Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa protiv muslimana ~ Referendum o zabrani izgradnji minareta  (Pročitano 49657 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Posle kontroverznog refernduma u Švajcarskoj
Uložena žalba zbog zabrane minareta
Autor: Srna | Foto:AFP | 16.12.2009. - 21:31

Pred Evropskim sudom za ljudska prava danas je uložena žalba protiv referendumske odluke švajcarskih glasača o zabrani gradnje minareta.

Žalbu je podneo Hafid Kuardiri, musliman alžirskog porekla, nekadašnji portparol organizacije "Ženevska džamija". Kuardiri želi da sud donese odluku da zabrana nije u skladu sa Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, prenosi BBC.

Na referendumu je 57,5 švajcarskih glasača, odnosno 22 od 26 kantona, glasalo za zabranu gradnje minareta. Održavanje referenduma o ovom pitanju predložila je Švajcarska narodna partija, najveća parlamentarna stranka, koja smatra da su minareti znak islamizacije.

Federalne švajcarske vlasti apelovale su da glasači ne podrže zabranu, uz upozorenje da bi ona bila u suprotnosti sa verskim slobodama i ljudskim pravima, što bi moglo da podstakne ekstremizam.
Sud u Strazburu će u narednih 18 mjeseci odlučiti da li je Kuadirijeva žalba "formalno prihvatljiva". Ukoliko žalba bude prihvaćena, proces donošenja presude mogao bi da potraje nekoliko godina, kažu advokati.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Posle kontroverznog refernduma u Švajcarskoj
Uložena žalba zbog zabrane minareta
Autor: Srna | Foto:AFP | 16.12.2009. - 21:31

Pred Evropskim sudom za ljudska prava danas je uložena žalba protiv referendumske odluke švajcarskih glasača o zabrani gradnje minareta.

Žalbu je podneo Hafid Kuardiri, musliman alžirskog porekla, nekadašnji portparol organizacije "Ženevska džamija". Kuardiri želi da sud donese odluku da zabrana nije u skladu sa Evropskom konvencijom o ljudskim pravima, prenosi BBC.

Na referendumu je 57,5 švajcarskih glasača, odnosno 22 od 26 kantona, glasalo za zabranu gradnje minareta. Održavanje referenduma o ovom pitanju predložila je Švajcarska narodna partija, najveća parlamentarna stranka, koja smatra da su minareti znak islamizacije.

Federalne švajcarske vlasti apelovale su da glasači ne podrže zabranu, uz upozorenje da bi ona bila u suprotnosti sa verskim slobodama i ljudskim pravima, što bi moglo da podstakne ekstremizam.
Sud u Strazburu će u narednih 18 mjeseci odlučiti da li je Kuadirijeva žalba "formalno prihvatljiva". Ukoliko žalba bude prihvaćena, proces donošenja presude mogao bi da potraje nekoliko godina, kažu advokati.

Izvor: Blic

Ovo je odlicno.Sada cemo pored tolerancije imati i priliku vidjeti koliko je njihovo sudstvo
ne zavisno i apoliticno.
Hafid je ocigledno dobro upucen u situaciju i realno stanje na zapadu.
Ako referendum proglase nistavnim gaze ustav i dokazuju da je odluka politicke prirode,a
ako ne eto potvrde svima onima koji smatraju zapad sljamom sa pedigreom da su pravu
kada kazu da zapadnjaci drugacije vide stvari kod svoje kuce.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
Na žalos tu vrstu tolerancije Zapad ne dozvoljava nama.
Yetyou, greš samo u jednom, ti isti Muslimani u svojim zemljama ni pod razno nemaju prema strancima neku posebnu toleranciju.

de daj mi neke argumento za tu tvrdnju, text, stivo da malo vidimo...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
a šta ti izigravaš glasnogovornika muslimana ?

jel hoćeš nekoga da ubediš da su psihopate koje su minirale markale pijacu punu svojih civila - pozitivci ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
a šta ti izigravaš glasnogovornika muslimana ?

jel hoćeš nekoga da ubediš da su psihopate koje su minirale markale pijacu punu svojih civila - pozitivci ?

ajde recimo i da je tako,mada nije,  sta je onda sa onix 10000 mrtvix u sarajevu ubijenix od strane srba???
« Poslednja izmena: 17. Dec 2009, 22:43:40 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
isto što i sa ubijenim Srbima. Nikoga ovde ne zanima tvoje mišljenje. ni tvoje ni bilo kog drugog muslimana. ja da pročitam da je cela bosna izgorela, nastavio bih da čitam horoskop. Ne interesujete nas, zato što ste nebitni, mali i jadni. kapiraš ?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
isto što i sa ubijenim Srbima. Nikoga ovde ne zanima tvoje mišljenje. ni tvoje ni bilo kog drugog muslimana. ja da pročitam da je cela bosna izgorela, nastavio bih da čitam horoskop. Ne interesujete nas, zato što ste nebitni, mali i jadni. kapiraš ?

A vi ste mi bitni?

Bolje ti je razmisli koliko bi ljudi zelelo da vidi tu tvoju Srbiju kako gori, pa posle pricaj o drugima.

IP sačuvana
social share
''I have no particular desire to understand Russians except to ascertain how much lead or iron it takes to kill them.''  George S. Patton
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6

A vi ste mi bitni?

Bolje ti je razmisli koliko bi ljudi zelelo da vidi tu tvoju Srbiju kako gori, pa posle pricaj o drugima.

ja ne želim da bosna izgori niti sam to rekao. mene ne zanima šta će biti sa vama. možete svi da pocrkate, ja ne bih trepnuo. a to koliko je ko kome bitan, pa nisam ja se učlanio na bosanski forum da lečim komplekse nego ti na srpski  Smile
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i

A vi ste mi bitni?

ja ne želim da bosna izgori niti sam to rekao. mene ne zanima šta će biti sa vama. možete svi da pocrkate, ja ne bih trepnuo. a to koliko je ko kome bitan, pa nisam ja se učlanio na bosanski forum da lečim komplekse nego ti na srpski  Smile

ne interesujemo te a na svaki moj post se nadovezes ko muha na govno, i to bez obzira sta je napisano...odmah iskoristis priliku da temu odvuces u drugom pravcu i onda mene moderatori opominju radi toga...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Гурабијо... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.