2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko prvenstvo u rukometu - Srbija 2012  (Pročitano 97271 puta)
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Samsung SGH-E590
A cekaj to sto se igra u Beogradu znaci da Beogradjani moraju da dodju? Smile
Ko je mogao i hteo da dodje on je dosao, nebitno iz kog je grada. Rukomet nije veliki sport, to vam kazem ja koji sam ga trenirao. Na utakmice idu rodjaci i prijatelji, u Zvezdinom i Partizanovom slucaju se ide zbog imena kluba, a ne zbog sporta, reprezentacija se pratila zato sto je igrala u Nisu, pa se Nislijama svidelo to sto u njihovom gradu igra reprezentacija...
Mislite da na rukometnim utakmicama ima vise od 20 ljudi kojima je rukomet omiljeni sport? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Rukomet nije veliki sport, to vam kazem ja koji sam ga trenirao.

А ја који нисам тренирао ти кажем да си сад бубнуо тешку глупост.

Citat
A cekaj to sto se igra u Beogradu znaci da Beogradjani moraju da dodju?

Не мора да значи али је логично да се од 2 мил. београђана сакупи бар тих 6 хиљада у хали. Неко ће да дође из Ниша да гледа утакмицу у Београд? Дај му паре па ће доћи. Мож ти да браниш Београд и ту публику колко оћеш, ал чињеница је да су Београђани никаква публика у односу на Нишлије, Крагујевчане, Ужичане... па чак и Зајечарце и Новосађане.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 19:45:16 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Ко ти дрма кавез данас? Што то треба да изјаве?

Нико ми не дрма кавез. Београд је, што се тиче спорта, срамота за све наше селекције. То треба да се зна.

Е, а није да не боли кад се судариш чукљевима Smile

Ti beše iz Mladenovca ili tako nešto?!  Smile  Zar to nije beogradska opština?!

Да, па?

Ništa, samo pitam... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Ko je mogao i hteo da dodje on je dosao, nebitno iz kog je grada. Rukomet nije veliki sport, to vam kazem ja koji sam ga trenirao. Na utakmice idu rodjaci i prijatelji, u Zvezdinom i Partizanovom slucaju se ide zbog imena kluba, a ne zbog sporta, reprezentacija se pratila zato sto je igrala u Nisu, pa se Nislijama svidelo to sto u njihovom gradu igra reprezentacija...
Mislite da na rukometnim utakmicama ima vise od 20 ljudi kojima je rukomet omiljeni sport? Smile

A u Nisu je rukomet "veci sport" ?

Kao opravdanje za slabu posetu navodis 800 din koliko kosta karta, a onda pozivas "nas" iz unutrasnjosti da dodjemo ako nam je tako bitno.

Meni za put, kartu, jelo, pice....treba bar 8 puta vise para nego tebi....da bi pogledao utakmicu...

A u BG-u je prosek plate znacajno veci nego bilo gde drugo....

Nebitno.....verujem da ce na sledecoj biti znacajno bolje.

Bravo momci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
Швабе све најгоре  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75

A u Nisu je rukomet "veci sport" ?

Kao opravdanje za slabu posetu navodis 800 din koliko kosta karta, a onda pozivas "nas" iz unutrasnjosti da dodjemo ako nam je tako bitno.

Meni za put, kartu, jelo, pice....treba bar 8 puta vise para nego tebi....da bi pogledao utakmicu...

A u BG-u je prosek plate znacajno veci nego bilo gde drugo....

Nebitno.....verujem da ce na sledecoj biti znacajno bolje.

Bravo momci  Smile

Све лепо речено. Само... сигурно да на следећопј неће бити боље. Штавише, биће много лошије, јер су највише пакета, нажалост, покуповали Данци. Још једна брука и срамота Београда и београђана. Не треба нам више никад дати било које домаћинство. Никада.

Свака част момцима. Одлична одбрана, доста добрих напада и одлични Станић! Вујин 3 комата подноге. Браво! Са Данцима на крв и нож!
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N73
Bravo momci malo opustanja na kraju ali  bitan je pobjeda  Smile Smile
E sada kad bi Slovaci krknuli Dance  Smile
Sarenac izjavio kako je razlog zbog slabe posjete to sto su Danci uzeli najvise paketa.To je jos veca sramota kada se dozvoli da ljudi koji su 2000 km daleko uzmu vise karata od nekoga ko zivi u tom gradu...Mada me i ne cudi s obzirom ko sve zivi u Beogradu...
Samo napred momci i jos jednom bravo

I da ne znam koji kurac jaucemo kada nas ismjevaju i ne daju domacinstva u bilo kom sportu kada i ne zasluzujemo...Ovako bi bilo i da je otvaranje SP u fudbalu...
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 19:54:56 od One and only »
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.587.0
на ту тему нема шта више да се прича, срамотна одлука и крај приче. Ако је неко заслужио да овакав спектакл има у свом граду онда су то нишке Мераклије, наравно да би и ми направили пакао у Језеру и да би хала била крцата, ал би грех био не доделити домаћинство наше репрезентације Нишлијама.

Новчани изговор је смејурија једна обична, наравно да ја сад овом реченицом не пљујем по Рокију или њему сличнима, који можда стварно немају, али мнооооооооооого људи у Београду то може да приушти, немој бре да се зајебавамо, није 800 евра карта. За разноразне певаче и певачице може да се извоји по неколико сомића, а за наше момке не може ни један цео. На тенису су чини ми се биле скупље карте, па је Арена била фино попуњена, тенис господски спорт курац палац, јебем ли вас у уста шминкерска ја, тако леп спорт ћу да замрзим због јајара и позера.

Значи, само две речи, срамотна одлука. Нема шта више ту да се полемише.

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Šta treba, da zabranimo svakom ko nije Srbin da uđe u dvoranu, dajte bre ljudi?! Svi su mogli preko neta da rezervišu karte, živeo ti na Vračaru ili u Kopenhagenu još pre puštanja na blagajne...

.Mada me i ne cudi s obzirom ko sve zivi u Beogradu...

Ovo ja pričam svaki dan...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Зоки разочаро си Срби'у.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 113
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.