Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Exit 07 ~ Zelje ~ Informacije ~ 12. - 15.07.2007  (Pročitano 31607 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
ova riba u zutom nema veze sa exitom
nju sam i ja danas zapazio u zmaj jovinoj kako seta dete Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Jaoooooooooooo bilo je neverovatno vratio sam se oko 3 ujutru i nisam mogao da stojim na nogama posle Prodigy-a jos uvek mi zuji u usima. Aj ovako da krenem od pocetka. Dakle dolazim na EXIT oko 7h sam i prvih sat vremena sa smaram obilazeci tvrdjavu od vrh do dna. Oko 8h idem na Myexit stage gde upoznajem samo dvojici likova sa EXIT Community-a iako je bilo planirano da dodje oko 50 ljudi(najmanje) no nema veze. Posle toga se selim na Main Stage oko 9h dok je nastupa Robert Plant, znaci od njega neznam ni jednu pesmu, ali to mi nije smetalo da se extra provedem i upoznam dosta novih ljudi. Robert zavrsava oko pola jedanaest i po njegovom zavrsetku iz prvih redova odlaze rokeri i ja dolazim do 2-3 reda. Cekali smo Prodigy skoro sat vremena i oni izlaze oko 11h15min i nastaje opsta loodnica, ljudi pocinju da skacu, guraju se, sutaju...redja se hit za hitom Firestarter, Voodoo People, Their law, Breathe, No Good...nako 45min oni krecu da izlaze sa scene Smile i tu nastaje negodovanje publika pocinje da uzvikuje "We want more" i oni se vracaju na bis gde sviraju jos cetiri pesme ako se nevaram Smack my bitch up, Poison, Out of space i  neznam jos koju...nakon toga krece veliki vatromet, nakon koga ja krecem kuci, ali tu nastaje veliki problem masa krece da izlazi i nastaje ogromna guzva i meni je trebalo oko sat vremena da dodjem do Fusion Stage-a gde od koga se kasnije upucujem kuci. Znaci vi koji ste rekli da ce EXIT biti sranje gadno ste se zajebali bilo je do jaja i jedva cekam veceras Atheist rap  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86

Počela je "ludnica" zvana EXIT!

Dragi ljubitelji muzike, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je EXIT 007 počeo! Vreme je sunčano, bez prognoze za kišu, na dvadesetak bina već se nižu domaći i strani izvodjači, a Britanci su izvršili invaziju na Novi Sad.

Kao i prethodne godine za vas iz Novog Sada izveštavaju Bojana Zimonjić i Petar Stojanović.

Na "Djavi" u Petrovaradinu sevaju sandalice, šortsevi, drečavi nakit i neverovatne frizure, čiji se "vlasnici" njišu sa pivom u rukama, dovikujući neobaveštenima na engleskom gde da zamene novac u famozne tokene, zvaničnu valutu festivala.

Svoj novac (isključivo dinare) možete zameniti za tokene, novčiće zlatne boje koji važe za različita pića, bukvalno svuda po tvrdjavi. Ipak, nemojte se zaletati, jer nakon EXIT-a nema ponovne zamene za dinare (ili bilo šta drugo).

Većina posetilaca EXIT-a odlučila se za najskuplji token (600 dinara – šest piva), podelila u grupice, i sela na travu da sačeka početak programa. Najveselija atmosfera je na Main stejdžu, gde je nastupila Tanja Stivens sa Jamajke. Uz poslednje zrake Sunca, ljuljala se kukovima uz njen opušteni "šu-bi-du" reggae.

Na Metal stejdžu "divljao" je zrenjaninski Odium, predvodjen atraktivnom razmahanom pevačicom. Nemojte da vas duga kosa i kratak šorts zavaraju – ima glas besnog pijanog bajkera od 60 godina, idealan za HC zvuk. Bez šale! Manje idealan je, recimo nastup beogradske grupe Repetitor na Fusion stejdžu, ali izgleda da nisu bili u elementu, mogu oni to mnogo bolje.

Plant i "Stairway to Heaven", pa Prodigy Madness

EXIT 007 zvanično je otvoren oko 21h, nastupom bivšeg frontmena grupe Led Zeppelin Roberta Planta.

Plant je pred nekoliko desetina hiljada ljudi na Main stage, nastupio uz podršku sastava Strange session, sa kojim svira od 2002. godine. Publika je oduševljeno ispratila izvodjenje starih hitova Led Zeppelin poput "Black Dog" i himne "Stairway to Heaven".

Mnogi su prvi put čuli i njegove manje poznate bluz i folk obrade sa albuma "Mighty ReArranger" iz 2002. godine, koje su Plantu i njegovoj grupi donele četiri Gremija.

Posle Planta i "Stepenica", nastupio je britanski The Prodigy, koji su treći put medju Srbima.

Prve večeri festivala nastupiće i Groove Armada, Riči Hotin, EKV Revisited...

Koliko tokena, toliko i muzike!

Naši izveštaći već su poslali i prve fotografije sa Petrovaradinske tvrdjave. Pogledajte OVDE

(Bojana i Petar, MONDO)

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Daj bre jel jos neko sem mene bio na EXIT-u?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung G880
Jaoooooooooooo bilo je neverovatno vratio sam se oko 3 ujutru i nisam mogao da stojim na nogama posle Prodigy-a jos uvek mi zuji u usima. Aj ovako da krenem od pocetka. Dakle dolazim na EXIT oko 7h sam i prvih sat vremena sa smaram obilazeci tvrdjavu od vrh do dna. Oko 8h idem na Myexit stage gde upoznajem samo dvojici likova sa EXIT Community-a iako je bilo planirano da dodje oko 50 ljudi(najmanje) no nema veze. Posle toga se selim na Main Stage oko 9h dok je nastupa Robert Plant, znaci od njega neznam ni jednu pesmu, ali to mi nije smetalo da se extra provedem i upoznam dosta novih ljudi. Robert zavrsava oko pola jedanaest i po njegovom zavrsetku iz prvih redova odlaze rokeri i ja dolazim do 2-3 reda. Cekali smo Prodigy skoro sat vremena i oni izlaze oko 11h15min i nastaje opsta loodnica, ljudi pocinju da skacu, guraju se, sutaju...redja se hit za hitom Firestarter, Voodoo People, Their law, Breathe, No Good...nako 45min oni krecu da izlaze sa scene Smile i tu nastaje negodovanje publika pocinje da uzvikuje "We want more" i oni se vracaju na bis gde sviraju jos cetiri pesme ako se nevaram Smack my bitch up, Poison, Out of space i  neznam jos koju...nakon toga krece veliki vatromet, nakon koga ja krecem kuci, ali tu nastaje veliki problem masa krece da izlazi i nastaje ogromna guzva i meni je trebalo oko sat vremena da dodjem do Fusion Stage-a gde od koga se kasnije upucujem kuci. Znaci vi koji ste rekli da ce EXIT biti sranje gadno ste se zajebali bilo je do jaja i jedva cekam veceras Atheist rap  Smile Smile
Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 10:58:25 od Vlidi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
mob
Nokia 6630
da li je no bio na goove armadi...?
Interesuje me jel bila svirka ili dj set
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
da li je no bio na goove armadi...?
Interesuje me jel bila svirka ili dj set

ja nisam bio,ali cuo sam da je bilo dobro
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nikad na main-u nije bila guzva kao sinoc na Prodigy!  Ako kazu da staje oko 35.000 ljudi,sinoc je bilo oko 45.000  Smile  Smile  Smile  opsta ludnica samo stvarno su ljudi bili toliko nabijeni da nisi mogao ni da se raskaces ko covek  Smile
Rege su totalno sjebali  Smile  Kad se setim kakav je bio u pocetku pre 5-6 god. , svake naredne godine je sve gori i gori(mislim na prostor kod Rege bine)."Reflektori",beton(parking)...  Smiley 1 Bolje da su ga prebacili dole na terasu kod ateljea gde je chill  Smile tamo je prilicno gotivno...  Smile
Odslusao sam poslednjih mozda 5 pesama od EKV Revisited i stvarno su dobro zvucali.(steta sto se nisam ranije probio do Fusiona)  Smile
Latino kao i uvek , mozda i najopusteniji  Smile devojcice(a i ostali  Smile ) njisu kukovima-da ne kazem guzicama  Smile , i odlicno se zabavljaju.Nije lose malo za promenu ubaciti se u "latino" 3p  Smile

Sve u svemu ; jako mnogo  ljudi-reko bi cak i previse za opusten provod , engleza k`o da smo mi kod njih a ne oni kod nas u gostima(ljudi piju za medalju   Smile ) , guzva na pultovima za promenu dinara u tokene(ima gomila manjih i malo zavucenijih gde uopste nije guzva  Smile )...
zajebat prvi dan  Smile , predstoji nastavak...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 13:03:14 od petarns »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

CS Maniac

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 5699
Zastava Novi Sad Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
SonyEricsson k300i
Zameram dve stvari EXIT-u to sto je bila ogromna guzva i sto su uveli ove tokene
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Zameram dve stvari EXIT-u to sto je bila ogromna guzva i sto su uveli ove tokene
money,money... rece Billy Idol   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.