Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade U21-Holandija 2007  (Pročitano 41682 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Đukić: Igramo za Srbiju!

Mlada fudbalska reprezentacija u nedelju igra poslednju utakmicu u grupi B Evropskog šampionata u Holandiji. Srbi su posle dva kola obezbedili prvo mesto u grupi, dok preostale tri ekipe Engleska, Italija i Češka imaju šansu da stignu do druge pozicije. I pored takve činjenice, momci trenera Miroslava Đukića meču protiv Engleza ne prilaze kao da je revijalni.

"Igraće igrači za koje smatram da su najbolji za tu utakmicu. Neću u ovom trenutku da pričam o imenima, igraće oni koji su u ovom trenutku najbolje rešenje. Nikakve kalkulacije nas ne interesuju. Igramo za sebe, svoju zemlju i prestiž. Englezi su jaka i dobra ekipa. Opasni su po bokovima, igrali su dobro sa Italijanima, a njihovi igrači igraju u veoma jakoj ligi. Rekao sam i pre turnira da su oni uz Italijane favoriti. Mi smo skromna ekipa, pokušaćemo da do kraja igramo na maksimumu svojih mogućnosti", rekao je selektor srpskog tima Miroslav Đukić.

Novi član Lacija Aleksandar Kolarov ističe da će svi igrači koji nastupe u nedeljnoj utakmici prikazati maksimum.

"Mi ne biramo protivnike. Na prvenstvu nema jakih i slabih rivala. Pitanje je samo koliko ko želi pobedu. Ne mislim da smo pobedili bolje od sebe, igrali smo pametno i taktički dobro. Englezi imaju odličan tim. Kao i pre dve utakmice i ovo je veliki izazov za nas. Moraćemo da odigramo najbolje što umemo", kaže Kolarov.

Posle dve pobede, normalno je da se već sada razmišlja o polufinalu i eventualnom protivniku.

"Ne zadovoljavamo se postignutim. Tražim uvek od igrača maksimum, videćemo koliko možemo. Nije bitno ko će biti rival u polufinalu. Imamo svoju igru i razmišljamo samo o tome kako ćemo mi igrati", smatra Đukić.

Selektor našeg tima ističe da prisustvo brojnih menadžera utakmicama ovog šampionata treba da predstavlja samo podstrek za mlade igrače, nikako pritisak.

"Normalno je da skauta i menadžer ima mnogo u Holandiji. Ovo je najveći izlog evropskog fudbala. Svaki igrač želi da napreduje, a oni to čine svojim stavom na utakmicama i treninzima. Oni se ovde dokazuju. Prisustvo skauta najvećih klubova u Evropi nije pritisak nego prilika za njih", tvrdi Đukić.

Utakmicu Srbija – Engleska televizija B92 direktno će prenositi u nedelju od 20.45.

Izvor: B92-Sport

Ivanović:Na pobedu i protiv Engleza

Mladi fudbaleri Srbije ostvarili su značajan rezultat na Evropskom prvenstvu u Holandiji. Posle samo dva kola mladi igrači su obezbedili plasman u polufinale, kao i na Olimpijske igre naredne godine u Pekingu posle pobeda nad Italijom i Češkom. U Holandiji, kolega Miloš Šaranović imao je priliku da razgovara sa Branislavom Ivanovićem.

Samo najveći optimisti su očekivali da će srpska reprezentacija već posle dve utakmice završiti pitanje plasmana u polufinale. Koliko se to odrazilo na ekipu i kako doživljavate utakmicu protiv Engleza?

"Mislim da je nama u pripremi tih utakmica bilo teško i smatram da smo zabeležili odličan rezultat. Na utakmici protiv Engleza mislim da će dobiti šansu igrači koji nisu do sada igrali u većoj meri. I pored toga, mi smo kolektiv od 20 igrača koji su selektirani kroz određeni vremenski period i svaki igrač sa nacionalnim grbom, svejedno da li je igrao ili nije igrao ranije, odradiće najbolji posao. Svi se nadamo pozitivnom rezultatu i u toj utakmici."

Možda ima taktički boljih ekipa, ali bržih od engleske navale na ovom prvenstvu nema. Šta mislite da je najopasnije?

"Englezi su stvarno brzi u napadu i imaju kao i mi kolektivnu igru. Biće zaista teško, ali mi se nadamo najboljem."

Koga očekujete za protivnika u polufinalu?

"Nemam neku izrazitu želju, na nama je da se dobro spremimo. Imamo posle utakmice sa Engleskom 3 ili 4 dana da se skoncentrišemo i da se pripremimo maksimalno za polufinalni duel. Tada ćemo znati i ime protivnika."

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 
Belgijanci protivnik Srbije u polufinalu

Mlada fudbalska reprezentacije Belgije biće protivnik selekcije Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u Holandiji.

"Crveni djavoli" u subotu su u Herenvenu remizirali sa Holandijom 2:2 i na taj način sačuvali drugo mesto u grupi, uprkos trijumfu Portugala, koji je u drugom meču deklasirao Izrael sa 4:0.

Meč u Herenvenu imao je šokantan početak za holandske navijače, jer je u devetom minutu Miraljes doveo Belgiju u vodjstvo.

Holandjani su do preokreta došli zahvaljujući pogocima Rigtersa u 13. i Drentea u 37. minutu. Plasman u polufinale i na Olimpijadu u Peking Belgijancima je doneo Pokonjoli golom u 70. minutu.

U drugom meču Portugalci su pogocima Fernandesam Vaz Tea, Velosa i Nanija bez problema zgazili Izraelce (4:0), ali je ta pobeda bila dovoljna samo za treće mesto i baraž za OI, koji će igrati protiv trećeplasiranog tima iz B grupe.

Holandija je prvu fazu okončala sa sedam bodova, slede Belgija sa pet i Portugal sa četiri boda, dok Izraleci imaju samo jedan poen.

Polufinale Evropskog prvenstva igra se 20. juna u Najmehenu i Herenvenu.

Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ljudi Marinkovic nije nikakav igrach. Ne kazhem to zato shto igra u Partizanu vec zbog toga shto on nishta korisno ne donosi u ekipu, slichan je Gurovicu u Zvezdi. On shutira 10 puta na utakmici i pogodi 1, a mozhda bi neko drugi pogodio 2 puta i sve bi bilo lepshe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Belgijance dobijamo ako veceras protiv engleza izleti kompletan drugi tim na teren...
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
"Psiho" očekuje težak duel sa Srbijom

Selektor mlade reprezentacije Engleske Stjuart "Psiho" Pirs izjavio da je da u nedelju uveče očekuje izuzetno težak okršaj sa Srbijom, iako je ta selekcija kolo pre kraja prve faze takmičenja već osigurala plasman u polufinale sa čelne pozicije u Grupi B.

"Imamo samo jedan cilj, a to je pobeda. Naravno da nam neće biti lako kada igramo sa najboljom ekipom u grupi. Srbima svaka čast, dobili su obe utakmice i već mogu da razmišljaju o polufinalu. Mi moramo da obavimo veliki posao pre nego što dodjemo u takvu poziciju", izjavio je Pirs.

Englezi su remizirali sa Češkom (0:0) i Italijom (2:2), iako su u prvom meču imali jedanaesterac u 88. minutu, a u drugom vodjstvo od 2:0. Ako "azuri" i Česi odigraju nerešeno, onda će i Engleskoj protiv Srbije, na stadionu Gofert u Najmehenu, biti dovoljan bod.

"Gordi Albion" biće uskraćen za usluge suspendovanog krilnog igrača Ešlija Janga, dok je defanzivac Lejton Bejns povredio članak. Dobra vest za Pirsa je povratak u stroj štopera Vest Hema Antona Ferdinanda, rodjenog brata Rija Ferdinanda iz Mančester Junajteda.

Selektor Engleske ipak se nada da bi "mešanje karata" koje je najavio njegov kolega Miroslav Djukić moglo da bude od pomoći.

"Srbija ima neke fudbalere kojima preti suspenzija, neki su odigrali pune dve utakmice i možda će trener odlučiti da ih odmori. Ali oni koji ih zamene imaće motiv da se dokažu, tako da smo pred teškim poslom, kakav god da bude protivnički tim. Mislim da će Italija pobediti Češku, što znači da ćemo biti eliminisani ako ne uspemo da osvojimo tri boda", ističe Pirs, doskorašnji menadžer Mančester Sitija.

Engleski tim do 21 godine nije poražen u prethodnih 11 utakmica, uključujući dve na EP u Holandiji, odnosno 21 mesec. U nedelju uveče mogli bi da nastave tu impresivnu seriju, a da ipak budu eliminisani sa šampionata.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lepo zbori gospodin "psiho" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
1:0 za Englesku 5' minut
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 
Bez obzira na rezultat,mislim da ova igra treba da raduje svakog pravog ljubitelja fudbala u Srbiji,jer i sa "B" timom smo ravnopravni Englezima....Bravo za momke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 6s
2:0 Nakon izuzetno odvratnog, maksimalno nefer poteza

Treba lepo mirno svi da se pokupe i izadju sa terena, i odmah poslati prijavu FIFA.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ne da smo ravnopravni, nego smo ih odvalili. Posed lopte trenutno 58-42 za nas, korneri 8-3 za nas, sutevi 15(5)-6(2), pogodili smo stativu, nisu svirali penal za nas, dali nam drugi gol iz ofsajda ... Prvi tim bi ih razguzio 3-0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.