zabavni, nikada nisu previše napadni niti ukrašeni viškom pratećih efekata. Arno i Walter poznati su po sjajnim žurkama i po tome da se uvek, pre svega oslanjaju na muziku, uz koju festivalska publika skače po celu noć.

Sa dva velika dens izdanja za sobom, “Memento” (2004) i “Movements” (2006), duo je i sada na turneji, a u aprilu očekujemo novi singl, kao intro njihovom novom, trećem studijskom albumu “The Sun and the Neon Night” koji će objaviti 26. maja. Uz sve Booka Shade klasike, na ovogodišnjem izdanju Dance Arene očekujemo žurku i uz nove stvari sa ovog izdanja.

http://www.bookashade.com/
www.myspace.com/getbookashade

Soulwax

11. jula, na Dance Areni, belgijski duo 2 Many DJ's čiji smo nastup na ovogodišnjem Exitu već najavili, nastupiće i kao Soulwax, u punom, originalnom sastavu. Bend koji su braća Dewaele oformili pre nego što su svoju popularnost proširili i na dens publiku oslobađanjem Soulwax alter ega - 2 many DJ's, prvi put predstaviće se publici Exita.

Soulwax se sa prvim albumom Leave the Story Untold pojavljuju 1996. kao indie pop-rok sastav. Svakim novim albumom sve više prostora daju elektronskom zvuku da bi četvrti izdali kao čisto elektro izdanje remiksa pesama sa albuma Any Minute Now. Njihovi live nastupi danas, maestralna su izvedba najpoznatijih remiksa koji su okosnica njihove najsvežije diskografije.

Lista izvođača čiji su hitovi u Soulwax i 2 Many DJ's remiks maniru dobili zapaljive dens verzije je izuzetna, a njihovi brojni live nastupi iz 2007. godine govore da možemo očekivati buran i tehnički savršen performans benda koji klasičnom bend postavkom uspeva lako da zameni DJ pult. Sve u službi drugačijeg, bogatijeg i, sudeći po reakcijama posetilaca brojnih prošlogodišnjih festivala, nezaboravnog nastupa.

www.soulwax.com
www.myspace.com/2manymashups

Izvor: Exit
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
 Soulwax Live
Booka Shade Live
Gossip
M.I.A.
2 Many DJ's
Deep Dish (Dubfire & Sharam)
Primal Scream
Claude VonStroke
Ben Watt
Francois K
Sven Vath
Ministry
Gogol Bordello
The Hives
Paul Weller

da li je ovo lista do sada ugovorenih izvodjaca, ili sam nesto i propustio, i ako neko zna kada je "finalna" ili konacna objava ucesnika.
pozzzzzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.