Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57592 puta)
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 3120
@Joshua Tree:znam brate,to mi je i bila namera Smile
covece,tad je stvarno bilo do jaja...i bilo je mnogo manje "Klozet stage"-eva iliti narkomana koji su popadali uz wc...video sam snimke od prosle godine,budjavi dzindzeri su se toliko radili svim i svacim da je pored skoro svake klonje bio po jedan budjavi britanac u japankama odvaljen od zivota,upisan i ispovracan,ako ne i nesto gore...na kraju,kad su jednog momka iz Sheffielda pitali kako mu je bilo na exitu,lik je opusteno odgovorio:"Super,jeftina droga i cuga,lake ribe,posle prvog dana me je bas bilo briga za muziku,samo dok je sve tako jeftino i lako za nabaviti - Volim Srbiju!!!"
tuga i zalost....
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Pa jebiga, oni su narod ekstremnih vrednosti, mogu da rade i da dostignu maksimum na svim poljima, a isto tako da se maksimalno odvaljuju od zivota. Ima mnogo Britanaca koji zive za tako nesto kao sto je EXIT... Sta ce kad imaju para, ne znaju sta ce od sebe...

Idem ja prosli EXIT mostom sa ortakom i prolazimo pored onih tezgi s kukuruzom i tim glupostima, i vidimo mi nesto Britanac objasnjava, a ovaj ga ne razume, zaustavi mene prodavac i kaze mi da li ja znam sta ovaj kaze... Ja naravno: Do you want some corn? On kaze: Yes.
Hoce covek kukuruz, kosta 60 din. Vadi on 3 novcanice po 5000, jedno 10 od 1000, i izvadi posle jedno pola minuta novcanicu od 50. Prodavac kaze - A ne ne, kukuruz je 60.

Da ste videli Britanca, ono je bilo priceless. Vraca on pare u dzep, sav besan i kaze on: Picka materina, fuck you, fucking serbs, krrr, krrr... I'm goin, see ya... Kasnije sam ga sreo totalno odvaljenog, spavao zagrljen s jos trojicom ispod onog drveta na prasini kod main stage-a... Strasno, a bilo je takvih sigurno kol'ko hoces...  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 3Gs
Primal Scream

Jedan od najuticajnijih britanskih bendova čija je muzika ostavila neizbrisiv trag u istoriji ostrvskog rock'n'roll-a, nastupiće 11. jula na glavnoj bini Exita 08.
Nezaboravni nastupi koji sve do danas prate biografiju ovog benda, obećavaju nam još jedan veliki koncertni spektakl.

>
Pevač benda, Bobby Gillespie, još uvek je bio bubnjar benda The Jesus and Mary Chain kada je osnovao Primal Scream. Prvi album, Sonic Flower Groove, bend izdaje 1987, a već sledećim albumom, Primal Scream, ovaj post punk indie bend tadašnjoj underground sceni širom otvara vrata britanskog alternativnog roka. Sledeći album, Screamadelica, obeležio je upliv sve prisutnijeg elektronskog zvuka u alternativnu rok poetiku benda. Sa ovim izdanjem, postali su prvi laureat Mercury nagrade i obezbedili sebi mesto u društvu bendova koji su stvarali istoriju rok muzike devedesetih.

Za dve decenije postojanja, Primal Scream postali su jedan od sinonima za burne i inovativne osamdesete i devedesete godine rock'n'roll-a. Od najvažnijeg člana indie-pop scene, preko psihodeličnog, garažnog i dens notama obogaćenog zvuka koji ih je načinio svetski poznatim i priznatim zvezdama, sve do zrelih muzičkih godina obeleženih povratkom klasičnijoj r'n'r svirci sa novijih izdanja.

Njihova otvorenost ka novim muzičkim formama, underground je približila rok mejnstrimu a njihovoj muzici donela specifičnu notu zbog koje i danas važe za jedan od najuticajnijih i najslušanijih britanskih bendova.
Tome su doprineli i brojni sjajni koncerti. Nastup na kojem im se pridružio Dave Gahan (Depeche Mode) na Reading festivalu 1994. godine, Q magazin proglasio je jednom od najboljih festivalskih svirki ikada.

2006, Primal Scream izdali su poslednji album - Riot City Blues, a trenutno rade na novom albumu koji treba da se pojavi krajem 2008. Paul Epworth i James Ford  (producent poslednjih albuma bendova Klaxons i Arctic Monkeys), kao i Lovefoxxx, pevačica dobro nam poznatih CSS, neka su od imena saradnika na snimanju ovog albuma.

A pre njegovog izlaska, još jednom će se okrenuti onome u čemu su najbolji - živoj svirci.
Exit, Main Stage, 11. jul - Primal Scream!

Izvor: Exit
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Do jaja, razlog vise da dodjem na EXIT...  Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung G880
Meni je sve ovo vise nego smesno.

Slobodno umesto tokena neka se placa u Funtama.

Bas montiraju line up za glupe engleze!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Meni je sve ovo vise nego smesno.

Slobodno umesto tokena neka se placa u Funtama.

Bas montiraju line up za glupe engleze!!

Meni je ovo više nego žalosno...

Šta ćeš kad Engleza ima najviše od svih strejndžera...
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung G880
Mislis, kada engleza ima vise nego domace publike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N70
Mislis, kada engleza ima vise nego domace publike.

Može se i tako reći... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 3120
vas dvojica u stvari hocete da kazete:Sta ces kad ti treba jugoslovenski pasos i viza za boravak u Novom Sadu za vreme exita...
vec vidim kako mi upadaju na stan neki dzindzeri sa originalim kljuca sa izgovorom:
"oy,mate,you're still 'ere?but we bought this town for these 4 days...piss off,and let us enjoy this cheap drugs,beer and sex...take a hike,mate,we don't need you in OUR apartment for these 4 days..."
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6630
Da ste videli Britanca, ono je bilo priceless. Vraca on pare u dzep, sav besan i kaze on: Picka materina, fuck you, fucking serbs, krrr, krrr... I'm goin, see ya... Kasnije sam ga sreo totalno odvaljenog, spavao zagrljen s jos trojicom ispod onog drveta na prasini kod main stage-a... Strasno, a bilo je takvih sigurno kol'ko hoces...  Smile
Englezi su stoka najgora...nema veze gde je i sta..samo da je jeftino..i da mogu da se odvale za male love...kloshari...
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.