Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:59:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 137056 puta)
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

Pesma za Hrvatsku je bila sasvim solidna a devojke su super izgledale,ne mogu da verujem da se nisu kvalifikovali,
Bosonoge cure( plavuse) iz Finske takodje nisu imale srece ,Portugal i Belgija i Ukrajna su imali solidne pesme,

Holandija i Slovenija su za mene ubedljivo bile najgore pesme.

Makedonija je imala lepe cure sa lepo razvijenim batacima,

Srbija se bas "potrosila" da napravi haljine za cure,stvarno me je bilo sramota i slazem se nije trebao da bude playback snimak "ovo je Balkan"zvuci glupo ,trebao je sam pevati celu pesmu kao u BG.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 11:36:26 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Bregi se ne sviđa Milanov stajling!
Petak - 28.05.2010
Iako je Milan Stanković postigao ogroman uspeh kada je prošao u finale „Evrosonga“, Goran Bregović nije u potpunosti zadovoljan jer je, kako „Alo!“ saznaje, zamišljao da će pesmu „Ovo je Balkan“ izvesti obučen u duhu naše zemlje.

- Brega obožava narodnu nošnju i mnogo mu se dopalo kako je izgledao Stanković na izboru „Tri pa jedan za Oslo“, kada je nosio stilizovanu nošnju - priča za „Alo!“ izvor blizak kompozitoru.
Dodaje da je takva garderoba pratila tekst i to je bila poruka koju je Brega hteo da pošalje Evropi.
- Želeo je da Evropa vidi koliko smo ponosni na naš folklor i da i sa srpskom trubom i nošnjom možemo pokoriti svet. Kada je video šta su stilisti smislili za takmičenje u Norveškoj, bio je zgrožen, ali nije želeo da se raspravlja - zaključuje naš izvor.

Iako nije želeo da se izjašnjava, Bregović je svojim odgovorima na konferenciji za novinare na neki način potvrdio naša saznanja.
Naime, na pitanje šta misli o nastupu Milana Stankovića u Oslu,
on je samo kratko odgovorio:
- Pa u finalu je. To je za mene dovoljno.
Na insistiranje da odgovori da li je zamislio da Stanković nosi medvediće ili jelek u Oslu, Brega je bio još kraći.
- Mnogo teško pitanje na koje mi nije prijatno da odgovorim - značajno se nasmejao i odmahnuo rukom.

Hrvatska i Slovenija nisu prošle u finale

Na drugoj polufinalnoj večeri “Pesme Evrovizije” koja je sinoć održana u „Telenor areni“ u Oslu, izabrano je deset zemalja koje će se 29. maja takmičiti za titulu najbolje evropske pesme. To su Gruzija, Ukrajina, Turska, Izrael, Irska, Kipar, Azerbejdžan, Rumunija, Jermenija i Danska. Nisu prošle Litvanija, Švajcarska, Švedska, Holandija, Bugarska, kao ni predstavnici Slovenije i Hrvatske.
Sinoćne „pobednike“ u finalu čeka pet zemalja „direktnih finalista“ - Velika Britanija, Francuska, Nemačka, Španija i zemlja domaćin - Norveška, kao i deset koje su se plasirale na prvoj polufinalnoj večeri - Srbija, BiH, Rusija, Grčka, Moldavija, Belgija, Albanija, Portugal, Belorusija i Island.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Srbija se bas "potrosila" da napravi haljine za cure,stvarno me je bilo sramota i slazem se nije trebao da bude playback snimak "ovo je Balkan"zvuci glupo ,trebao je sam pevati celu pesmu kao u BG.

Plejbek je zabranjen na evrovizji. Sve je uzivo, cak i taj deo.

Reakcija Švedske delegacije kada su saznali da se po prvi put nisu plasirali u finale.

Inace Švedska, kao drugi najveći izvoznik muzike u Evropi ima još 5 predstavnika ove godine: Azerbejdžan, Danska, Irska, Gruzija i Norveška. Autori svih ovih pesama su šveđani. Zanimljivo je da je dansku pesmu prethodno odbacila švedska televizija zbog toga što su smatrali da nije originalna nakon čega su se oni prijavili i pobedili na danskom izboru za predstavnika na pesmi evrovizije.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 17:20:51 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Znam ja da ti mene volis... Smile

No... bezveze sto su oni Litvanci ispali... Smile

Edit...
Ne postoje gej pesme... Zaista?  Smile

Pa izvođač je gej a ne pesma. Ovako zvuči svaka 3. pesma Dina Merlina koga ovde slušaju ugavnom "strejt" muškarci. Ne postoje gej pesme, osim ako tema pesme nije homoseksualni odnos.
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
O cemu vi pricate  Smile  Znaci ja  ako slusam R.E.M. (a slusam) , ja sam ... Smiley 1 Smile ili naklonjen  Smiley 1 Smile

Elem, kao sto neko rece, cini mi se Anea, neko voli da vrsi klasifikaciju i selekciju, a neko ne..  Ja pripadam ovoj drugoj grupi i stvarno vise ubiste u pojam sa tom temom  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
BiH predstavlja drzavljanin Srbije, Hrvtsku drzavljanke BiH... Izgleda ma smo pronasli recept za pridobijanje komsijskih, tj. susjedskih glasova Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Nema tu nikakvog "pridobijanja". Od kad se SFRJ raspala, po evrovizijama su sve ex republike dodeljivale najvise glasova svojim komsijama. Isto se desava i sa ex SSSR. Iz godine u godinu se tacno zna ko ce za koga glasati i kako Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Stvarno je Milan obucen ko klovn. Al ko je Brega da govori o stajlingu i stilu uopste. Sta je sve oblacio, svirao za zivota..  Smiley 1

I sta bo pederska pjesma.. 
Kakve veze ima, ne nasjedajte na pederski offtopic.. to vrlo lako nastane od svake teme.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Možeš misliti kada se Bregi ne svidja kako se obukao Milan a i sam si rekao da izgleda kao klovn .  Smile
Evo klasicne derpeovske kako pesme tako i grupe !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Zaboravljate samo jednu malu sitnicu... niti se on sam obukao, niti je sam odlucio sta ce da obuce, niti je odlucio ko ce i kako da djuska u pozadini, cak nije odlucio ni sta ce da peva... to se ne desava samo sa ovim predstavnikom, vec sa svim predstavnicima do sada... i Mariji su potpuno promenili koreografiju... koliko se pricalo tada, tijanic je obustavio sve sto se obustaviti moze, valjda je jedina bila i bez normalne reklame u vidu spota... sve sto su mogli = uskratili su im. U ovom slucaju je verovatno malo drugacije, jer Milan nije ostavljen na milost i nemilost rts-u. Inace, niti ga volim, niti ga ne volim... jednostavno ne razmisljam o njemu, niti pratim njegov "rad"... trenutno je predstavnik moje Srbije i kakav da je = jbg nas je. Kakva god da je evrovizija kao manifestacija = neki su je strpali na drugo, ili trece mesto popularnosti... a i mi se takmicimo. Bez obzira na rozLe patike, grozan stajling i nikakvu koreografiju, neka mu je sa srecom i neka se plasira makar tako da sledece godine predstavnik ne mora da se "bori" za ulazak u finale... inace, trubaci po Knezu odavno sibaju pesmu Smile pa sad... sta je, tu je.

Edit:
Bitno je da je Bregino oblacenje ok, cista kosa i svaka pesma Smile
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 19:26:16 od Oblachak »
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 06:59:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.