Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja Euro 2012?

Glasanje završeno: 20. Jul 2012, 23:01:14

Grčka
1.8%  (2)
Češka
0.9%  (1)
Portugal
3.5%  (4)
Nemačka
41.6%  (47)
Španija
25.7%  (29)
Italija
14.2%  (16)
Ukrajina
0.9%  (1)
Engleska
6.2%  (7)
Francuska
5.3%  (6)
Ukupno glasova: 113
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko Prvenstvo u Fudbalu 2012 ~ Vesti ~ Komentari  (Pročitano 170710 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Holanđani rasprodali karte... ali za trening

Više desetina hiljada ulaznica za otvoreni trening holandske reprezentacije na EURO 2012 u Krakovu, rasprodate "brzinom munje".

Holanđani će imati veliku podršku sa tribina na treningu u sredu, koji će biti otvoren za javnost. Naime, oni su rešili da ljubiteljima fudbala dozvole da ih vide na delu uoči starta Evropskog prvenstva i u veoma kratkom roku rasprodali su čak 25.000 ulaznica za otvoreni trening u Krakovu.

Navijači su bukvalno razgrabili sve karte "brzinom munje" odmah nakon što je objavljen termin održavanja otvorenog treninga.

Šampioni Evrope iz 1988. godine igraće u grupi B sa selekcijama Danske, Nemačke i Portugala. Arjen Roben izjavio je da u ekipi vlada sjajna atmosfera.

"Spremni smo, iako je ostalo još nekoliko dana da se pripremimo i utanačimo sve detalje igre. U našem taboru je odlična atmosfera. Znamo da nas očekuje veoma težak posao, imamo ozbiljne protivnike u grupi. Igraćemo meč po meč, uz nadu da ćemo se dokopati finala", istakao je Roben.

Holandija će prvi meč odigrati 9. juna, a protivnik će im biti Danska.

(FoNet/MONDO)
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ronaldo  Smiley 1 Ozil je onako idealan za es rejp.

hahahaha ... Ozil je bas ... kul Smiley

Oces da se cepamo zajedno s njim? On cepa tebe u bulju , a ja njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ronaldo  Smiley 1 Ozil je onako idealan za es rejp.

hahahaha ... Ozil je bas ... kul Smiley

Oces da se cepamo zajedno s njim? On cepa tebe u bulju , a ja njega.

Ma jok .. taman posla ... ti njega cepaj .. a ja cu se pozabaviti njegovom ribicom

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Dobra je mamu joj jebem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Dobra je mamu joj jebem

A vidi od Demichelisa ...

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ау, шта све новац може да купи  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S24
Dvoumio sam se između Njemačke i Španije pa ipak izabrao Špance. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Ćavi uneo razdor: Igrači Reala ne poštuju Barsine rezultate

Fudbaler sredine terena Barselone Ćavi Ernandez rekao je da igrači madridskog Reala prethodnih sezona nisu želeli sportski da im čestitaju na ostvarenim uspesima.

"Mi smo igračima Reala čestitali kad su osvajali trofeje, jer to je sportski i fer. Uvek smo ih poštovali, ali kod njih tako nešto nisam uspeo da primetim", rekao je Ćavi španskim medijima.

Ove sezone Real je osvojio šampionsku titulu, a Barselona je došla do trofeja u Kupu kralja, španskom i evropskom Superkupu, kao i na Svetskom klupskom prvenstvu.

Po završetku sezone ekipu je napustio trener Pep Gvardiola, a Ćavi je priznao da je bio iznenađen imenovanjem Tita Vilanove na mesto šefa stručnog štaba,

"Zaista sam se iznenadio zbog Pepove odluke, ali mi je sve bilo logičnije kada nam ju je detaljno obrazložio. Ova ekipa mora da nastavi da osvaja trofeje", dodao je Ćavi.

(Blic)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
EURO euforija zahvatila poljske studente, profesor i nije baš oduševljen

Studenti na poljskom Univerzitetu u Poznanju odlučili su da oboje svoju učionicu u boje nacionalnog tima pre predavanja, nakon čega je usledio performans i prava stadionska atmosfera.

Poljski studenti su dva dana pre početka Evropskog prvenstva u njihovoj zemlji toliko opčinjeni fudbalom, da su svi došli obučeni u boje nacionalnog tima i potom okitili učionicu.

Pesma nije prestajala skoro punih osam minuta, a za to vreme njihov profesor i nije bio baš oduševljen koreografijom, balonima i trubama, dok je atmosfera bila kao na stadionu.

Inače, stadionu Minisipal u Poznanju ima kapacitet 41.000 mesta i biće domaćin mečevima Irska - Hrvatska (10. jun - 20.45h), Italija - Hrvatska (14. jun - 18h) i
Italija - Irska (18. jun - 20.45h) tokom grupne faze.

(Blic)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.52
Dresovi šest reprezentacija na EP 2012. sadrže toksične materije

Zvanični dresovi reprezentacija koje će igrati na Evropskom fudbalskom prvenstvu 2012. sadrže toksične materije opasne po zdravlje, kao što su nikl i olovo, upozorio je Evropski biro asocijacija potrošača (BEUC) čije je sedište u Briselu.

"Crveni karton za dresove EP 2012", upozorava organizacija za zaštitu potrošača, dodajući da ljubitelji fudbala plaćaju i do 90 evra dresove svojih omiljenih timova.

"Nakon testiranja devet zvaničnih dresova EP 2012. pokazalo se da svi sadrže zabrinjavajući nivo hemijskih proizvoda", navodi se u saopštenju BEUC.

"Olovo kao teški metal pronašli smo u šest od devet testiranih majica i to u dresovima reprezentacija Španije, Nemačke, Ukrajine, Rusije, Francuske i Italije", navodi BEUC.

"U majicama nemačke i španske reprezentacije nivo olova prelazi dozvoljenu dozu za proizvode koji su namenjeni deci", upozorava se u saopštenju.

Istovremeno, "Ronaldo, Van Persi i njihovi saigrači iz portugalske i holandske reprezentacija igraće u dresovima koji sadrže nikl".

Upozorava se takođe da bi dresovi reprezentacije Poljske morali biti povučeni iz prodaje jer sadrže toksične hemijske supstance koje smanjuju znojenje i to u dozama višim od dozvoljenih.

"Neobjašnjivo je da proizvodi za široku upotrebu sadrže teške metale. Jasno da je ovde reč o kriminalnom delu koji su počinili proizvođači koristeći toksične supstance otrovne ne samo za potrošače nego i za životnu okolinu", rekla je generalna direktorka BEUC Monik Gojen.

(Blic)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 171
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.