Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Европска Унија-ДА или НЕ  (Pročitano 10933 puta)
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Sasha1, vi jos uvek imate kakvog-takvog izbora, dok smo mi saterani u cosak...
U srpskom parlamentu SDA, koja se otvoreno bori za ukidanje RS, uskoro ce izbori, mozemo birati izmedju lopova i narkodilera i poturcenih Srba (janicara), a zna se da su janicari najgori ...
IP sačuvana
social share
Repetitio Est Mater Studiorum
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
A pre je bilo da se otcepite od Bosne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
SDB, kako god okrenes, mi smo kompletno pukli. Vama je tu SDA, nama sada Dzim Keri najavljuje konacno resenje Kosova. Kako god pogledas, mi smo jedan porazen i unesrecen narod. Da stvar bude jos gora, mi se jedni prema drugima ponasamo kao zivotinje i dodatno porazavamo sami sebe.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Strane okupatore nisam ni spomenuo, oni se kod nas podrazumevaju. Kao sto sam vec rekao, mogu da rade sta hoce: upadaju u kuce/stanove, premlacuju, maltretiraju, kidnapuju, kroz grad jure ogromnim dzipovima nepostujuci znakove, pesacki prelaz, sve u svemu ... katastrofa...

Mene najvise boli to sto nismo slozni i sto se konstantno delimo.
Mi smo se ovde u RS  slozili, bar po jednom pitanju, da hocemo da budemo deo Srbije, a ne BiH...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 123
Zastava
Citat: SBD
ONi koji su na vlasti u Americi ... kontrolisu svoju naciju preko medija... to je ogromna masinerija lazi i izmisljotina...

Gledajuci americke filmove, koji ne mogu proci bez nasilja, citajuci clanke o radnicima UN-a koji bludnice u kabinetima, gledajuci njihove "Talk Show" emisije tipa Jerry Springer itd... prezivevsi rat u BiH, trpeci i dalje posledice tog rata itd....sa pravom mogu da kazem da su oni nastrani ljudi ...(govorim globalno)

То ти је мали део у односу на цео народ. Мислим да не треба осуђивати читав народ на основу Холивуда, Џерија Спрингера и сличног. Не кажем да нема настраних, али није већина таква.
И немојте сад да помислите да волим Амере. Мрзим њихову политику, али није народ крив што се њиме манипулише.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Sve sto ima da se kaze o Amerima je rekao Michael Moore u filmu "Bowling for Colombine"... Ko nije gledao, neka OBAVEZNO odgleda! Remek-delo!
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Nista lepse nego kad amer pljuje po svojima... a ovom to izgleda bas hobi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 426
Firma021, mozda kada bi im obrazovni sistem bio malo razvijeniji, pa kada bi imali priliku i zeleli da nauce, recimo, nasu istoriju ... nebi niko mogao da sa njima manipulise...

To je nacija koja je nastala od razvbojnika, kradljivaca, ubica i nastranih ljudi ... koji su "pregazili" Indijance, jednu citavu kulturu, tradiciju ... ljude koji su po meni ... imali idealno drzavno uredjenje, ako to tako mogu nazvati ...

Nacija koja je nastala na takvim osnovama... ne moze biti normalna... s obzirom da danas Indijanci zive po rezervatima i debilni ameri ih posecuju kao u zoo vrtu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I ja cu opet da kazem... to je apsolutno tacno, ali ti ljudi ma koliko retardirani bili i dalje zive 500 puta bolje od nas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3592
Retko kada Amer pljuje po svojima... Smile
Kod nas je medjusobno pljuvanje postalo svekodnevnica Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.