Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57230 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
M.I.A otkazala celu turneju, pa i EXIT

Mlada britanska zvezda M.I.A, otkazala je celu evropsku turneju, pa tako i koncert na festivalu EXIT, koji je bio planiran za 10. jul.

Iz organizacije EXIT-a nisu mogli da objasne razloge otkazivanja turneje, što je M.I.A otkrila usred nastupa u Njujorku, tačnije tokom pesme "People vs Money".

A trebalo je da peva i u Španiji, Norveškoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj (Roskilde), Švedskoj, Poljskoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Belgiji, kao i u Srbiji.

EXIT je saopštio da pokušava da umesto britanske pevačice dovede nekog drugog.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Tuborg Happynovisad 08

Na drugoj po veličini elektronskoj bini, na Tuborg Happynovisad bini, mesto sa sjajnim žurkama, koje traju do ranih jutarnjih časova, i ove godine četiri večeri idealne za one koji žele da odu korak dalje u istraživanju elektronske muzike.

Emergence Label Night

U četvrtak, 10. jula na tvrđavi nas očekuje techno veče, jedan od pionira tehna, Britanac Inigo Kennedy, zanimljivi Šveđanin Grovskopa i veoma tražen momak iz Hrvatske Luka Baumann.

Mobilee Records Night

U petak, 11. jula nešto drugačiji zvuk - minimal i pet veoma interesantnih imena od kojih izdvajamo: talentovanu damu, vlasnicu izdavačke kuće Mobilee, DJ, producentkinju i medijsku ličnost, Nemicu Anju Schneider i Poljaka Marcina Czubala.

Dub Step / Drum & Bass Night

Subota, 12. jul donosi nam Dub Step / Drum & Bass ritmove, a zbog pionira izlomljenih ritmova Paradoxa i Skandinavca Sebe Tuborg Happynovisad binu ne smete zaobići.

Electro / Nu Rave Night

Poslednje, ali ne manje zanimljivo veče, nedelja, 13. jul - Elektro / Nu Rave. Nastupaju dvadesettrogodišnji producent i grafički dizajner Danger, dinamični Francuz datA i premijerno The Good Guys - Audio – Cell D, Video – Xtrapurified, dvojac iz Novog Sada koji priprema lud i nezaboravan provod za sva čula...

Inigo Kennedy [uk]

Inigo Kennedy važi za jednog od pionira tehna i ime je koje uživa veliko poštovanje slušalaca elektronske muzike. Poznat je po tehnički savršenim i potpuno originalnim setovima koji publiku dovode do ludila. Vlasnik je čuvene Asymmetric etikete koja skoro 10 godina izdaje sebi svojstven tehno zvuk. Njegova diskografija broji oko 100 izdanja na vinilu, na koju još možemo dodati novija CD i MP3 izdanja. S obzirom na njegovu popularnost, muzika ga je odvela na sve krajeve sveta, a posetioci EXIT festivala će moći da ga čuju na Tuborg Happynovisad stejdžu u četvrtak, 10. jula. Njegov set će sadržati i mnogo sopstvenog neizdatog materijala spremljenog specijalno za ovaj nastup.

www.myspace.com/inigokennedy

Grovskopa [swe]

Grovskopa je rođen 1982. godine u Švedskoj, gde je i odrastao. Predstavlja jednog od najinovativnijih i najznimljivijih disk džokeja/producenata sadašnje tehno scene. Počeo je da producira sa četrnaest godina, a DJingom je počeo da se bavi godinu dana kasnije. 2001. godine pokrenuo je svoju izdavačku kuću Emergence Record koja se koncentriše na mračan i eksperimentalan tehno i na kojoj su izdavali Archae & Grovskopa, Luka Baumann, Reeko, Regis, Tuomas Rantanen, Reducer (Inigo Kennedy), Christian Wunsch itd. 2006. godine pokrenuo je i podetiketu Pohjola na kojoj izdaje tehno u stilu devedesetih.

www.myspace.com/grovskopa

Luka Baumann

Luka Baumann 2004. započinje sa izdavanjem muzike, i ubrzo počinje da vodi Emergence Records sa Grovskopom. Od tada redovno izdaje 12" vinile, što mu je otvorilo vrata za saradnju sa vodećim svetskim producentima, kao što je Oscar Mulero, čiji će remiks uskoro biti objavljen na Emergence Records etiketi. Pored vrlo zaposlenog studijskog angažmana, Lukin performans je tražen i po celoj Evropi, tako da je do sada svirao i u zemljama poput Engleske, Holandije, Češke itd.

www.myspace.com/lukabaumann

Anja Schneider [ger]

Ova talentovana dama je vlasnik izdavačke kuće, DJ, producent i medijska ličnost. Mobilee etiketa, po kojoj je drugo veče na Tuborg Happynovisad stejdžu dobilo ime, je zahvaljujući pažljivo odabranim izvođačima, poput Sebo K, GummiHz, Exercise One, Pan-Pot, Marcin Czubala, prerasla u ponos Berlina čija izdanja uši širom sveta redovno prate. Anja će ovog leta posetiti mnoge gradove širom sveta u okviru turneje za promociju albuma „Beyond The Valley“ , a 11. Jula će se pojaviti u Novom Sadu, na EXIT festivalu. Njen set definitivno ne smete propustiti.

www.myspace.com/anjaschneider

Marcin Czubala (live) [pl]

Marcin se upoznao sa muzikom još 1987. U periodu od 1991. do 1994. nastupao je na preko 300 koncerata ozbiljne muzike i imao priliku da saradjuje sa mnogim poznatim umetnicima od kojih izdvaja legendu eksperimentalnog zvuka, Krzysztof Penderecki.

2006. godine izdaje 2 Ep-a za Morris Audio i Lasergun, a od 2007. član je Mobilee izdavačke kuće, čiji je vlasnik Anja Schneider, sa kojom će nastupiti drugog dana na Tuborg Happynovisad bini.

www.myspace.com/marcinczubala

Paradox (live) [uk]

Za Paradoxa sa sigurnošću možemo reći da je pionir izlomljenih ritmova. Prve ploče izdao je čak 1990. godine, a sada, sa preko 100 izdanja i posle potpisivanja za izdavačke kuće poput Reinforced, LTJ Bukemov Good Looking, Goldijev Metalheadz i sopstveni Paradox Music, jedno je od najvećih imena drum & bass muzike.

Dev, Paradox, Alaska ili kako god se potpisivao na raznoraznim projektima tokom 18 godina svoje karijere, nastupiće uživo na EXIT festivalu. Subota, 12. jul na Tuborg Happynovisad stejdžu – Paradox Live!

www.myspace.com/devparadox

Seba [swe]

Ovaj švedski producent je već poznat ljubiteljima drum&bass zvuka. U igri je više od 10 godina i ne namerava da prestane sa odličnim izdanjima. Neke od etiketa koje stavlja uz svoje ime su Good Looking, Soul:r, Metalheadz i Secret Operations. Slušajte ga trećeg dana EXIT festivala na Tuborg Happynovisad stejdžu, gde će nas svojim setom odvesti u nove dubine drum&bass zvuka.

www.myspace.com/secretoperations

Danger (live, audio + video) [fra]

Franck Rivoire, dvadesettrogodišnji producent i grafički dizajner, bio je zapažen već posle druge nedelje otvaranja svoje myspace stranice. Usledio je ugovor sa francuskom elektro izdavačkom kučom, „Ekler 'o' shock“. Trenutno, Danger radi remikse za Sebastien Telliera (numeru koja je predstavljala Francusku na Evroviziji 2008), Estelle, Kanye West, Revolte i putuje širom planete predstavljajući svoje neverovatne audio-vizualne nastupe. Danger, poslednjeg dana na Tuborg Happynovisad stejdžu. Budite spremni.

www.myspace.com/2emedanger

datA [fra]

Data je tipičan predstavnik novog, francuskog elektro zvuka koji upravo trese klubove širom Evrope. Pored „Aerius Light Ep“, koji je izdao za „Ekler 'o' shock“ i njegovih izdanja za čuveni Kitsune, radi remikse za Chromeo, SebastiAn, Danger, Tepr, njegove numere možemo čuti u setovima 2many DJs, Dj Mehdi, Radio Soulwax, Erol Alkan, Busy P. Dj setovi su mu veoma dinamični, puni datA zvuka i garantuju odličan provod poslednjeg dana na Tuborg Happynovisad stejdžu.

www.myspace.com/0data0

The Good Guys [sr]

U životu: Bojan Čizmić i Andrija Kovač, producent i dizajner, dugogodišnji ortaci iz Novog Sada, koji jako vole muziku i uspeli su da se pronađu u jednom zajedničkom umetničkom izrazu.

Obojica su, zahvaljujući svojim roditeljima, veoma rano ušli u svet muzike. Osnovno muzičko obrazovanje i činjenica da su odrasli slušajući razne muzičke pravce idu u prilog današnjem „Good Guys“ zvuku. Glavni cilj ovog projekta je nadogradnja standardne muzičke forme i stvaranje nečeg novog, a Nu Rave pravac se učinio kao najbolje izražajno sredstvo – zabava i kreativnost bez granica.

Svoj prvi, audio-vizuelni nastup, premijerno će izvoditi četvrtog dana EXIT festivala na Tuborg Happynovisad bini.

www.myspace.com/goodguysthe

www.happynovisad.co.yu

Izvor: Exit
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
treba mi jedna informacija....
kupio sam paket (povratna karta za NS, karta za exit 4 dana i mjesto u kampu), i dobio 3 vaucera za sve to. interesuje me jeli ja trebam izvrsiti neku online rezervaciju ili vec imam rezervisano mjesto samom tom kupovinom, slao sam njima i mail sa ovim upitom ali vec 2 dana nisam dobio odgovor. ako neko zna neka mi pomogne
hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 3510i
Ako je vaucer, onda treba da dobijes, tj. da ti isporuce karte i za kamp i ulaznicu na kucnu adresu.
Nisam siguran, ali mislim da je tako...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Moja prva ljubav bio je Željo

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4933
Zastava Sarajevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
pa valjda cu dobiti to u busu kad krenemo nemam pojma, reklki su mu u agenciji da cemo dobiti obavijest 10-tak dana prije pocetka, ali ipak volio bi da se osiguram ranije a ne da zadnjih dana jos na to mislim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
Di-džej Sven Vat, zvezda ovogodišnjeg „Egzita“ za „Blic“
Očekujte ludu noć na Tvrđavi

Autor: Milica Čule | 15.06.2008 - 00:02

Ekscentrični mag za gramofonima, Nemac koji je pomerio granice tehno muzike i čovek koji se već tri decenije nalazi u vrhu elektronske muzičke scene, Sven Vat nastupiće 10. jula, kao glavna zvezda na „Dens Areni“ na „Egzit“ festivalu. Sven je prvi put u Srbiji nastupio prošle godine i tada je ostavio više od osam hiljada rejvera bez daha. U intervjuu za „Blic“, on navodi da se odlično proveo prošle godine, otkriva kakav set sprema za nastup na „Egzit“ festivalu, priča o muzici, životu...

- Prošlogodišnja žurka je bila prava uvertira za moj nastup na „Egzitu“. Iskreno, nisam znao šta da očekujem od te žurke, nisam bio siguran, ali kada sam stigao i ušao na žurku i kada sam video koliko me ljudi čeka, koliko su svi veseli, nisam mogao da verujem. Bio sam oduševljen, fasciniran. Rekao sam sebi, pa to je to, oni tebe čekaju. I bilo je fenomenalno, uživao sam u svakom momentu.

Šta ste spremili za nastup na „Egzit“ festivalu?
- Uvek se naoružam novim pločama, novim izdanjima. Poneću i neke nove, još uvek neobjavljene stvari. Biće to jedan spoj tehna, hausa, minimala, seksi fanka... Nadam se da će di-džej koji nastupa pre mene zagrejati atmosferu. Verujem da će biti super žurka u Areni, od Ričija Hotina, Magde... naslušao sam se mnogo neverovatnih i ludih stvari o festivalu. Znam da će biti ludo.

Počeli ste još davne 1982. u „Dorijen Greju“, prošli ste kroz haus, tehno, trens, minimal faze... kakvo je iskustvo biti pionir elektronske muzike?
- Uh, svašta se tu dešavalo. Bilo je svega i svačega u svakom smislu. Ali divno je, nezamenljivo. To je to za mene u životu. To je moj život koji volim i nikada ga ne bih menjao.

Uvek ste bili ekscentrik, korak ispred svojih kolega.
- Uvek je u meni postojala pasija prema nekim ludostima. Uvek je u meni bio taj neki duh koji je težio da ide napred. Najvažnije od svega je bilo imati nekoga, imati ljubav osobe koja vas u svemu podržava i gura napred ma šta to bilo. To je bila moja majka. Ona je najzaslužnija za ovo gde sam ja danas. Uvek je verovala u mene, tako da sam i ja verovao u sebe i uspeo u onome što sam želeo.

Ko su vam bili uzori kada ste počinjali?
- Bio sam inspirisan i fasciniran „Kraftwerkom“. Potom, tu je Grendmaster Fleš. A voleo sam i „Djuran Djuran“, Gerija Njumana...

Elektronika je prošla kroz brojne faze. Trenutno je najaktuelniji minimal. Šta je sledeće, kako vidite budućnost ove muzike?
- Najbitnije od svega je da postoji kreativnost. Inovacija. Muzika se uvek menja i nikada ne znate šta je sledeće. Zavisi od tehnologije, zato se i zove tehno. Najbitnije je da se sve ne pretvori u komercijalu, da su ljudi miroljubivi, da su došli da igraju, da se zabave. Zato sam i osnovao „Cocoon“ u kojem sam okupio odlične di-džejeve koji vrte i tehno, minimal, haus ali su daleko od komercijale. Zato i pravim „Cocoon“ žurke na Ibici jer želim da razbijem tu komercijalu koja je preuzela to ostrvo. Puštam im i po trideset sati bez prestanka.

Radite mnoge ludosti po žurkama...
- Pa da, to sam ja. Frik! Uvek nešto poludim. Volim da se našminkam za žurku, da se obučem upadljivo, jednostavno da se opustim. A, radim svašta, skačem u masu, polivam se pićem, divljam, ponekad pokažem i golo dupe (smeh). To znači da se super provodim i da mi odgovara cela ekipa. Tada sam baš pravi ja.

A vodili ste i ćerku na žurke...
- Da, da. Prvi put je bila žurci kada je imala osam godina. Bila je na „Love parade“ u Berlinu i ona i moja žena i još neki članovi porodice (smeh). Bilo je baš super! Moja ćerka sada ima devetnaest godina i dolazi na žurke u „Cocoon“. Super se provodimo zajedno.

Šta se dešava u „Cocoonu“?
- Sprema se kompilacija pod imenom „H“ na kojoj će se naći Gai Borato, Len Faki, Roman Flugel... njihove ekskluzivne numere po mom izboru. Takođe, Rikardo Viljalobos, Riči Hotin i ja spremamo jednu neverovatnu žurku na Ibici pod imenom „Spejs invaders“ na kojoj ćemo biti kao neki svemirci. Biće tu i moj novi album koji će zvučati kao Sven.

Šta radite kada ne pravite muziku?
- Dajem intervjue i bavim se sportom (smeh). Vreme provodim sa ženom, ćrkom... putujemo, odmaramo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Majk Skiner (The Streets) dolazi na EXIT!

Britanski muzičar i MC Majk Skiner, poznat kao The Streets, potvrdio je nastup na festivalu EXIT!

Jedan od najtraženijih izvođača, sudeći po mejlovima publike festivala, nastupiće u pratnji još petoro ljudi na glavnoj bini prvog dana EXIT-a, u četvrtak, 10. jula.

Odrastao u Birmingemu i Londonu, ljubitelj house i jungle zvuka, već sa 15 godina snimio je prve pesme. Slavu stiče "kućnom" pesmom "Has it come to this" 2000. godine, a odmah izdaje prvi album "Original pirate material".

Usledila su još tri albuma, i hitovi "Dry your eyes mate", "Fit but don't you know it", "Don't mug yourself", i drugi.

Poslušajte Majka (29) na Main stejdžu u četvrtak!

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Besplatan prevoz autobusom na Exit

Svakog dana 68 autobusa će iz nekoliko gradova Srbije u Novi Sad prevoziti one koji imaju karte za sva četiri dana festivala...
Pored odličnog muzičkog programa posetioce Exita ove godine, uz kupljeni komplet karata ponovo očekuje besplatan autobuski prevoz do Novog Sada.

Svi koji imaju kartu za sva četiri dana festivala Exit imaće i mogućnost da besplatno dođu do Novog Sada, saopštili su organizatori ovog festivala. Kao deo kampanje „Piti ili biti“ Exit je obezbedio 68 autobusa koji će prevoziti egzitovce iz svih većih gradova u Srbiji.
- U vreme festivala 68 autobusa će svakog dana kretati iz Beograda, Niša, Kragujevca, Subotice za Novi Sad. Imaćemo i 29 autobusa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske - rekao je Bojan Bošković direktor festivala „Exit“.
Prema njegovim rečima pravo na besplatan prevoz imaće ljudi koji su kupili kartu za sva četiri dana festivala (od 10. do 14. jula), a potrebno je da rezervišu autobuske karte na veb sajtu www.myexit.org.
Istovremeno u okviru ove akcije obezbeđen je besplatni autobuski prevoz i za posetioce „Tuborg grin festa“ koji se održava 2. jula u Beogradskoj areni. Pravo na besplatan prevoz imaju svi oni koji koji su karte za drugi „Green fest“osvojili za vreme trajanja Tuborg Green promocije.
Inače, od ponedeljka će cena kompleta ulaznica za Exit, za sva četiri dana, koštati 7.790 dinara. Cena jednodnevnih ulaznica ostaće nepromenjena do početka festivala i one koštaju 2.490 dinara za prvi dan, 2.590 dinara za 11. jul, 3.090 dinara za 12. jul i 2.890 dinara za 13. jul.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 8329
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
karta kupljena...samo za poslednji dan tj. za Ministry        
« Poslednja izmena: 22. Jun 2008, 17:12:50 od Kery King »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
mob
Nokia 3510i
Besplatan prevoz autobusom na Exit

Svakog dana 68 autobusa će iz nekoliko gradova Srbije u Novi Sad prevoziti one koji imaju karte za sva četiri dana festivala...
Pored odličnog muzičkog programa posetioce Exita ove godine, uz kupljeni komplet karata ponovo očekuje besplatan autobuski prevoz do Novog Sada.

Svi koji imaju kartu za sva četiri dana festivala Exit imaće i mogućnost da besplatno dođu do Novog Sada, saopštili su organizatori ovog festivala. Kao deo kampanje „Piti ili biti“ Exit je obezbedio 68 autobusa koji će prevoziti egzitovce iz svih većih gradova u Srbiji.
- U vreme festivala 68 autobusa će svakog dana kretati iz Beograda, Niša, Kragujevca, Subotice za Novi Sad. Imaćemo i 29 autobusa iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Bugarske - rekao je Bojan Bošković direktor festivala „Exit“.
Prema njegovim rečima pravo na besplatan prevoz imaće ljudi koji su kupili kartu za sva četiri dana festivala (od 10. do 14. jula), a potrebno je da rezervišu autobuske karte na veb sajtu www.myexit.org.
Istovremeno u okviru ove akcije obezbeđen je besplatni autobuski prevoz i za posetioce „Tuborg grin festa“ koji se održava 2. jula u Beogradskoj areni. Pravo na besplatan prevoz imaju svi oni koji koji su karte za drugi „Green fest“osvojili za vreme trajanja Tuborg Green promocije.
Inače, od ponedeljka će cena kompleta ulaznica za Exit, za sva četiri dana, koštati 7.790 dinara. Cena jednodnevnih ulaznica ostaće nepromenjena do početka festivala i one koštaju 2.490 dinara za prvi dan, 2.590 dinara za 11. jul, 3.090 dinara za 12. jul i 2.890 dinara za 13. jul.

Izvor: 24 Sata

ajd ako znas, objasni mi molim te kako da rezervisem tu autobusku kartu, posto nigde nista ne pise na myexit.com...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.