Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 56677 puta)
Zvezda u usponu

Onaj nervozni.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1691
Zastava Karaburma
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja bih voleo da dodju Ill Nino, mada je to veoma nemoguće. Ne bih se žalio ni kada bi došao The Rasmus, ali je i to nemoguće. Od DJ-eva bi mogli da dovedu Tiesta, Paula Oakenfolda ili Van Buurena, ali se nešto i ne uzdam u organizatore, jer su im bitne samo pare...
IP sačuvana
social share
"Dobra fotografija je znati gde da staneš" - Ansel Adams.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ja sam kralj roka

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 255
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson D750i
Da li ce da dolaze Led Zeppelin ili neki drugi rokeri?
IP sačuvana
social share
D750istoka rules
Zivim da rokam u bendu kao i svaki drugi.

Edit by ziledin: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N78
Vidi ovog optimistu kakav Led Zeppelin oni su rekli da ne razmisljaju o koncertima ili albumu sve do novembra, zato sto Plant ima druge obaveze, tako da zaboravi Zeppelin!!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple Iphone 5s
„Sex Pistols“ na „Egzitu“

Legendarni britanski pank bend „Sex Pistols“ će, kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, nastupiti na ovogodišnjem „Egzitu“ koji se od 10. do 13. jula održava u Novom Sadu! Neuništivi Džoni Roten i drugovi, čija je muzika obeležila kraj sedamdesetih godina prošlog veka, na Mejn stejdžu će svirati u nedelju, 13. jula, na zatvaranju festivala.

Grupa „Sex Pistols“ je po mnogo čemu unikatna. Objavili su samo jedan studijski album i četiri singla, žestoko kritikovali britansku kraljicu, pravili muziku za radničku klasu, na prepad osvojili svetsku muzičku scenu i... nestali. Međutim, vratili su se u velikom stilu, a na „Egzitu“ će nastupiti u postavi koju čine Džon Lajdon, poznatiji kao Džoni Roten, Pol Kuk, Stiv Džons i Glen Metlok.

Početak u Londonu
„Pistolsi“ su nastali od grupe „The Strand“ koju su 1972. u Londonu osnovali Stiv Džons, Pol Kuk i Voli Najtingejl. Džoni Roten i Glen Metlok se bendu pridružuju 1975, a ubrzo nakon njihovog dolaska Najtingejl napušta grupu. Nakon što je postao menadžer benda, čuveni Malkolm Meklaren promenio je ime grupe, a pod imenom „Sex Pistols“ četvorica momaka iz Londona prvi put su nastupila u novembru 1975. na koledžu „Sent Martins“. Iako ovu svirku „Pistolsi“ nisu odradili do kraja, jer im je struja isključena usred koncerta, njih više ništa nije moglo da zaustavi. Bilo je samo pitanje vremena kada će i muzička industrija prepoznati značaj panka. U narednih godinu dana „Pistolsi“ su svirali po školama i koledžima širom Britanije, a u septembru 1976. prvi put su nastupili u inostranstvu, u pariskom klubu „De Chalet Du Lac“. Za izdavačku kuću EMI, „Pistolsi“ 26. novembra 1976. objavljuju svoj prvi singl „Anarchy in the U.K.“, pesma je preko noći postala veliki hit, a članovi benda su konzervativnu englesku javnost šokirali gostovanjem u emisiji „Today“ koja je uživo emitovana na Televiziji „Thames“. Dobro podgrejani Džoni Roten je tokom razgovora sa takođe pijanim voditeljem Bilom Grandijem, psovao kao kočijaš, a u narednih nekoliko nedelja ostrvski tabloidi su na naslovnim stranama pisali o skandaloznom ponašanju „Pistolsa“, a ogroman publicitet pomogao je da pank muzika napokon postane mejnstrim, bar u Engleskoj.
U februaru 1977. Metlok je napustio grupu, a Stiv Džons je kasnije izjavio da je Glen dobio otkaz zato što se nije slagao sa ostalim članovima, kao i zato što je „redovno prao noge“! Umesto Metloka, kao basista je angažovan Sid Višiz, a Roten je svojevremeno objasnio da su Sida primili zbog izgleda iako uopšte nije znao da svira bas.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

Od DJ-eva bi mogli da dovedu Tiesta, Paula Oakenfolda ili Van Buurena, ali se nešto i ne uzdam u organizatore, jer su im bitne samo pare...

Bogami,mrka kapa...Stvarno su vise postali dosadni sa jednom te istom garniturom DJ-eva... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@kokota potvrdjen si i zvanicno   Smile

God save the Sex Pistols!  text-najava na www.exitfest.org
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3;M
mob
HTC 

Od DJ-eva bi mogli da dovedu Tiesta, Paula Oakenfolda ili Van Buurena, ali se nešto i ne uzdam u organizatore, jer su im bitne samo pare...

Bogami,mrka kapa...Stvarno su vise postali dosadni sa jednom te istom garniturom DJ-eva... Smile
slazem se,  ne znam zasto se svi zale da exit postaje festival elektronske muzike kad je upravo suprotno...uvek dovedu zvezde iz nekog drugog muzickog pravca dok vecito trpi kvalitetan elektronski zvuk...i tako je svake godine...par prosecnih dj-eva i to je sve...ne svidja mi se to u opste Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N78
Majke mi Exit je festival prvenstveno Rock muzike!!!!!!!

Svaka im cast za Sex Pistols-e!!!!!  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
                                               Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

UP THE IRONS!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2372
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Galaxy S5
ljudi mozete da mi pomognete!gledao sam pre neki dan neku emisiju o exitu ima cesto na TV-u! cuo sam jednu mocnu pesmu!molim vas mi pomozite ta pesma se zove,ili joj je takav refren you're my number one guy mnogo mi se svidja pesma ali nemogu da je nabavim!molim vas ili preko rapida,bilo kako da mi kazete kako da skinem ovu pesmu!
IP sačuvana
social share
UP THE IRONS!
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N78
Jel moguce kupiti jednodnevnu kartu za EXIT????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.