Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade U21-Holandija 2007  (Pročitano 41712 puta)
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
 Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 11. Jun 2007, 23:00:44 od pidzoja »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako smo nekog morali ovako da dobijemo - nemate pojma koliko mi je drago što su to baš Žabari Smile
A bas smo ih zabarski dobili Smile

Baš, baš... Još veći šmek bi bio da smo im dali još jedan u 93. minutu, ali nema veze, i ovako je puna kapa Smile

za tako nesto moramo da iskopamo Srpskog Inzagija Smiley
Taman ceo svet da prekopas jos jednu onakvu figuru neces naci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 416
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung 
Nisam gledao prvo ali ono drugo  Smile. Odlično smo stali na terenu nije im se davalo puno prostora ai sami smo prijetili Smile,jedino onaj golman s onim indirektom  Smile. ali moramo mi sebi malo zakomplicirati  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Sledimo duh naših predaka... 1389 

Kosovo je srce Srbije
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Svaka cast za ove nase navijace poceli su pesmom

Kosovo je srce Srbije  Smile Smile Smile

Al' su zato zvizdali italijanskoj himni...  Smile Dokle, bre, vise?!

Od poslednjih 15 minuta bar 10 smo proveli lezeci i previjajuci se po terenu, klasicno smo ih zabarski dobili.

Ovo mi je bilo najjace, nista lepse kad ih pobedis njihovim "oruzjem"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Lepo odrađeno  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
mob
LG L5 II
Svaka cast za ove nase navijace poceli su pesmom

Kosovo je srce Srbije Smile Smile Smile

Al' su zato zvizdali italijanskoj himni... Smile Dokle, bre, vise?!

Nisam gledao kada su se pevale himne slucajno sam pustio B92 i pogodio na sam pocetak kada je bilo Kosovo

Citat
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zasto se ljutite na ogledalo kad vam je lice ruzno

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1880
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K-750i
Bravo "orlići", samo tako nastavite, osvajamo EP

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Кад си био дете мало комшија те силовао, јасно је ко дан волиш партизан!!!
Звезда је живот, све друго су ситнице!!!
Хвала ти Боже што сам Србин!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 175
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC nexus one
Свака част момцима!Можемо ми и до медаље. Штета за Красића! Јел зна неко дал је озбиљно?
IP sačuvana
social share
Свако има право на моје мишљење!

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dan je tmuran,ja mamuran...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1224
Zastava srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Minefield 3.0a6pr
mob
HTC 

U-21: Milovanović za pobedu nad Italijom!

Mlada reprezentacija Srbije trijumfalno je startovala na Evropskom prvenstvu koje se od 10. do 23. juna igra u Holandiji!

Izabranici Miroslava Djukića savladali su Italiju rezultatom 1:0, sjajnim golom Dejana Milovanovića u 63. minutu. To im je omogućilo da zasednu na čelo tabele Grupe B, ispred Engleza i Čeha, koji su u ponedeljak popodne odigrali 0:0.

Naredni meč "orlići" će igrati u četvrtak od 18.15 časova, takodje u Najmegenu, protiv Češke.

Iako su već u 31. minutu ostali bez prodornog Miloša Krasića, srpski fudbaleri uspeli su da održe aktivan rezultat i srećno se izvuku iz nekoliko opasnih situacija, sve do trenutka kada je Milovanović postigao pobedonosni gol.

Posle auta sa leve strane, tik uz korner zastavicu, lopta je na ivici šesnaesterca stigla do Boška Jankovića. On je pokušao da nekoga uposli petom, ali je Djordjo Kjelini (na sreću) uklizao, izblokirao taj pokušaj i skrenuo Jankovićev pas ka kapitenu Crvene zvezde.

Milovanović je iz punog trka raspalio po lopti i poslao je u sam donji desni ugao rezervnog golmana Italije Vivijana.

NAJMEGEN. STADION: Gofert. GLEDALACA: oko 5.000.
SUDIJA: Stefan Lanoj (Francuska).
ŽUTI KARTONI: Janković, Mrdja, Babović, Kahriman (Srbija) - Kjelini (Italija).
STRELAC: Dejan Milovanović 63'.

SRBIJA: Kahriman - Rukavina, Duško Tošić, Ivanović, Kolarov - Smiljanić, Milovanović - Janković, Babović (od 75' Drinčić), Krasić (od 31' Zoran Tošić) - Mrdja (od 82' Rakić).

ITALIJA: Kurći (od 21' Vivijano) - Radji, Andreoli, Mantovani, Noćerino - Rosina, Montolivo, Akvilani (od 81' Pele), Kjelini - Paladino (od 74' Rosi), Pacini.

Djukić: Ne smemo da poletimo

Selektor mlade reprezentacije Srbije Miroslav Djukić naglasio je da i posle pobede nad Italijom (1:0), na startu Evropskog prvenstva za igrače do 21 godine, njegovi izabranici moraju da nastave da se ponašaju i rade kao do sada.

"Ne smemo da poletimo, naš cilj i dalje ostaje plasman na Olimpijske igre u Pekingu. Italija ostaje favorit broj jedan za prvo mesto u grupi i osvajanje EP, a uz njih su tu i Englezi. Ništa se posle naše pobede nije promenilo u odnosu na prognoze date pred početak takmičenja", rekao je Djukić.

Izvor:Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
"Orlići" srećni i smireni, Krasić za brigu

Mladi reprezentativci Srbije iskazali su zadovoljstvo zbog trijumfa nad jednim od favorita Evropskog prvenstva i uspešnog početka takmičenja, ali gotovo nijedan nije propustio da napomene kako su do kraja prve faze ostale još dve jake utakmice, protiv Češke u četvrtak i Engleske u nedelju.

"Bila je mnogo teška utakmica, ali to smo i očekivali. Najvažnije je da smo na terenu delovali kao jedan. Hvala momcima što su mi omogućili da donesem Srbiji pobedu. Nije važno ko daje golove, neka protiv Čeha neko drugi bude strelac, samo da se ponovo radujemo", rekao je Dejan Milovanović, čiji je "projektil" u 63. minutu završio u levom uglu golmana Italije Vivijana.

"Kao što sam rekao i pre meča - najvažnije je ne izgubiti na startu. Ne samo što smo to uspeli, nego smo stigli do sva tri boda. Ne treba sada poleteti jer nas čekaju još dva kvalitetna protivnika", ističe Milan Smiljanić.

Duško Tošić, veteran evropskih prvenstava za igrače do 21 godine, pobedu shvata kao nagradu za uloženi trud.

"Dobro smo igrali u prvih 15 minuta, onda smo pali, ali smo pronašli snagu i da se podignemo. Utakmica nije bila lepa za gledanje, tako da su u našu korist presudili srce i velika želja za pobedom. Nagradjeni smo za uloženi trud. Ovaj trijumf je od izuzetnog značaja jer sada sve držimo u svojim rukama".

Babović: I protiv Čeha punom snagom

Antonio Rukavina je posle uspešnog debija u seniorskoj reprezentaciji uspeo da i na ovom nivou zadrži visok nivo forme.

"Na najlepši mogući način sam debitovao na jednom velikom takmičenju. Pobedom nad moćnom ekipom kakva je Italija stekli smo realne izglede da se plasiramo u polufinale. Hvala sjajnim navijačima, bez čije podrške sigurno ne bismo došli do bodova".

"Pobedili smo jednog od tri favorita za osvajanje EP. Igrali su veoma čvrsto u odbrani, ali mi smo uspeli da im damo gol. I protiv Čeha moramo da odigramo punom snagom pošto bi nas ta pobeda i definitivno odvela u polufinale", nadovezao se Stefan Babović.

Damir Kahriman medju stativama je još jednom potvrdio klasu i nagovestio da će u dogledno vreme ozbiljno konkurisati i za "A" nacionalni tim. Čuvar mreže Vojvodine utakmicu protiv Italije je video na karakterističan, "golmanski" način.

"Najvažnije je bilo sačuvati sopstvenu mrežu, pa tek posle misliti na protivnički gol. Dali smo sve od sebe i na kraju dobili rezultat iz snova".

Odličan utisak pokvarila je samo povreda koju je u 31. minutu doživeo Miloš Krasić, jedan od stubova ovog tima Srbije.

"Osetio sam bol u zadnjoj loži kada sam probao da u trku dam jedan pas petom. Povreda je bolna, ali trenutno ne znam koliko je ozbiljna. Sačekaćemo da sutra obavim snimanje, tek posle toga ću znati da li je EP za mene završeno. Nadam se da neću propustiti mnogo", objasnio je "vezista" moskovskog CSKA.

Izvor: MTS Mondo
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 08:28:09 od Milanrs »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.