Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo za mlade U21-Holandija 2007  (Pročitano 41353 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
loše je taktički odigrano,čim je došla jaka napadačka ekipa to se i pokazalo,nemože stalno na silu da se dobije
nemamo mi napadača za ovakvu formaciju,a odbrana je spora za takvu igru,čim su došli afrikanci nemož ih stići koda beže od lavova 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung d900i
Mislim da je odmah trebao ubaciti Babovica i Mrđu...ali jbg...

Steta sto smo izgubili... Ali bili su bolji tako da sam zadovoljan i drugim mestom...

Bice bolje drugi put...
Svaka im cast dobro su igrali i odbranili obraz nase zemlje...

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Everything that has a begining, has an end

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zasluženo, bili su bolji

Mladi reprezentativci Srbije posle utakmice sa Holandjanima bili su veoma tužni, ali su u kasnijim izjavama istakli da je osvajanje drugog mesta uspeh. Uglavnom se pominjao manjak sreće kao i veliki kvalitet protivnika.

"Zasluženo su nas pobedili, bili su bolji. Posle njihovog gola imali smo dve, tri prilike, a onda smo stali. Atmosfera je malo uticala na nas. Sada mi je žao ali da mi je neko pre prvenstva ponudio da dođemo do finala, sigurno bih prihvatio," rekao je Dejan Milovanović.

"Žao mi je što je rezultat previsok i bojim se da će se svi sećati samo toga da smo izgubili 4:1. Oni su odličan tim ali su imali i puno sreće. Pričali smo pre utakmice u hotelu o tome da li ćemo mi biti srećni i u finalu, ali nije bilo tako. Posle primljenog gola uspeli smo da se vratimo, kasnije smo propustili šanse i posle smo pali. Mislim da je ovo dobar rezultat, drugi smo u Evropi, moramo da budemo zadovoljni," rekao je Antonio Rukavina.

Boško Janković bio je, takođe, smiren.

"Rekao sam i pre utakmice da ću im, ako budu bolji, čestitati. Mislim da nismo imali ni sreće, ali smo izgubili od najbolje ekipe na šampionatu. Ako znamo koliko su Italijani, koji su došli kao favoriti na ovo prvenstvo, slavili što su peti, mislim da i mi možemo da budemo zadovoljni drugim mestom," rekao je Janković pre ulaska u autobus posle utakmice.

Mlade reprezentativce su ispred stadiona čekali navijači koji su ih ispratili aplauzima i pored poraza u finalu.

Đukić: Momcima svaka čast

Miroslav Đukić, selektor mlade fudblaske reprezentacije rekao je posle finalne utakmice da je "ponosan na svoje igrače i da veruje da su oni svetla budućnost srpskog fudbala". Đukić je i pored poraza u finalu rekao da je zadovoljan.

"Moji igrači su ovde igrali veoma dobro, i u finalu su se dobro držali. Bila je ovo jako teška utakmica, to smo i očekivali, ali je počelo loše. Oni su imali sjajnu podršku sa tribina i igrali znatno bolje od nas u prvih petnaestak minuta. Toga sam se i plašio," rekao je Đukić, "Imali smo neke prilike posle prvog gola ali ih nismo iskoristili i posle drugog gola sve je bilo gotovo. Imali smo igrača manje i nismo mogli da se vratimo u finišu."

Dvojica igrača iz Đukićeve startne postave su ''A" reprezentativci, Krasić je prvenstvo završio ranije, a Miroslav Đukić veruje da će još neko od ovih momaka naći mesta u Klementeovom timu.

"Drago mi je što su pokazali koliko vrede, cilj jeste da proizvedemo što više reprezentativaca i ovaj rezultat, drugo mesto na Evropskom prvenstvu, je dokaz da se sa mlađim selekcijama dobro radi," rekao je Miroslav Đukić.

Kolarov: Sreća na njihovoj strani

Nakon završene utakmice finala šampionata Evrope za igrače do 21 godine, i trijumfa Holandije nad Srbijom rezultatom 4:1, reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da su Holanđani bili srećnija ekipa u finalu.

„Imali su sreće, lopta se od stative odbila golmanu u ruke. Mislim da bi bilo potpuno drugačije da smo tada dali gol. Sve ih je htelo, videli ste. Prvi karton sam dobio zasluženo, a drugi, mislim, prestrogo“, rekao je novi član rimskog Lacija.

Dušan Basta žali za propuštenom prilikom, ali je i zadovoljan urađenim.

„Šteta, ali šta je tu je, mislim da ni ovo nije loše. Ovo je sjajna generacija i stvarno mi je žao što nismo pobedili“, rekao je Basta.

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

for mother serbia!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 60
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k750i
Vise sam ocekivao od jucerasnje utakmice >>4:1<<  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 358
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Nema šta Đukić je ponovo pokazao kako trener reaguje u važnim utakmicama .
Ubacio je Rakića , koji loptu ne zna da uštopuje , i to ne u samo jednoj utakmici .
Prema tome isključivi krivac za poraz koji podseća na onaj protiv Italijana 2004 je Miroslav Đukić

Tako je , upravu si . Mrđa je trebao da bude u napadu od samog početka meča . Reprezentacija Srbije je u utakmicu ušla braneći se , a ne napadajući , zato su tek posle prvog gola krenuli u napad i tada su pokazali da su dobri , ipak i onaj prvi napad u drugom poluvremenu je bio vrlo ozbiljan (kao i stativa Kolarova ) , ali nismo imali sreće . Ja mislim , da igrači nisu krivi za ovaj poraz (pošto je teren bio izrazito loš za igru i odatle i polaze one silne greške Rukavine i ostalih igrača ) , ali nemožemo kriviti ni Đukića i on je Srbiju i doveo do EP -U 21 i do finala .Samo bih još istakao da je jedan od boljih pojedinaca u našem timu bio Kahriman , naročito nakon odbrane onog penala , spasio je Srbiju još jednog gola i potpunog debakla u  finalu .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Delija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 204
Zastava Novi Sad (NSCZ)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung D500
Svaka cast nasim mladim igracima, drugo mesto je veeliki uspeh za Srbiju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Četvorica iz Srbije u 11 najboljih

Šest dana posle završetka Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 21 godine UEFA je odredila najbolji tim šampionata. Glasali su novinari koji izveštavaju za internet stranice uefa.com. Pored plasmana u finale tog takmičenja Đukićev tim dobio je još jedno priznanje, čak četvorica reprezentativaca Srbije nalaze se u najboljem timu, Damir Kahriman, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i Boško Janković.

Pored njih u 'idealnih jedanaest' prvenstva su četvorica Holanđana, dvojica Italijana i jedan reprezentativac Engleske.

U obrazloženju se navodi da je Damir Kahriman "branio dobro, da nije savladan na tri utakmice, sa Italijom, Češkom i Belgijom, a da je u finalu, i pored četiri primljena gola, imao nekoliko odličnih intervencija i zaustavio udarac Babela sa 11 metara. Čvrst, 'nespektakularan' i pouzdan golman pred kojim je sjajna budućnost".

Za Branislava Ivanovića navodi se da je "kao kapiten ekipe bio najsigurniji igrač sa dobrim nastupima u kontinuitetu. Odlično je 'čitao igru', imponovao smirenošću i sigunošću i, iako je u finalu bio na gubitničkoj strani drugi put u karijeri, njegova lična zvezda je i dalje u usponu."

Aleksandar Kolarov je, kako piše u obrazloženju, "bio dobar u odbrani i probojan u napadu, a iako je finale napustio posle 62 minuta igre ovo su najbolje dve nedelje njegove karijere. Njegovi sjajni slobodni udarci bili su pomoć srpskom napadu, postigao je gol protiv Belgije i pogodio stativu u finalu."

Boško Janković je, "iako je okosnica igre reprezentacije Srbije bila čvrsta odbrana, bio ključni čovek u napadu koji je imao trenutke izuzetne domišljatosti. Nepredvidiv i lepršav, doneo je prednost svom timu, a golom protiv Češke omogućio selekciji Srbije plasman u polufinale."

Idealni tim PE: Damir Kahriman (Srbija) – Đani Zajverlon (Holandija), Branislav Ivanović (Srbija), Đorđo Kjelini (Italija), Aleksandar Kolarov (Srbija) – Rojston Drente (Holandija), Hedvigs Maduro (Holandija), Alberto Akvilani (Italija), Boško Janković (Srbija) – Liroj Lita (Engleska), Mateo Rihters (Holandija).

(Izvor : B92-Sport)
IP sačuvana
social share

"I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid... you're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin. I'm going to hang up this phone, and then I'm going to show these people what you don't want them to see. I'm going to show them a world without you. A world without rules and controls, without borders or boundaries. A world where anything is possible. Where we go from there is a choice...I leave to you..."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 358
Zastava Transilvanija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson k700i
Stvarno zasluženo , bar smo to zaslužili ( ako već nismo zlato ) .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

young & wild

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 725
Zastava Nish
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens M65
Momci su odigrali svetski, jednostavno svaka cast
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
odusta sam od bureka, mozete me naci na
myspace.com/miljan87
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U-21: FSS kažnjen novčano zbog incidenta na EP

Evropska fudbalska unija kaznila je Fudbalski savez Srbije sa 24.000 evra zbog incidenata na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske na nedavno završenom Evropskom prvenstvu za mlade u Holandiji.

Na meču u Najmehenu koji je odigran 17. juna i koji su Englezi dobili sa 2:0, deo srpskih navijača vredjao je na rasnoj osnovi tamnopute igrače "gordog albiona".

Drugi incident dogodio se nakon pogotka Meta Derbišajera pred kraj meča kada engleski napadač nije želeo da izbaci loptu dok je Slobodan Rajković ležao povredjen.

To je izazvalo žestoku reakciju srpskih fudbalera koji su nakon primljenog gola nasrnuli na Derbišajera, ali je nemački sudija Knut Kiršner nekako uspeo da smiri situaciju.

UEFA je takodje novčano sa 3.000 evra kaznila i Fudbalski savez Engleske zbog nesportskog ponašanja reprezentativaca te zemlje posle utakmice sa Srbijom.

Ta odluka je konačna, dok FSS ima rok od tri dana za žalbu.

(Izvor : MTS Mondo)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.