Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57317 puta)
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

pa zato sto jeste.....njegv izbor muxike i suvise vuce na dojce tehno...sto ja ne mogu da svarim..ali ima onih koji to vole...PVD je furao trance kada ovaj nije znao sta je gramofon.

Tiestov stil muzike je Progressive Trance.Dakle tipican Holandski prizvuk.
 Covek je trenutno broj 1 na renomiranoj DJ listi,a to je svakako za respekt.

Da li znas kad je Paul Van Dyk izdao prvi album?
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6630

pa zato sto jeste.....njegv izbor muxike i suvise vuce na dojce tehno...sto ja ne mogu da svarim..ali ima onih koji to vole...PVD je furao trance kada ovaj nije znao sta je gramofon.

Tiestov stil muzike je Progressive Trance.Dakle tipican Holandski prizvuk.
 Covek je trenutno broj 1 na renomiranoj DJ listi,a to je svakako za respekt.

Da li znas kad je Paul Van Dyk izdao prvi album?
Prvi album:
PVD-1994
Tiesto -2001
sto se tice progressive zvuka..tisto je daloko od toga..on volii taj kako ti kazes Holandski prizvuk...ali je to daleko od progresive...ako dodje PVD poslusaj sta je progresive trance..a ne sintetizovane fanfare i trubice..na koje sam alergican kada ih cujem u elektronskoj muzici,sto Tiesto voli..
A to da li je neko prvi na lisit nije merodavno...jeste on i showmen i ima i tehniku i nastup..ali me njegov izbor muzike ponekada toliko iznenadi da ne mogu da verujem...imam osecaj kako da slusam Scootera...taj fazon muzike jeste bio trendy..ali pre 10 godina...On je jednostavno mainstream DJ, zato jeste prvi...iskreno toliko ga ne volim da kada bi mi neko dao kartu  za dz..ne bih ga gledao... naravno ukusi se razlikuju...ali mislim da dosta ljudi , starija geberacija ,deli moje misljenje..
PVD je ipak ime koje traje skoro 15 godina...tako da...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2008, 21:18:38 od orangeweed14 »
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,

Jesi li ti lud???? Smile Nemoj da nam kvaris omladinu ovom sh kategorijom dj-eva, tiesta ispljuvali, van dyk je govnar . Moja iskrena zelja je da im se pojebu final scratchevi i lap topovi i da ih zbace sa scene. Samo neka dovedu James Holden-a i Justice. Bice sve u redu..  Smile

Tiesto i Paul Van Dyk - Sh kategorija DJ-eva ?  Smile

Oh boze,vidim da imas 19 godina,pa cu ti nekako progledati kroz prste... Smile

Uostalom,ako vec koristis internet,malo se informisi na kojim su mestima na svetskoj DJ listi...  Smile

pa to sto ti imas 25 godina ne mora da znaci da si u pravu.
po meni su oni isto buljasi ,tjesto pogotovo.

~R

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

I'm a farmer and that is the truth

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung e590
Tako je akai!!  Smile Smile Smile

Tiestu je lako da dodje na 1. mesto kada je ubo da pusta gde se masa najvise drogirala pa je najvise i skakala i balavila i tako to....

Meni bi npr bilo drago da cujem malo sofisticiranije muzike npr. Booka shade live act ili neka dodje CALE i svedrzitelj elektronske muzike Stephan Bodzin.

P.S. i nek povede marka romboya sa sobom  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje vatreno oruzje je koje? Pa naravno Baklja. Mislim na onu motku sa krpom na vrhu koja je natopljena uljem i zapaljiva je i gori.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
Paul Van Dyk je prvi album izdao 1992. godine.  Smile

Tiesto ima svoj originalan stil muzike koji se nekom svidja a nekom ne.
To sto neko ne gotivi tu vrstu muzike,ne daje mu za pravo da se sere i pljuje po njoj.
To mogu a rade samo neki decaci...

Tiesto je pioneer Trance-a,kao i Paul Van Dyk,i bas zato mislim da starija generacija vise deli moje misljenje o pravim i kviltetnim DJ-evima.

Hocu reci,da Paul Van Dyk fura tipican ''Deutche'' sound,a Tiesto tipican ''Holland'' sound.

Opet ponavljam,ukusi se razlikuju,ali istinski poznavalac Electro zvuka ne moze sebi dozvoliti onakvo lupetanje. Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

I'm a farmer and that is the truth

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 33
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung e590
Jesu ukusi bitni, ali ja zaista mislim da covek moze i treba da izrazi svoje misljenje.  Smile

Mislim da je trance kao pravac totalni promasaj, u tome nema muzike, nema umetnosti...
Mozda zbog toga i pljujem te dj-eve. Koja je nauka u tome uopste da se umiksuju trance stvari, zaista se to radi bez napora.
Kada bi tiesto pokusao da umixuje recimo neki detroit tehno ili electro(zombie nation) mnogo bi se obrukao. Smile

A mislim i da starija generacija zna bolje od trance-a...
IP sačuvana
social share
Najbolje vatreno oruzje je koje? Pa naravno Baklja. Mislim na onu motku sa krpom na vrhu koja je natopljena uljem i zapaljiva je i gori.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 3120
ljudi,odoste skroz u off...
i dokazali ste zasto exit gubi sve vise onih starih fanova festivala...raspravljate se o kvalitetu DJ-eva na temi namenjenoj exit festivalu,sto dokazuje da za nas ljubitelje extremnije muzike,po obicaju nece biti bas nista da bi nas odvelo na tvrdjavu ovog leta...
a sto se tice te vase rasprave,i tiesto i van dyk su dobri u onome sto rade,i tu nema rasprave,iskreno,nemam pojma kad je ko izbacio kakav album,ali ono sto sam cuo mi je skroz ok...i mislim<mada je misljenje corera/metalca u ovoj raspravi nebitno>da ste iz price izostavili jos jedno ime koje je definitivno zasluzilo da bude pomenuto,bar po meni...sta je sa ATB-om?
mada mi je tako svejedno za dalju pricu,buduci da mi je skroz jasno da ce exit za koju godinu postati megapopularni festival elektronske muzike<sto nije tako lose u sustini,ali jednostavno nije za mene>a mi koji smo tamo isli od 2002 vise necemo imati razloga da se pojavljujemo tamo,pa cemo svi mi iz drugih alternativnih subkultura da idemo na more! Smile
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70

Mislim da je trance kao pravac totalni promasaj, u tome nema muzike, nema umetnosti...
Mozda zbog toga i pljujem te dj-eve. Koja je nauka u tome uopste da se umiksuju trance stvari, zaista se to radi bez napora.
Kada bi tiesto pokusao da umixuje recimo neki detroit tehno ili electro(zombie nation) mnogo bi se obrukao. Smile

A mislim i da starija generacija zna bolje od trance-a...

U Techno muzici postoji neka umetnost?  Smile Smile

E decko,decko...Ne zelim da se sa tobom upustam u neke dubioze,nema svrhe. Smile

Komentari su ti totalno decacki... Smile

IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,

Tiesto ima svoj originalan stil muzike koji se nekom svidja a nekom ne.

samo malo drpa od Samuel Barber Adagio-a ,al nema veze ...
aj necemo vise da gusimo temu  Smile

~R
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Nema zezanja

3. februar - Izbori na kojima odlučuješ o svojoj budućnosti

U nedelju trećeg februara glasaj za predsednika Srbije i nakon toga dođi na najbolju žurku ove zime u tri grada istovremeno: Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Kao i svaki put pred izbore u poslednjih osam godina EXIT pokreće kampanju kojom podseća mlade ljude da je njihov glas važan i da i ovog puta izađu na izbore kako bi izabrali svoju budućnost.

Prvi korak - INFORMIŠI SE
Od ponedeljka 28. januara u svom gradu potraži Exit-ove promotere ili se informiši na našem sajtu o detaljnom programu.

Drugi  korak: petak - WARM UP
Dva dana pred izbore u 17 lokala u Novom Sadu, 5 u Nišu i 15 u Beogradu biće organizovane warm up žurke koje za cilj imaju da podsete da su u nedelju izbori za predsednika Srbije i da nije svejedno ko će nam biti predsednik države u narednih 5 godina.

Treći  korak:
nedelja - VELIKI IZLAZAK
U nedelju 3. februara u Expo Centru i Plastiku u Beogradu, u SNP-u u Novom Sadu i u Studiu u Nišu će biti organizovani jednodnevni festivali na koji će moći da dođu svi oni koji glasaju tog dana. Žurke u nedelju u sva tri grada startuju u 17 časova. Od velikog broja izvođača koji će nastupiti izdvajamo:

Expo centar, Beograd: Goldy, Ritam Nereda, Darkwood Dub, Obojeni Program,...
Holovi Srpskog Narodng Pozorišta, Novi Sad, 6 stageova: Roni Size, Rambo Amadeus, Disciplina Kičme,...
Studio, Niš: Teri Francis, Vladimir Aćić, Aćim, Flo

Ulaznica za sve događaje u nedelju su svetleći prsti (od spreja koji se koristi na glasačkom mestu) koji potvrđuju da si glasao.

Ne dozvolite da drugi odlučuju o vašoj sudbini, nema zezanja.

Izvor: ExitFest
« Poslednja izmena: 26. Jan 2008, 22:43:03 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.