Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 08 - 10.07-13.07.2008 ~ Informacije, vesti, zelje i jos ponesto  (Pročitano 57183 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
AC/DC???
Haha, to sam otprilike slusao u 6-tom razredu... Jao Boze, stvarno su idioti...  Smile Smile Smile
Ma neka najave ponovni povratak Bijelog Dugmeta, to ce im napuniti main stage...  Smile
Odustajem od one moje konstatacije da je EXIT najbolji festival, brend za Srbiju, itd. bla, bla...
Idem u Guchu i na Castle Fest sledece godine...  Smile Smile

Ma salim se, naravno da cu ici na EXIT, ali bdate...  Smile
ac/dc nece da se spusta na te grane....mislim,da svira na exitu Smile......exit 2005-slayer Smile Smile Smile....ostalo-golo govno Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
jebote, neko napise neku glupost, a vi se primite.. pa nisu svi ovde insajderi.. Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
Nisam se primio nego ocekujem da ce biti ovako sudeci po onoj konferenciji sto su imali kad su rekli da nece dovesti Radiohead i DM...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Ma, ja sam prilicno siguran da ce se zaista potruditi da opravdaju titulu najboljeg evropskog festivala.. sto znaci da ce biti velikih bendova..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

True Hardcorer - Hate Corps!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1023
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
tesko....dobili su titulu posle 2 najjadnije godine u istoriji festivala,zato mislim da ce i ova godina biti cisto sranje...nema nista od exita za mene...nemam nameru da dajem brdo kesa zbog atmosfere...svakim danom sam sve sigurniji da ce biti govno nevidjeno,kao i zadnja dva...
za opravdavanje titule ih bas boli kurac...vazna im je zarada,a ne da se ljudi dobro provedu...tako je u celom svetu,tako je i kod nas...dovesce ono sto je najpopularnije,mozda dovedu jedan jaci bend,cisto kao opravdanje da su doveli nekog,a ostalo nece biti (bar po mom ukusu) ni za go kurac...
IP sačuvana
social share
Samo ti u mome srcu si...FCRS
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ma, ja sam prilicno siguran da ce se zaista potruditi da opravdaju titulu najboljeg evropskog festivala.. sto znaci da ce biti velikih bendova..
to tvrdis kao sto si tvrdio za festival u zrenjaninu? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
to tvrdis kao sto si tvrdio za festival u zrenjaninu? Smile Smile

Nope.. Ali mi je nekako logicnije nego da su "otkacili sve rock bendove i sada traze manje izvodjace elektronske muzike".. + AC/DC
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 346
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N78
Kokota nisi me razumeo vecina rock bendova ih je odmah otkacila, ali su bili u pregovorima sa Aerosmith-om i ACDC-om nego Aerosmith je trazio veliku sumu novca, kao i ACDC!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 3Gs
Kokota nisi me razumeo vecina rock bendova ih je odmah otkacila, ali su bili u pregovorima sa Aerosmith-om i ACDC-om nego Aerosmith je trazio veliku sumu novca, kao i ACDC!!!!!

Moguce da su ih ta dva benda ispalila.. ali postoji jos masa bendova koji su trenutno popularni.. ovi bi i tako verovatno odradjivali posao kao Cult 2006. Wink
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 3510i
ili Robert Plant prosle godine?  Smile
Dobro, ajd AC/DC, Aerosmith, klasicni rok...
Sta je sa nekom alternativnijom vrstom roka? Vadili se na to da ih je pokupio Beograd, ja ne bih bas rekao...
Stvarno, meni je bilo nezaboravno na EXIT-u ove godine, ali volelo bih da sledece budu bolji izvodjaci, ne samo elektronske vec i rok muzike...
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.