Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:53:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evrovizija 2010  (Pročitano 126018 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Sony 
Ovo jeste definitivno bolje od Marka Kon(j)a , ali da li je stvarno kvalitetno...? Evropa je degenerisana proćićemo mi tamo solidno , verujem da dovoljno poznajem Evroviziju da vam već sutra sa 100 % , sigurnosti mogu reći prolazimo li u finale.... Prošle godine sam pogodio u oba polufinala 10 pesama koje će proći u finale , tako da mogu i ove godine... U našem polufinalu jedino još Bosna nije odlučila koja će biti njihova pesma , zna se samo da će je izvoditi Vukašin Brajić , tako da Srbija ustvari ima 2 predstavnika na Evroviziji....

Zna se i pesma, zove se Munja i grom i sutra vece ce biti premijerno izvedena na bosanskoj televiziji
ne vidim u čemu sam pogrešio , nismo čuli kako zvuči pesma to je fora , a od imena i ne zavisi puno...
Da pređemo malo na vedrije teme danas je i Švedska izglasala svog predstavnika , a to je : Anna Bergendahl sa pesmom This is my life....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 68
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC One X
Ideja da se unajmi Bregović, ideja da se ovako definiše izbor - epic fail!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kako je došlo do svega ovoga:našle se dve selje(Tijanić i Brega )u kafani,ovaj prvi reko:"Batice,uzo sam neku kintu na Nekom SMS kvizu(jedinstvena ponuda),aj sad ti sklepaj nešto za ono evropsko poselo,će uzmemo još neku,glasaće budale,a ti pošalji koga oćeš..."  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Изабери ПАРТИЗАН

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 925
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
И ми педера за Европу имамо...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Sve tri pesme - piece of crap. Ali, kada bi morala jedna da se odabere, ili Katic jer pesma ima dobru melodiju (sa onom cigansturom na kraju su ipak usrali pesmu skroz) ili Emina zato sto je dobra riba. Sisoja ni u snu nisam pozeleo na ESC, znaci bio sam ubedjen da on nema nikakve sanse...Ali, opet se ponavlja ista situacija: glupe napaljene klinke glasaju za njega! Idemo da se brukamo, sta nas boli uvo. Sada vidim koliku sam gresku napravio kada sam rekao da je "Cipela" dno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
И ми педера за Европу имамо...
Smile Smile Smile Smile Smile Smile   
 strasno...   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.342.2
mob
Tel.Me Your.Number
Je l' može neko da mi objasni zbog čega je peder?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
I meni to nije jasno i mnogo me nervira..ako se ne varam u vezi je sa jednom od najzgodnijim cica (citaj Rada manojlovic).. i isto me nervira sto Eminu nazivate Turkinjom...jbt strasno  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Vera u uspeh je pola uspeha

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3681
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
SonyEricsson k550im
Je l' može neko da mi objasni zbog čega je peder?

Mozda ga zbog kose oslovljavaju pederom ali mislim da je decko okey
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Vojnici! Junaci! Vrhovna komanda izbrisala je naš puk iz svog brojnog stanja. Naš puk je žrtvovan za čast Otadžbine i Beograda.Vi nemate više da brinete za vaše živote, koji više ne postoje. Zato napred, u slavu! - major Gavrilović 1915. god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Publika iz Srbije je 13. marta za svog predstavnika na najvećem muzičkom takmičenju u Evropi izabrala Milana Stankovića!

Možda se način na koji Srbija bira predstavnika promenio, ali kvalitet izvođača koji se bore za plasman na Eurosongu nije. "Autentično Bregine pesme", veseli zvuci truba, pomalo čudni tekstovi uz fantastične koreografije izvođača, u izvođenju Milana, Emine i Olivera zvučale su kao pravi izbor za pesmu Evrope. Ipak, jedna bolje od druge dve!

Srpski melos bio je "rasut" kroz tri pesme troje mladih izvođača koje je Brega "našao na YouTube kanalu":

Emina Jahović pevala je "Ti kvarigro", Milan Stanković "Ovo je Balkan", a Oliver Katić i Jelena Marković "Predsedniče halo".

Izbor ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Eurosongu u Oslu bio je u rukama Gorana Bregovića koji je muzikom i tekstovima dao, još jednom, lični pečat - "Ljubav je musaka, maca, maca, malo mazan, malo namazan...", pevala je pevačica iz Novog Pazara, Zvezda Granda "Ljubice, praviš mi ljubice zazubice...ovo je Balkan, come on", dok je drugoplasirani na takmičenju "Ja imam talenat", u svojoj pesmi "pozvao predsednika" stihovima: "predsedniče, šalji tu mornaricu, jer kunem ti se, svi smo mi za ludnicu".

Iako je domaća javnost bila podeljena - najbolji i najpoznatiji kompozitor će raditi numeru koja će možda biti bolja od "Bajke" Aleksandra Ribaka i ponovo vratiti festival u Arenu, a opet strahovala da se ne ponovi Severinina "Štikla", na izboru za predstavnika Srbije "3pa1" u organizaciji RTS-a, većinom glasova (58.428 od 129.105 poslatih SMS poruka) izabrala je Milana Stankovića.

"Spremali smo se i valjda je publika izabrala tu energiju", kratko je rekao pobednik.

Izvođači su za izbor pripremili i zahtevne koreografije - Emina je sa plesačima dočarala strast Mulan ruža, Milan Stanković je koketirao sa narodnom nošnjom i srpskim kolom koje je, kako je pesma odmicala, a Milan ostajao sve više i više bez garderobe, "postajalo" takmičenje u brejkdensu, dok su Oliver i Jelena nastupili za "bendom pantomimičara".
BREGA: JA SAM DEBITANT!
BREGA: JA SAM DEBITANT!

Dok je trajalo SMS glasanje za ovogodišnjeg predstavnika, "stari" učesnici Eurosong takmičenja Jelena Tomašević. Marija Šerifović. Marko Kon, Regina i Severina su zabavljali publiku pevajući pesme Bjelog Dugmeta i Gorana Bregovića.

Upravo je Severinina "Štikla" bila povod da Brega kaže nešto o svojoj festivalskoj karijeri.

"Ja sam Severini samo malo pomogao, inače ja ništa ne znam o festivalima. Nikada nisam imao pesmu na festivalu - ja sam debitant! Kao devojka - nevina, a iskusna. Sećam se, došli da me pitaju da li bi pristao da budem jedan od pet kompozitora koji će pisati pesme za Eurosong jer se ukida Beovizija, i ja im rekao: 'Neću, ako naručite pesmu od jednog kompozitora, može'. I, oni se vrate...onda nisam smeo da odbijem i da bude 'e, sad neću ni ono što hoću'.

Prvi Eurosong održan je daleke 1956. godine. Od tada, Jugoslaviju, Srbiju i Crnu Goru i Srbiju predstavljali su: Zdravko Čolić, Danijel Popović i sestre Barudžija, grupa Riva, Viktorija sa Askama, Ekstra Nena, Tajči, Bebi Dol. No Name, "Lane" Željka Joksimovića, njegova pulenka Jelena Tomašević...mnogi, ali najvažnija predstavnica je i pobednica - Marija Šerifović.

Dobro je poznato da smo uz malo "Molitve" i "puno talenta" mlade pevačice pobedom u Helsinkiju 2007. godine doveli festival u Srbiju. Godinu dana kasnije Dima Bilan je uz legendarnog Jevgenija Plušenka "Verovao" na ledenom podijumu u Beogradskoj areni, ali je sledeće, tačnije prošle godine, "Fairytale" Aleksandra Ribaka odvela festival u Norvešku.

Da li će ga naš novi predstavnik, mladi pevač iz Obrenovca naslednik "Cipele" Marka Kona koja je izuvena već prve polufinalne večeri na prošlogodišnjem festivalu vratiti u Srbiju, saznaćemo za 86 dana.

"Čujemo se" prve polufinalne večeri 25. maja.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 23:53:28
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.