Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:28:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Kompjuter ne prepoznaje CD/DVD i USB  (Pročitano 3360 puta)
19. Jun 2012, 14:36:17
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 12
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Pozdrav ljudi evo kakva je situacija. Kada ubacim bilo koji DVD u kompjuter, u My computer-u kada udjem na sadrzaj diska stoji kao da se na tom disku nista ne nalazi. Medjutim kada u NOD32 stavim da se skenira sadrzaj sa DVD-a, vidim kako on skenira sve sto se nalazi na tom disku npr (epizoda 1, epizod 2, serija) iako ja te foldere ne mogu da vidim u My computeru.

Sa USB-om je malo drugacija situacija, recimo imam mis i kameru koji funkcionisu preko USB-a i rade najnormalnije, ali kada ubacim USB sa fajlovima u kompjuter on mi izbaci poruku: "You need to format the disk in drive F: before you can use it". Ja formatiram i nista se ne desi, i tako kad ga opet izbacim i ubacim opet izbacuje ovu poruku. I provalio sam da mogu da otvorim USB recimo iz nekog 15tog pokusaja po tom sistemu (vadi - ubaci) i to mogu da ga koristim nekih 40 sekundi mozda. Inace USB je ispravan totalno, kada ga ubacim u bilo koji drugi kompjuter on funkcionise normalno.

Kada sam pre par meseci dobio kompjuter sve je funkcionisalo normalno, ali eto odjednom sam primetio da se desavaju ovakve stvari, da li neko zna u cemu je problem i kako to resiti?

POMAGAJTE LJUDI Smiley

P.S. - ako moze da pomogne, koristim Windows 7, 64-bitnu verziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Ovo prvo je svakako do samog rezaca. Ukoliko je u garanciji, nemas sta da se mislis, vec zovi radnju gde si kupio i reklamiraj.
Sto se tice USB flesa da li se svi isto ponasaju, ili je to samo slucaj sa jednim?
Ako je jedan fles, lako moguce da je on krepao...
Kako se ponasa na drugom kompu taj isti fles?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Koji god flesh da ubacim u ovaj kompjuter, pojavi se ista poruka, ona koju sam napisao u prethodnom postu. Svi ti USB-ovi su ispravni i najnormalnije funkcionisu na ostalim kompjuterima. Mis radi najnormalnije, kao i kamera, pokusavao sam da ubacim taj USB i u te slotove od misa i kamere, opet se desi ista stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG T385
Sto se tice dvd-a. verovatno je kao sto je kolega rekao CITAC otisao, ali probaj ovo pre toga..downloaduj
Link
isprati instrukcije(nije nista komplikovano). Kada pokrenes, ocitavace ti nesto, tu sackeas,imas jedno Accept, takodje sacekas..i posle toga izaberes prvu opciju Detect problems and apply the fixes for me. Izbacice ti listu cd roma i samo kliknes misem levim na njega i to je to..Izbaci ti da li imas problem sa Read ili Write odaberes Read..sacekas..pisace ti da ubacis neki "ocitljiv" disk, ides na next i to je to. Smiley to napamet znam, kontam da dalje nije problem:)

a sto se tice usb-a, jesi probao na drugi port da ubacis?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Kada odradim ovo sto si mi reko, on kaze kao da odaberem da li je problem resen, i ja pogledam u my computer i dalje ista situacija...

Pokusavao sam USB u prakticno sve rupe na kucistu, ista stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
LG T385
Onda je verovatno sto kaze kolega citac otisao...ali probaj da ubacis instalacioni disk, pokreni command prompt i ukucaj

Citat
sfc /scannow

kada zavrsi restartuj i probaj u SAFE MODE-u da vidis da li nalazi disk Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 03:28:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.121 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.