Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 07:13:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 137064 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Meni je ubedljivo najbolja pesma od Turaka, koju izvodi grupa maNga, ali cisto sumnjam da ce svideti svima a posebno zatupljenim ljudima u Srbiji kojima kad spomenes da su Turci odmah misle to su siptari, muslimani itd. ali ja sam izvan tih politickih ispiranja mozga, meni je to sve oko glasanja za nekog samo zato sto ti je komsija ili zato sto je iz neke bratske zemlje nevidjena glupost, treba da glasas za pesmu koja ti se najvise svidja a ne po nekim politickim, rasnim kriterijumima. A sto se tice naseg predstavnika Milana Stankovica, ja uopste ne slusam tu vrstu muzike i pesma mi se naravno ne svidja ali vecini ljudi koje znam se pesma svidja tako da nemam nista protiv sto bas on predstavlja nasu zemlju tamo, ima i gorih od njega! Nadam se da nas bar nece osramotiti u finalu!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.375.55
Napred Milane!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Zaboravljate samo jednu malu sitnicu... niti se on sam obukao, niti je sam odlucio sta ce da obuce, niti je odlucio ko ce i kako da djuska u pozadini,
Potpuno tacno što ne znaci da nije bio loše obucen , "cestitam" stilisti i onome kome je bolji ovaj  kako stajlnig tako i koreografija u odnosu na prvobitni iz Bgd . S kim god sam pricao na tu temu svi se slažu da je ovo za 3 klase lošije od prvobitne varijante , pa cak i Bregi  Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 21:23:05 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Evo klasicne derpeovske kako pesme tako i grupe !  Smile

indeed..   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
dobro bre dosta o pederima  Smile
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Norveški organizatori Evrosonga namerno su zamrljali konture mape Srbije koja je na razglednici prikazanoj tokom polufinalne večeri predstavljena bez južne pokrajine Kosovo. Kako saznaju domaći mediji, čelnici ove manifestacije priznali su da su srpske granice namerno nejasne, da se ne bi videlo da Kosovo nedostaje.

„Niko nije želeo da povredi osećanja Srba time što će izbrisati Kosovo s mape, ali Norveška kao domaćin ovogodišnjeg Evrosonga ne bi smela ni da prikazuje Kosovo u sastavu Srbije, budući da smo zemlja koja ga je među prvima priznala kao nezavisnu državu,“ rekao je za ’Kurir’ Justin Ebenek, član ekipe koja realizuje ovogodišnji Evrosong.

Ebenek je dodao da je naša delegacija pre emitovanja imala priliku da vidi tu razgednicu, kao i da je upućen oštar protest.

„Ipak, teško da će moći nešto da promene. Svi mi koji smo učestvovali u realizaciji Evrosonga mislimo da je ovako najbezbolnije za sve. Ovo je manifestacija apolitičnog karaktera, i takva treba i da ostane,“ dodao je.

Duška Vučinić, predstavnica RTS za odnose s javnošću, potvrdila je da je naša delegacija odmah reagovala na mapu bez Kosova, ali da se još uvek ne zna hoće li to biti promenjeno u finalnoj večeri Evrosonga.

„To je stvar na koju mi kao učesnici festivala ne možemo da utičemo. Uputili smo protest i zatražili ispravku, ali još uvek očekujemo odgovor,“ rekla je Vučinićeva.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nastup Milana Stankovića u polfinalnoj večeri ’Evrosonga’ pokazao je da mladi pevač ’Granda’ ima šanse za dobar plasman i u finalu, međutim njegov uspeh nije u potpunosti zadovoljio kompozitora pesme Gorana Bregovića.

Naime, Bregi se ne sviđa Milanov stajling koji je zamišljao sasvim drugačije. Da se on pita, Stanković bi nastupio u srpskoj narodnoj nošnji, koja je daleko prikladnija od plavog sakoa, belih pantalona i svetlucavih ukrasa.

„Brega obožava narodnu nošnju i mnogo mu se dopalo kako je izgledao Stanković na izboru ’Tri pa jedan za Oslo’, kada je nosio stilizovanu nošnju,“ rekao je jedan izvor blizak kompozitoru. „Želeo je da Evropa vidi koliko smo ponosni na naš folklor i da i sa srpskom trubom i nošnjom možemo pokoriti svet. Kada je video šta su stilisti smislili za takmičenje u Norveškoj, bio je zgrožen, ali nije želeo da se raspravlja.“

Na pres konferenciji Bregović je na pitanje šta misli o Milanovom nastupu odgovorio: „Pa u finalu je. To je za mene dovoljno.“ A kada su novinari potegli pitanje stajlinga, diplomatski je izbegao da kaže šta misli. „Mnogo teško pitanje na koje mi nije prijatno da odgovorim,“ rekao je Brega uz osmeh.

Ministarstvo pozvalo dijasporu da glasa za Stankovića

Milan Stanković

Ministar za dijasporu Srdjan Srećković pozvao je dijasporu da sutra tokom finalne večeri za takmičenje 55. "Pesme Evrovizije" glasa za predstavnika Srbije Milana Stankovića, saopštilo je danas Ministarstvo za dijasporu.

Podesćajući da ljudi u Srbiji ne mogu da glasaju za svog predstavnika, on je rekao da je prilika da to uradi naša dijaspora i pokaže mogućnosti i snagu koju Srbija ima u u njoj.

U toku je kampanja slanja mejlova sa tačnim uputstvom i propozicijama glasanja pojedincima, udruženjima, organizacijama, kulturno-umetničkim društvima iz dijaspore, rekao je Srećković.

On je dodao da se Ministarstvo za dijasporu putem fejsbuk (facebook) mreže, na stranici Ministarstva koje ima preko 3500 „prijatelja", obraća mladjoj populaciji porukom - Dajte svoj glas, da se čuje za nas.

Ministarstvo za dijasporu je napomenulo da je pre polaska u Oslo Milan Stanković posetio Ministarstvo gde mu je, kao simbol podrške, uručena srpska zastava koja je dominirala scenom u Telenor areni na koju su izašli svi koji su se plasirali u finale Evrosonga, medju kojima i Srbija.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3917
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
LG 
Аполитично или не, ако понове исту разгледницу, Милан треба да изађе поклони се и оде. Аполитично и од њега, колико и од њих.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nije to tako jednostavno. RTS bi bio sankcionisan.

Osim toga, ovo ce verovatno biti poslednje ucesce srbije na pesmi evrovizije jer sledece godine treba da se prikljuci i Kosovo, koje je prema EBU-u prenoseci poslednja dva takmicenja ispunilo uslove da se takmici 2011.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 23:56:15 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 34
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
To je upravo problem sa celim drustvom, celo drustvo je veoma politicki orijentisano i nema nijednog dela drustva koje nije zahvaceno tom bolescu, pa oni su mogli da stave samo zastavu ako vec nisu mogli da odluce kako bi trebalo da stave kartu zemlje, to je itekako politicka odluka.

Osim toga, ovo ce verovatno biti poslednje ucesce srbije na pesmi evrovizije jer sledece godine treba da se prikljuci i Kosovo, koje je prema EBU-u prenoseci poslednja dva takmicenja ispunilo uslove da se takmici 2011.

To je problem nasih ljudi, hoce nesto a ne znaju sta ce, moraju da odluce ili cemo da izolujemo nacisto zemlju posto ce Kosovo uskoro kako izgleda biti u svim svetskim organizacijama ili ce najzad shvatiti da je Kosovo bilo izgubljeno jos pre 50 godina samo ta Srpska tvrdoglavost nas uvek koci da idemo napred nego se uvek sami sebi stvaramo probleme, ne mozete sad da ispravite te greske i nepravde koje je pravio Milosevicev rezim nad Albancima i zbog kojih imamo sve ove sadasnje probleme sa njima, nije tu bitno da li je Kosovo nezavisno ili je u Srbiji nego je bitno kako ti ce ti ljudi tamo ziveti, jer nama nista ne znaci ako Kosovo ostane u Srbiji pod nekakvim nerazjasnjenim statusom jer ce ti ljudi i dalje ziveti tamo dok ljudi u Srbiji nisu ni svesni kroz sta ti Srbi a i Albanci moraju da prolaze zbog glupe politike!
« Poslednja izmena: 29. Maj 2010, 00:08:39 od Asterixas »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 49 50 52 53 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 07:13:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.