Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropljanima preti beda do smrti  (Pročitano 7885 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
meni nije bio prazan novcanik recimo.. ali nisam imala dovoljno za ono sto su oni istripovali "hajde da probamo sva srpska jela koje ovde sluze".. to je kao kada bi sada ja ponela u restoran za nas troje deset hiljada recimo, a oni sami narucili hrane za jos pet hiljada odozgo..

jednostavno, zavisi i GDE ti neki ljudi zele da jedu.. ne kosta svuda isto jelo istu sumu novca, a ne mozes im reci "e hajde da ne idemo tu gde se vama dopalo, jer tu porcija mesanog mesa kosta 40 evra, nego hajdemo tamo gde sam ja mislila da vas vodim jer tamo mogu da castim veceru plus da se lepo provedemo, a sve je isto ukusno"

prosto mislim da je bezveze suditi o necijim postupcima ili uzdrzavanjima od istih, uvek u istom kontekstu, mora da je los covek ili neki jadnik

Citat
у ресторан се иде да би се јело а не стискало

meni je krajnje idiotski potrositi u restoranu 200 evra i to nikada ne bih uradila, sve i da imam 2000 evra u novcaniku

Citat
енглез је у старту требао да схвати да је он овде гост и да неће плаћати...друга је ствар са њиховим системом вредности што броје свако зрно грашка које позобају па их деле на равне части кад стигне факинг рачун

taj sistem, koliko god nama delovao jadno i zalosno jer mi smo macho srbi i sta ce komsiluk da kaze ako se sazna da nismo dali pola plate za turu pica, je razlog zasto ONI imaju pare, a MI nemamo pare.. jer nemaju potrebu da pred nekim ispadaju baje u finansijskom smislu

to je srpski brend - finansijska nadmoc, najveca glupost koja postoji na ovim prostorima.. nemam bas mnogo cime da se pohvalim i da pokazem bog zna sta, ali cu da izvadim novcanik i platim veceru za osam osoba, a posle cemo moja zena, deca i ja da jedemo hleba i margarina do sledeceg prvog u mesecu

tu ima tradicije, ali ima i mnogo kompleksa.. drugaciji mentalitet ne znaci da je on u krivu, vec da u njegovom narodu ne mora da se meri ko ima veci kurac time ko ce da plati recimo tu istu veceru za osam osoba

mozda ja nisam prava osoba za razgovor o ovim stvarima, ja sam vaspitana tako da placam svoju hranu i svoje pice i svako iskakanje iz tog sablona smatram privilegijom, a ne necim sto mi po nekoj tradiciji ili kodeksu pripada, ili ne daj boze - zasluzila sam da mi se nesto plati ili pokloni.

Ja ne znam sta to cetvoro ljudi treba da naruce za klopu pa da ceh ispadne veci od 50 evra Smile

zacudio bi se .. zato ja i dan danas ne mogu da zaboravim te situacije kad se osecas kao tezak majmun

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Ne znam stvarno, drugar i ja smo jeli rostilj plus dve vrste salate plus oni standardni prilozi luk i pomfrit plus posebna porcija pomfrita. U najboljem restoranu u Uzicu. Ceh je bio 1200 dinara  Smile A da popili smo po 2 koka kole Smile

Pojeli smo sve zato sto nam je bilo glupo da ostavimo ali imalo je dosta stvarno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Реално. Много пута сам се најео негде са другарима и цех није излазио уопште много, а натоварили смо се опасно.
« Poslednja izmena: 16. Jan 2013, 00:52:13 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Evo od malopre u Kraljevu, pojeo sam jednu pizzu(srednju), pet cevapa bez salate, 4 piva i nista vise Smile Ceh je bio mislim oko 700-800 dinara Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
jedno je kad odete ti i drugar da pojedete picu ili pljesku sa krompiricima, a drugo je kad ti vodis ljude koji ne zive ovde da probaju srpsku kuhinju. jos ako su pritom to neki ljudi za koje ne bi bilo lose da budu impresionirani onim sta su videli ili pojeli, onda mi pricamo o parama koje nisu male
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Kod nas u gradu nema restoran koji je bolji od tog koji sam prvi naveo.... Kod baja u mackatu(kad krenes ka zlatiboru) za 1000 dinara jedes ko provaljen. Sve redno Smile A to sigurno nije neki cumez, nego je mesto gde je sklopljeno vise poslova nego u vladi republike Srbije.... Bice da su u Beogradu vece cene... A taj englez kada je video kolicinu hrane ko zna sta je mislio koliko kosta Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
eh nas četvoro naručili mešano meso i nekoliko plzenskih piva. kelner mislio da smo se napili i odrao nas sa nekih 7 - 8000 din.
naravno nije nam dao fiskalni i sutra dan mu je zatvoren restoran uz golemu novčanu kaznu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Ja ne znam sta to cetvoro ljudi treba da naruce za klopu pa da ceh ispadne veci od 50 evra Smile

ма каквих 50 евра Smile рачун је био 3.400 динара
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 

ма каквих 50 евра Smile рачун је био 3.400 динара

Ne moze manje. Ja skoro bila prisutna na nekom rucku, krstenje deteta pa rucak posle, dakle svega na stolu od mesanog mesa do Cezar salata, nekih domacih kobasica pecenih na "neki nacin" , sva pica bilo je alkohola, bez deserta izaslo je oko 10 000. U pitanju je jedan lep novosadski, vrlo posecen i poznat po svojim cenama i specijalitetima, restoran.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Citat
Bice da su u Beogradu vece cene

Ма не, уопште нису.  Smile

Не знам за ресторане, стварно тамо не идем, уопште задњих пар година ретко једем ван куће, ал могу да ти кажем за алкохол, ту сам нешто стручнији  Smile  Рецимо флаша Џека у београдском клубу ти је 15000 динара, коју хиљаду горе доле, опет зависи од клуба... а у Крагујевцу рецимо скоро дупло мање.

Па шта да ти кажем, другар ми прича да му у Стефан Брауну неки конобар тражио 1000 динара само за салвете.  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.