Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 19:15:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 137229 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Nexus
Dakle.. gledao sam  i ja Smile .. Nas predstavnik je bio ok.. (necemo sad opet o njegovom izgledu, sexualnom opredeljenju javnom ili tajnom, o Bregi itd... to je proslo , sinoc je nastupao Milan..).. Mozda cak i najbolja pesma sinoc.. meni se jos svidela Makedonija tu i tamo i onaj lik sa akusticnom gitarom sam sto je izasao (mada takve pesme ne prolaze na evrosongu, al je ok pesma)..

videcemo sta ce biti u finalu Smiley
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Bravo za Milana = prosao je, za razliku od cipele... kako tako, ali je prosao.

Sto se koreografije tice, videla sam samo onaj kraci pregled svih pesama. Mislim da bi bolje bilo da je ostala stara koreografija sa gomilom devojaka. Ko zna cega jos ne bi bilo da Zika nije sa Milanom, pa je verovatno grand malo tu utrcao i zabiberio Tijanicu, koji godinama nesto mrsi.

Zesca pljuvacina je bila i na Marijin racun, pa kada je pobedila... odjednom su svi bili vise nego srecni.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
A posle svi kazu kao ne gledaju a nema zive duse na forumu Smile

Da  Smile 

pa to su te seljacke malogradjanske fore kao "evrvizija nije kul" i to. seljacine  Smile

Evroviziju gledam citavog zivota...
Navucena sam na taj trash... obozavam ih u njihovim sljastecim odelcima na sljastecim pozornicama... sa pop pesmicicama koje ce sutra biti zaboravljene....
Savrseno...
Mozak na pasu i eksplozija boja...

So in love... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S5
Aj razumem sto pesma ima retardiran tekst, i sto on voli da se farba u plavo ali sto su majku mu napravili onako pedersku koreografiju, onaj nastup u Srbiji je bio sasvim pristojan-bez rozih cizmica i jos neka 2 pederka oko njega..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N8-00
E, Milance je prosao, drago mi je sto se samo nismo obrukali kao prosle godine kada onaj nas nije uspeo da prodje u finale.

Ove godine, po mom misljenju, ima desetak dobrih pesama i za razliku od proslih godina, konkurencija je velika, ali stvarno. Sinoc su prosli uglavnom svi za koje sam mislio uz izuzetak Rusije (mislim ono je bilo strasno) i Slovacke, za koju smatram da su bas imali lepu pesmu, pravu Evrovizijsku.

Iznenadio me i prolaz Portugalke, gde mi se cini da je ona pesma pravi plagijat pesme iz "Lepotica i zver". Albanci su me stvarno prijatno iznenadili, ove godine su me odusevili pesmom i prognoziram im prolaz u prvih 5 sigurno...

Makedonci su imali lepu pesmu ali mislim da ih je deo sa repovanjem upropastio i da ih je to kostalo prolaska u finale dok mi nije jasno kako su Bosanci prosli ???

Milanov nastup je bio drugaciji nego u Beogradu, videcemo da li je to dobar ili los potez, ali definitivno je bio drugaciji. Smiley)) 

Sutra je glavno vece favorita i sutra se vodi veoma zanimljiva bitka, dobro je da smo bili u ovoj losijoj grupi, jer da smo bili sa sutrasnjim ucesnicima, od finala ne bi bilo nista.

Za rasplet, prognoziram

Azerbejdzan
Turska
Nemacka
Jermenija
Albanija

a evo šta kaže i druga konkurentkinja Švabica Lena , za gore pomenutu...

uvek su ove najsladje, najgore bestije! Smiley Smiley  Smiley
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 16:13:05 od Rasha_Zemun »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Od vrhunske koreografije sa tri devojke u Srpskim izvornim nošnjama opredeliti se za ovu novu sa 2 derpea je u najmanju ruku  cudno , ne znam jedino ako neko nije sabrao da ima više derpea od Srba koji cve glasati , ja u Subotu necu glasati  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Od vrhunske koreografije sa tri devojke u Srpskim izvornim nošnjama opredeliti se za ovu novu sa 2 derpea je u najmanju ruku  cudno , ne znam jedino ako neko nije sabrao da ima više derpea od Srba koji cve glasati , ja u Subotu necu glasati  Smile

ma kakvo crno glasanje... Elem, vidim sve vise komentara, Milan je bio super ok, i tako  Smile A nastup mu je bio jadniji nego u Bg-u..  Smile   Sta nam to govori ? Smile

Ja i dalje ostajem pri tome da ne zasluzuje top 10  Smile

Smile

Lena, Lenaaa  Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da, Lena i Shvedjanka Anna se i meni najvise dopadaju.  Smile

Inace mozda vam nije poznato, ali Lenina pesma je najprodavaniji digitalni singl u Nemackoj svh vremena i najrodavaniji singl u nemackoj u poslednjih 7 godina!

Ono sto je nama zanmljivo ovde, ne mora da bude i strancima.
Milonova pesma je zajebancija pa jos ako bi i nastup bio zajebancija kao sto je bio na nasem domacem izboru, prosao bi kao ciplelici. Tave fore jednostavno vise ne pale i dobro je sto su to menjali.

Samo, uvek kada vidim one elemente na sceni lza kojih se krju milan i plesaci na pocetku nastpa ne mogu da ne pomislm na pisoare  Smile  

Osim toga, sve mi deluje kao kopija nedavnog nastupa Janet Jackson na dodeli americkih muzickih nagrada:

« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 17:21:20 od framling »
IP sačuvana
social share
@nikolajovic "People arguing over gods, religions, and national boundaries, which are absolutely imaginary." - Neil Gaiman

Očekivano, momci sa manjkom pameti i viškom adrenalina su iskorišćeni, ali #BGPride je protekao mirno a čuo sam i da žurka tek počinje. Wink
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Od zena jedino Ukrajinka ima krstenu pesmu, ove ostale se prenemazu... Ali dobro, i one su odabrane prema gej ukusu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Maj 2026, 19:15:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.