Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropsko-Arapska izbeglicka kriza  (Pročitano 536991 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
hehe...ne brinite se. Dok ljudi idu na pos'o, dok gledaju farme i bracu, dok otplacuju "povoljan" kredit, dok uzivaju u carima fonaaj najnovije generacije, vrh modernog, dok gledaju najnoviju americku komedijicu (ali akcijicu, zasto da ne?), dok traze povoljan parking, dok razmatraju pobedu Djokovic Nolea (naseg), koliko je zaradio ili nekog drugog pop sportskog kluba...da skratim - dok su ljudi u problemu, nasilna promena demografije evropskog kontinenta se desava i ide joj vrlo dobro : ))

Sta kaze gdja Barbara Lerner Spectre? : ) Kaze:

"Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive."

Ali ne brinite, spavajmo...

............................................................

Pogledajte ovaj uzas:

"Moja drzava je tvoja" ; )

Da, poruka je jasna - mesajte se! Sve kroz prizmu vesele, decije pesmice.
« Poslednja izmena: 12. Nov 2015, 09:04:22 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
pesmica ne kaže mešajte se. kaže da je moguće, prihvatljivo i čak poželjno da različiti ljudi žive zajedno. mešanje je, recimo, prirodna posledica

pesmica želi dobrodošlicu onima koji dolaze u švedsku. liči na ostale tupave propagandne spotove, ali zaista smeta najviše onima sa stormfronta

sećam se svog prvog susreta sa idejom društva u kojem rase zaista nisu bitne, upravo u vezi sa tim sšto si pomenuo, društva u kojem se rase mešaju bez osude, bez problema, sasvim spontano. osetio sam rastući užas i na kraju oslobodjenje
sada sam slobodan, bar od tog straha i predrasude

znam da si imao drugu poentu, ali svejedno
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ako ti ne kapiras da iza toga stoji dobro organizovan plan unistenja Evrope (demografski, rasno), onda je problem tim veci. Ja nisam rasista ako kazem da svaka rasa treba da sacuva svoj identitet. Naravno, pod uticajem, neoliberalnih medija, sve ono sto odstupa od zlocinacke akcije sprovodjenja njihove verzije multikulturalizma, spada u "rsizam", "netoleranciju", "fasizam" i sl.

Ovo sto se desava sa Evropom nije slucajno, kako ti kazes "prirodno" mesanje naroda, vec dugorocni plan. Prema nekim procenama, belaca ce u svetu, do 2040 biti manje od 10%.

Citat
pesmica želi dobrodošlicu onima koji dolaze u švedsku.
Dobrodoslicu??

Citat
: )) Slobodan? Bicete vi "slobodni" za koju deceniju ; )
« Poslednja izmena: 12. Nov 2015, 13:58:03 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
Moj ćale se užasno nervira što mu je selo gdje je rođen pusto.

Moji su kolonizovaniu zapadnu Bosnu iz Like 1878.
Tamo odakle su došli nema živih ljudi. Ne da nema Srba, nego nema nikoga. I to ne samo u tom selu nego cijelom tom pojasu iznad Srba ka Bosni.
A doselili su ih tu iz Crne Gore, upravo zato što su 100 godina ranije kuga, glad i ratovi pobili domicilno stanovništvo.

Moja baba je rodila 10 djece. 8 je dočekala da odraste i da se oženi. Od njih 8 dobila je 11 unučadi. Od tih 11 unučadi ima 12 praunučadi (postoji teorijska mogućnost da ih bude još, ali mala).
Da bi se sačuvao prirodni priraštaj moralo je ići: 8 / 24 / 72.
Mislim da ti je jasno da taj ogromni jaz od 12 do 72 ne može tek tako da se premosti bilo čijom voljom.

U tom selu odakle je moj ćale, glavna muka matoraca je ko će ih naći i sahraniti ako umru. Sadašnjost tog sela je budućnost cijele Srbije, za 20 - 30 godina neće imati ko lopatu zemlje da baci.

Ako hoćeš etnički čist prostor, sabijaš postojeće ljude na manji prostor, ako hoćeš da čuvaš prostor, gubiš etničku većinu. Da se svi iz Srbije sklone na 50 godina, Srbija bi opet ostala pusta i bez Srba.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Citat
Sadašnjost tog sela je budućnost cijele Srbije, za 20 - 30 godina neće imati ko lopatu zemlje da baci.
E, pa ne moze i neoliberalne vrednosi i natalitet : ) Ili jedno ili drugo. Evropa je zivot podredila ovoj zlocinackoj ekonomiji i zato ce nestati. Zivot je zrtva za potomstvo, a ko nije spreman na to, ima da ga nema. Kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.11.1
Browser
Safari 601.2.7
mob
I-mate 30 Pro
Opet se mlate po atini...

Ocigledno da nece da stede...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
pesmica ne kaže mešajte se. kaže da je moguće, prihvatljivo i čak poželjno da različiti ljudi žive zajedno. mešanje je, recimo, prirodna posledica

pesmica želi dobrodošlicu onima koji dolaze u švedsku. liči na ostale tupave propagandne spotove, ali zaista smeta najviše onima sa stormfronta

sećam se svog prvog susreta sa idejom društva u kojem rase zaista nisu bitne, upravo u vezi sa tim sšto si pomenuo, društva u kojem se rase mešaju bez osude, bez problema, sasvim spontano. osetio sam rastući užas i na kraju oslobodjenje

znam da si imao drugu poentu, ali svejedno

Ma pusti to to tvoje oslobođenje, to garavima ništa ne znači, nego oćeš ti da ih vodiš kući da ih izdržavaš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows XP
Browser
Chrome 46.0.2490.86
Ako ti ne kapiras da iza toga stoji dobro organizovan plan unistenja Evrope (demografski, rasno), onda je problem tim veci.
plan nije neophodan. izumiranjebelog evropskog stanovnistva traje vec gotovo pola veka jer su jednostavno odlucili da se ne razmnozavaju u meri potrebnoj za reprodukciju popolacije. opadanje nataliteta je pocelo od francuske krajem XVIII veka

Ja nisam rasista ako kazem da svaka rasa treba da sacuva svoj identitet.
rasista si zato sto mislis da takozvane rase imaju posebne identitete

svi mi pripadamo istoj rasi - ljudskoj
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.80
To što je neko sa pravljenja četvoro dece prešao na pravljenje jednog ili dva, ne daje nikome pravo da dođe pa da mu nameće svoju decu, svoje običaje i svoj način života.

Ja u svojoj kući mogu da imam 15000 stvari, a mogu da imam i prazninu. Kako ću da živim u svojoj kući, to je moja stvar. Ako imam prazninu, to ne znači da to automatski daje pravo svakom idiotu da dođe i napravi mi cigamalu od dnevne sobe. Moja kuća, moj izbor kako ću da živim. I kraj. Isto je i sa državama - to što neki čovek neće da ima 5 dece, ne daje nikakvo pravo Ahmedu da mu dođe u kuću i napravi mu svoju.

I ovde ne pričam samo o Evropi, nego o svim zemljama gde navaljuju imigranti koji ne žele da menjaju svoj način življenja nego očekuju da se domaćin njima prilagođava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 46.0.2490.86
rasista si zato sto mislis da takozvane rase imaju posebne identitete
Znači, rase ne postoje? Mi svi zivimo u zabludi?
Znaci, jos jednom...ne postoje Azijati, Indijci, Afrikanci, Belci sa svim svojim genetskim nasledjem? Ti mislis da je rasa drustveno-socijalni konstrukt? : ))

Citat
svi mi pripadamo istoj rasi - ljudskoj
Ovo kao da si uzeo misao Čedomora Jovanovića iz najproduktivnijih dana...katastrofa brt.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 409 410 412 413 ... 749
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.