Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja Euro 2012?

Glasanje završeno: 20. Jul 2012, 23:01:14

Grčka
1.8%  (2)
Češka
0.9%  (1)
Portugal
3.5%  (4)
Nemačka
41.6%  (47)
Španija
25.7%  (29)
Italija
14.2%  (16)
Ukrajina
0.9%  (1)
Engleska
6.2%  (7)
Francuska
5.3%  (6)
Ukupno glasova: 113
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko Prvenstvo u Fudbalu 2012 ~ Vesti ~ Komentari  (Pročitano 170946 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation
Nije za zaljenje,sasvim korektno ljudi igraju uzimajuci u obzir sastav tima,turbulencije na klupi,neiugranost...

Oni su pobedili Ukrajinu i Svedjane,igrali egal sa Francuzima...realno,sinoc bili demolirani,ali opet mogli da prodju dalje,nisu primili gol,imali su i neke svoje sanse. Kako god,Italijani su ipaki sasvim zasluzeno prosli dalje,

Al sad govorimo o Englezima...jebiga,klasicnAa varka je kod njih u pitanju,imaju najjacu ligu na svetu,ocekujemo svi da imaju i dobar tim(logicno) al tuki,prepuni su stranaca koji su zapravo okosnica svih najjacih klubova,pa zato i ne cudi kad vidis da su u prvih 11 na primer Parker ili Milner...ili Velbek jebote...

Druga stvar,kao sklop mozgova su nikakvi. Jebu zene medjusobno jedni drugima,sujeta ih ubi,vidi se na terenu da izmedju njih i nije neka atmosfera,al to je vec klasican sindrom engleza. Jebiga,da ih vodi Lipi na primer,voleli bi se ko braca rodjena zato sto bi ih on tako ustrojio i naredio da se vole...Hodzson je jebiga ipak za...Fulam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
mob
Nokia 6220
Sta ti je skrivio Fulam ?  Smile
Inace se skroz slazem, Englezi ni sa mnogo boljim igracima i trenerom nisu uspeli da urade nista, tako da je ovo ocekivan domet. Plus sto ne bi moglo da se zivi od njih da su se npr plasirali u finale, odmah bi narpavili neko istrazivanje i pokazali da je njihov trenutni tim najjaca reprezentacija svih vremena, kao onomad sto proglasise Marija najlepsim teniserom  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
HTC Sensation

U principu svasta,to je najodvratniji klub koji igra najodvratniji i najogavniji fudbal,sa najruznijim stadionom...klub koji me je kosta mnooogo zivaca i klub koji obozavam!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

U principu svasta,to je najodvratniji klub koji igra najodvratniji i najogavniji fudbal,sa najruznijim stadionom...klub koji me je kosta mnooogo zivaca i klub koji obozavam!!  Smile
стадион им је баш дојајан  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Upravo tako,Di Natale ga nije dao Irskoj,je li zamenjen?Jeste.Zasto ne isto veceras?I kakve to veze ima koliko ima godina?Jesi video njegov gol protiv Spanije?Ubica!Da me ne razumes pogresno,ok,Baloteli je startna postava neka igra,nemam nista protiv,ali ako ne ide probaj drugog spica nece biti kraj sveta!

Prandellijeve izmjene protiv Engleske su bile logične. Čekali su ih produžeci, trebalo je uvest šta više odmornih igrača koji mogu izdržat trku u sredini terena. Noccerino i Maggio to jesu. Di Natale to nije. Logično da logičnije ne može bit.
Cekali su ih produzetci?!Jesmo mi gledali istu tekmu?Ljudi su prasili 90 minuta viktorije na jedan gol i samo je nedostajao Toto da ga ubaci i nema produzetaka,ja o tome govorim.Ali sad nije ni vazno bitno je da su prosli dalje.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Cekali su ih produzetci?!Jesmo mi gledali istu tekmu?Ljudi su prasili 90 minuta viktorije na jedan gol i samo je nedostajao Toto da ga ubaci i nema produzetaka,ja o tome govorim.Ali sad nije ni vazno bitno je da su prosli dalje.

A Di Natale je, inače, poznat po tome šta zna "otključat" buner. On uopće nije kontraš, njemu uopće ne treba prostora, on uopće ne traži loptu u noge, nego je čitavu karijeru izgradio na tome da primi loptu između četri igrača iz ničega zabije gol.

A i Udinese inače igra tako da non-stop napadaju, stalno drže loptu u posjedu, nešto kao Barcelona.

Da. Upravo tako.

Smile

Рекао сам да је најмање заступљено, а не да нема, тако да лепо прочитај па онда реци.

Da. Upravo tako. Riječ je bila o posve nekontroliranoj utkamici, jurcanju na obje strane. Dokaz tome je i pregršt golova, golijada prava. Nigdje taktike.

Bravo, majstore  Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2012, 21:26:57 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1596
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Englezi nikadn isu ništa nparavili, a imali su ekipu sa igračima koji su kvlaitetmni Runi, Jang, Velbek, Hart i drugi. Oni su ok ekipa, smao im nešto fali, ali i oni će nekad izneanditi koa Inter i Čelsi. Englezi mi ne ulivaju poverenje sa svojom igrom i ne sviđa mi se. Italiajni su me prijanto izennadili igrom, najboljomo do sada, gde su ubili gordone koji su delovali mrtvo, one šanse koje nisu iskkristili ito je to. Italija je mogla da ih napuni. Pirlo i Bufon su doktori oduvek znani. Bilo mi je krivo kad se raspala ona generacija Toldo, Maldinni, Nesta, Toti, Del Piero, Vieri, F. Kanavaro i ostali, ali vidi se da iim kvalitet fudbalera ne majnjka i da mogu da računaju na dostojne naslednike kao i Nemci. Biće zaebana polufinala i mislim da će biti pravi fudbal kao onaj sinoć.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1

A Di Natale je, inače, poznat po tome šta zna "otključat" buner. On uopće nije kontraš, njemu uopće ne treba prostora, on uopće ne traži loptu u noge, nego je čitavu karijeru izgradio na tome da primi loptu između četri igrača iz ničega zabije gol.

A i Udinese inače igra tako da non-stop napadaju, stalno drže loptu u posjedu, nešto kao Barcelona.

Da. Upravo tako.

Smile

Рекао сам да је најмање заступљено, а не да нема, тако да лепо прочитај па онда реци.

Da. Upravo tako. Riječ je bila o posve nekontroliranoj utkamici, jurcanju na obje strane. Dokaz tome je i pregršt golova, golijada prava. Nigdje taktike.

Bravo, majstore  Smile
Odbrana je "otkljucana"vise puta,ali "Bananamen"(koji ti je verovatno nekakav idol,jer ne znam zasto ga toliko branis) nije umeo da postigne gol!
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 19.0.1084.56
Фацо, није било голова јер није било среће, шанси је било и могло је да се заврши нпр 3:1 за 'талијане, али лоша реализација, не можеш да гледаш само статистику, шта би рекао нпр за оне мучене африканце, 100% шансе севају сваки пет минута а заврши се нпр 0:0, слично је било и на неким мечевима на копи америке па није било голова. Тако да мани се статистике, не огледа се само у томе отворени фудбал.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(170.57 KB, 960x636)
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.