Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:47:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Евровизија 2015.  (Pročitano 41169 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Постоје неписане друштвене норме којих је препоручљиво да се придржаваш. Дакле, није обавезно, али је препоручљиво, како те не би сви мрзели и бежали од тебе. Није незаконито завући руке у панталоне у аутобусу и дркати, али је изузетно непрепоручљиво јер ће сви мислити да си болесник.

У том смислу, непрепоручљиво је да се јавно било шта лоше каже за некога, поготово ако особа није лично крива или сама изабрала да буде у неуобичајеном стању, какво год оно било. Ја за то и не причам, нити кажем да ја јурим да таквима кажем шта имам, своје мишљење задржавам за себе.

Проблем имам једино са моралистима који су ми блиски, значи, особе са којима се дружим приватно. Наравно да ћу пред другаром човека назвати Мистер Бин, то ми је другар, зезамо се за милион ствари па нећемо за њега. И наравно да ћемо обојица према њему бити културни и правити се да је све потпуно нормално. Сва је разлика што се, када он није са нама, ја нећу правити да не примећујем, док он хоће, а ја знам да и он у себи мисли исто што и ја, само сматра да није лепо да се каже, ни пред мном, ни пред њим, ни пред било ким... и то мене уме да нервира. Значи моралисање, али не јавно него приватно. Јер јавно сви моралишемо. Осим ако нисмо на форуму, попут ове ситуације, када без последица можемо да кажемо шта мислимо заиста.

За Ника Вујичића нико јавно никада не би рекао нешто лоше, управо због осуде. А седим са друштвом и причамо о њему, неко почне да прича како је он доказ да је све у животу могуће када имаш воље, да је он, поред свега, успео да буде срећан у животу. А ја онда почнем да причам да он, кад заврши дефекацију, није способан да сам себи обрише дупе, него мора то да му ради нека друга особа, кад хоће да шора, неко мора да му га извади и да му га протресе након шорања... Ви њега видите само када држи предавања, шта се дешава када дође кући? Он јесте успео много више него што је ико веровао да може и због тога јесте херој, али људи у његовом окружењу су пропатили и пате више од њега. Али хајде то кажи јавно, мајчин сине, и има да ти пошаљу плаћеног убицу.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2015, 22:57:21 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Evo ja da pomenem dogadjaj od pre x godina sa jednim mojim školskim drugom bili mi na basketu,i sad dolazi tu neka ekipa,mi pobedili ulaze novi da igraju protiv nas,igramo par poena,taj moj tadašnji drug iz čista mira izlazi i kao moli drugog dečka da udje da ga zameni "povredio je zglob",ok ništa prodje to,završi se,prilazim,jes ti normalan koji ti je q,šta je?-Brate jesi video onog tipa,brate ja ono ne mogu,šta da me dohvati,užas-ja gledam lika da l' da ga zapucam pesnicom ili bolje nogom,zabezeknut šta slušam...elem,dečko koji je bio u suprotnoj ekipi ima nerazvijenu ruku do podlaktice i šaku (ne znam medicinski termin za to pa opisujem),i ovaj je jelte zaboga prestravljen šta će biti kad ga u duelu čovek dohvati tom zloglasnom rukom...dakle da jesam i ja to video kad je dečko ušao da igra,da li sam mislio o tome,ne više od delića sekunde koliko mi je trebalo da procesuiram informaciju,da li bi mi ijednog momenta prošlo bilo šta na tu temu kroz glavu da sam ceo dan igrao protiv njega,ne ni najmanje!

Znači po meni to je bolest ja nemam drugo objašnjenje,i mnogo veći problem od bilo koje mane koju dotični primeti na nekom drugom.Da l je neko debeo,mršav,razrok,ćopav,šta to tebe prijatelju boli q,kakve ti veze imaš s tim i na kraju ko si ti da to komentarišeš,sad ću da ti nadjem sto mana bez problema ako je do toga,gledaj svoj život i uživaj,prihvati ljude kakvi jesu,ako nećeš okreni glavu i teraj dalje...

Pritom ova devojka nema nikakvu manu nego je debela,uuuu jebote zamisli u zemlji gde svaki drugi Srbin vaga 200 kg,misli da je džoging neka sekta,a svinjetina se jede kao predjelo,mi morališemo o debljini?!Pogledaš oko sebe pa vidi tatu,brata,strica,ujaka(jedan mora biti debeo po teoriji verovatnoće iz prethodno navedenih razloga) pa mu reci-Pih kakav si stoko debela,pa kad te prokuca pesnicom kroz patos dodjite i javite nam kako je bilo.Ogledalo ljudi,ogledalo nabavite i odmah će vas proći takve misli.... Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Dobra tema...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2015, 23:06:33 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Постоје неписане друштвене норме којих је препоручљиво да се придржаваш. Дакле, није обавезно, али је препоручљиво, како те не би сви мрзели и бежали од тебе. Није незаконито завући руке у панталоне у аутобусу и дркати, али је изузетно непрепоручљиво јер ће сви мислити да си болесник.

У том смислу, непрепоручљиво је да се јавно било шта лоше каже за некога, поготово ако особа није лично крива или сама изабрала да буде у неуобичајеном стању, какво год оно било. Ја за то и не причам, нити кажем да ја јурим да таквима кажем шта имам, своје мишљење задржавам за себе.

Проблем имам једино са моралистима који су ми блиски, значи, особе са којима се дружим приватно. Наравно да ћу пред другаром човека назвати Мистер Бин, то ми је другар, зезамо се за милион ствари па нећемо за њега. И наравно да ћемо обојица према њему бити културни и правити се да је све потпуно нормално. Сва је разлика што се, када он није са нама, ја нећу правити да не примећујем, док он хоће, а ја знам да и он у себи мисли исто што и ја, само сматра да није лепо да се каже, ни пред мном, ни пред њим, ни пред било ким... и то мене уме да нервира. Значи моралисање, али не јавно него приватно. Јер јавно сви моралишемо. Осим ако нисмо на форуму, попут ове ситуације, када без последица можемо да кажемо шта мислимо заиста.

За Ника Вујичића нико јавно никада не би рекао нешто лоше, управо због осуде. А седим са друштвом и причамо о њему, неко почне да прича како је он доказ да је све у животу могуће када имаш воље, да је он, поред свега, успео да буде срећан у животу. А ја онда почнем да причам да он, кад заврши дефекацију, није способан да сам себи обрише дупе, него мора то да му ради нека друга особа, кад хоће да шора, неко мора да му га извади и да му га протресе након шорања... Ви њега видите само када држи предавања, шта се дешава када дође кући? Он јесте успео много више него што је ико веровао да може и због тога јесте херој, али људи у његовом окружењу су пропатили и пате више од њега. Али хајде то кажи јавно, мајчин сине, и има да ти пошаљу плаћеног убицу.

Pa kaži ti to javno, majčin sine Smile Ne verujem koja si tračara... jadni ti tvoji prijatelji Smile Mislim, stvarno... okupite se ti i tvoji prijatelji, i onda počneš pred njima da se podsmevaš i rugaš osobi koja nit je tu, nit je poznaješ... i oni još to moraju da trpe Smile A najbolji deo je što ti misliš da si ti u pravu, bastion slobodnog mišljenja, svetionik slobodne reči... jebote Smile

Dakle, ovako... jedno misliš, drugo pričaš - licemer... bojiš se šta će o onome što misliš reći drugi, pa ogovaraš po kuloarima i forumima - tračara i kukavica... praviš se fin da ne bi bio izopšten iz društva - oportunista... mislim, pošto smo već na forumu, i mogu da kažem šta zaista mislim... to je ono što ti voliš, jel tako? Smile

Citat
своје мишљење задржавам за себе

Nastavi da ga zadržavaš, ali zaista zadržavaš za sebe... duboko, duboko u sebi Smile Ništa gore od internet-džihadiste...
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Али примећујеш ли да упадаш у контрадикторност, забрањујеш њему да му смета што је неко такав, а сам кажеш да си пожелео да га удариш, што је фактички осуда. То је његово лично право да тако мисли, још је очигледно и да је довољно свестан да не каже јавно, него је слагао да је повредио зглоб, значи, пазио је.

Ако ти немаш проблем са тиме, не можеш да осуђујеш оне који имају, све док не покушају на било који начин да нашкоде тој особи.

Сад, можемо да развијемо причу на много шири план од тога што је Бојана дебела или тај дечко деформисан (у смислу да поседује деформитет руке, ово није увреда нити погрдан назив), па ћемо доћи до расизма и шовинизма.

- Брате, јеси ти расиста?
- Наравно да нисам, што?
- А је л' би се оженио црнкињом?
- Ау, баш ти је фора.
- Па, ако ниси расиста, онда значи да немаш проблем са тиме.
- Брате, немам проблем да мрзим друге расе и да ми сметају, али наравно да не бих хтео да ми деца буду црнци.
- Па то је расизам.

----------------

Паскале, ја сам ти лепо објаснио о чему се ради, чак и више него што је потребно. Пошто видим да данас имаш јако пуно проблема и да те је неко страшно повредио, па сам ти ја дошао на пенал да можеш да се празниш, ја ову конверзацију са тобом нећу настављати.

Чини ми се да си преувеличао целу ствар, појавио се дечко кога сам ја другару из зезања окарактерисао као Мистер Бина, након што ми га је споменуо, па си сад закључио из тога да сам лицемер, потом трачара, а најзад кукавица што му то нисам рекао лично. Мислим, не знам стварно шта очекујеш да ти одговорим на ово осим да немам намеру да расправљам даље. Попиј пиво брате.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2015, 23:32:56 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Pa šta je sad... mislio sam da voliš otvorenost u zatvorenim prostorima... ajde da ogovaramo nekog Smile Da imaš šta da odgovoriš, ti bi odgovorio... i voleo bih da imaš u vidu da ni reč nisam rekao o tvom fizičkom izgledu, zadržao sam se na karakternim osobinama... mislim, ja tebe poznajem ko i ti Bojanu Stamenov... prema tome, imam podjednako pravo da zaključujem o tebi ko i ti o njoj... ili je okej komentarisati tuđi fizički izgled, a karakter nije iako je neki put toliko očit? Smile Ne moraš da odgovoriš ako ne želiš, pošto nemaš nameru da raspravljaš dalje Smile

Citat
Пошто видим да данас имаш јако пуно проблема и да те је неко страшно повредио, па сам ти ја дошао на пенал да можеш да се празниш, ја ову конверзацију са тобом нећу расправљати.

Reče čovek koji svoje komplekse leči ismejavajući i ogovarajući druge po forumima i kuloarima... da, ja sam taj koji ima probleme Smile Popij pivo... brate Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
Стефанека, ја бих тебе разумео да ти треба да ступиш у сексуални однос са Бојаном, а пошто ми се чини да не планираш да се упушташ у такву авантуру, не видим разлог да ти буде гадна.
Ако ти је стварно гадна усуђујем се да те назовем гадљивом особом.
Мени би на пример било гадно када би Бојана одлучила да се скине гола.

Ово јесте мени мало гадно

У суштини, ти можеш да кажеш да су дебеле особе гадне и то је мени у реду, јер здраво тело тако не изгледа. Гојазност је болест, а болест је гадна. Ми болесницима не кажемо да су нам некада гадни, јер осећамо емпатију. Smile
Проблем је у бирању речи.

Citat
Није незаконито завући руке у панталоне у аутобусу и дркати, али је изузетно непрепоручљиво јер ће сви
мислити да си болесник.

Зависи да ли си очитао карту  Smile

« Poslednja izmena: 16. Feb 2015, 23:46:27 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
А џабе, ја сам мислио да нећеш даље наваљивати ако кажем да нећу да расправљам...

Видиш, постоји јако велика разлика у неким стварима. На пример, да ли је неко дебео или не - постоји јако дефинисан параметар по којем може да се оцени. Ја уопште не морам да познајем Бојану Стаменов да бих рекао да је дебела. И она јесте дебела по тим параметрима.

АЛИ, да би ти за мене рекао да сам... јеби га, ко ће поватати шта сам све по твојим критеријумима... ти мораш да ме познајеш много више од тога колико познајеш Бојану Стаменов. Али то не значи да немаш право да имаш своје мишљење и без тога. И не, наравно да немам проблем са тиме, ја имам избор, једнако као и ти, да притиснем ово мало икс и да ти заувек нестанеш из мог живота.

----------------

Лазаре, па ето, не морам да ступим у сексуални однос са њом, довољно ми је да је видим. И још ми је довољније да представља мој град у споту и моју земљу на Евровизији. Ја то не волим да видим и то је моја ствар, естетика лепог је изузетно лична.

Па добро, можеш ти, као будући лекар, и према Патау синдрому да се односиш емпатично, али не можеш да осуђујеш људе који су престрављени и узнемирени децом без очију.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2015, 23:52:53 od stefaneka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Dobra tema...

Ima potencijala, bice jos bolja kad trandza pobedi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.111
mob
Samsung GT-S7580
@stefaneka

Неки моји постови јесу контрадикторни
То је последица размишљања
Па, некоме се може учинити како се расправљам сам са собом

Слажем се, нека буде да теби може да буде гадан њен физички изглед.
То је просто нешто на шта ти не можеш да утичеш.
Ти и гробар можете само да порадите на свом изражавању.
Људи ће то много боље прихватити, али ти кад дођеш на тему и назовеш је дебелом крмачом то није у реду.

Ја волим да се шалим са проблемима других људи.. тако да нисам ни ја неки по том питању  Smile
Али треба бити умерен
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 16:47:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: eurovision

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.