Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropska gasna kriza - Rusija odustala od projekta "Juzni tok"  (Pročitano 196112 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Lakse malo @aleksa...kakav Tadic, ceo Balkan ni pola Evrope nema gas... Smile

Само нека ЕУ подстиче Украјну да завитлава Русију. Само нека наставе овако неодговорно да се понашају, па ће лепо доживети да ложе дрва на сред улице, јер ће им ту бити топлије него у становима. Стварно, ово је дно дна шта ради Украјна.
Ovde si u pravu skroz...samo sto Rusiji nije cilj da ih istera na ulice da se smrzavaju, vec da povrate politicki uticaj na Ukrajinu, i siguran sam da ce posle ovoga to u nekoj meri i ostvariri, s tim sto ce taj uticaj siriti i dalje... Smile

Има и да мешају док их Руси трпају ... а Еуропа ће да их држи зс ручицу и теши  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung XYZ1004
Mene samo zanima jedna stvar....dakle, ovo ce se zavrsiti i gas ce ponovo poteci, ali ko ce sad da plati nama sto smo se smrzavali?
Jel mozemo mi da trazimo neku odstetu od Ukrajine? Jer mi smo posteno platili nas gas, a zbog njih ga ne mozemo dobiti  Smile
Mislim, njima je fino, oni kradu gas...a mi sto se smrzavamo zbog njihovog izivljavanja - ko nas jebe?
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 02:14:23 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung neki
Srecan Bozic i svaka podrska bratskom i slobodarskom narodu Ukrajine zato jer je odlucio da se suprodstavi hegemonistickoj i kriminalizovanoj Rusiji, i zelim im da pobede Rusiju kao mi NATO.
Smile  Smile  Smile

P.S.
Sut sa rogatim ne moze a sit gladnom ne veruje.
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 02:19:47 od zille »
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia E50
Bravo zille... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson xperia m2
Kako to da Hrvati dobijaju 20% gasa,a mi ne ?
Pozdravite bracu Ruse !
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2037
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Добијају нешто од Мађара који имају вишак залиха, а иначе свима је обустављена испорука. Зато једва чекам да се изградио нови гасовод како би смо решили заувек то снабдевање гасом, а остали нека се мрзну!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Bajatovićeva procena - kriza traje do utorka

Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović, će danas boraviti u Mađarskoj i razgovarati o mogućnostima pomoći u snabdevanju gasom.

On je izjavio jutros da je od te zemlje moguće tražiti neku vrstu pozajmice, koja bi omogućila održavanje sistema.

Bajatović je precizirao je da je gas sa kojim Srbija u ovom momentu raspolaže- a to je oko milion kubika iz podzemnog skladišta u Banatskom dvoru iz sopstvene proizvodnje - usmeren ka prioritetnim potrošačima i da bi našoj zemlji "bile potrebne izvesne interventne količine".

Ukazujući da je Ukrajina zatvorila rad kompresorske stanice na ukrajinsko-mađarskoj granici Beregovo, on je u telefonskoj izjavi RTS-u upozorio da tih oko milion kubnih metara, koliko je Srbija u stanju da proizvede u toku dana neće biti dovoljno za održavanje sistema.

On je naveo da "Srbijagas" "prazni sistem", dozvoljava pad pritiska u cevima i na taj način još uvek uspeva da obezbedi oko 60.000 kubnih metara na sat za potrebe beogradskih toplana i oko 40.000 kubnih metara gasa na sat za potrebe novosadskih, odnosno panonskih elektrana, ali da to "neće biti održivo do beskonačnosti".

Bajatović smatra da će eventualne intervencije, koje bi mogle doći iz mađarskih skladišta, biti uslovljene time kakva je procena Mađarske dokle će i koliko dana trajati rusko-ukrajinski spor.

"Naša je procena da to ne može trajati duže od utorka", kaže Bajatović. On je podsetio da je gas Srbiji prestao da dotiče juče u 15.30 časova i naveo da "neke od zemalja EU nemaju duže rezerve od utorka u svojim skladištima".

Prema njegovim rečima, najbolji mogući scenario, koji naša zemlja može da očekuje je da danas Ukrajina izmiri najveći deo duga Ruskoj Federaciji, da plaćanje obavi EU i da se uz neko uslovljavanje nastave pregovori, a da večeras, odnosno u kasnim večernjim satima, eventualno počne isporuka gasa.

Bajatović je istakao da bi u slučaju tog najpovoljnijeg scenarija, od momenta kada bi Srbija počela da dobija maksimalno ugovorene količine gasa, za ponovno osposobljavanje domaćeg sistema bilo potrebno od 24 do 36 sati.

On je pohvalio kolege iz EPS-a i NIS-a, ističući da je isporuka mazuta promptno izvršena i da gotovo sve toplane imaju u ovom momentu dovoljne količine mazuta, a apelovao je na sve potrošače, pre svega električne energije, na krajnje racionalnu potrošnju.

Bajatović je rekao da će individualni potrošači, koji se nalaze bliže Nišu, polako već u jutarnjim satima ostajati bez gasa, što znači da bi trebalo da pređu na grejanje strujom ili što bi bilo još bolje, na korišćenje čvrstih energenata.

Ukoliko se dogodi da ne bude intervencija, u toku ovog i narednog dana, "Srbijagas" bi mogla da isporučuje gas iz domaćih mogućnosti "samo potrošačima koji se nalaze relativno blizu naših izvorišta i ukoliko to bude bilo moguće, za potrebe elektrane i toplana u Novom Sadu i Beogradu", dodao je Bajatović.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Добијају нешто од Мађара који имају вишак залиха, а иначе свима је обустављена испорука. Зато једва чекам да се изградио нови гасовод како би смо решили заувек то снабдевање гасом, а остали нека се мрзну!

Taj novi gasovod je i predvidjen za dostavu gasa tima koji se mrznu po EU...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Суштина је да се мрзну једино Срби захваљујући мудрој Манекеновој политици... Суштина је да Украјина има залихе гаса за 3 месеца исто важи и за Аустрију, Мађарску, Чешку, Словачку и Румунију........... Да Манекен није одуговлачио продају НИС-а и ми би сада били обезбеђени јер би Газпром напунио складиште у Банатском двору...
« Poslednja izmena: 07. Jan 2009, 11:10:19 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Суштина је да се мрзу једино Срби захваљујући мудрој Манекеновој политици... Суштина је да Украјина има залихе гаса за 3 месеца исто важи и за Аустрију, Мађарску, Чешку, Словачку и Румунију........... Да Манекен није одуговлачио продају НИС-а и ми би сада били обезбеђени јер би Газпром напунио складиште у Банатском двору...

O Bogo blagi, zar i na današnji dan moraš gluposti da trpiš ?   
  Smile   Smile
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 206
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.