Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa protiv muslimana ~ Referendum o zabrani izgradnji minareta  (Pročitano 49514 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Као што је речено, очито је лицемерје европе. Док  у својим земљама забрањују изградњу минарета, нама намећу као обавезу да их подижемо...

a dje ix vi podizete , pa vi ste ix rusili  Smile  Smile

Све што је срушено у рату обновљено је у миру. Знаш ли колико има џамија у БиХ данас, а колико их је био прије рата у доба комунизма ?
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 16:50:07 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
znam, ali hoću da on kaže...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24
Само умјесто БиХ ставити Швајцарску и поента је схваћена...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Zemunac22:
Nije posteno da sa minareta u Svici prelazis na temu RS i kako je dobivena.Kao sto znas ili ne za
nju je 18.000 ljudi dalo zivot dok si ti drzo ruke u gacama i igrao bilijara.Ko tebi kaze da bi se
zavrsilo po tvome navedenom scenariju?Mozda bi i Srbija usla u rat kao Hrvatska pa bi ti bio
mobilisan i poslan u kako ti kazes vukojebinu.Jedino da su drzavu Srbiju vodili takvi kao ti onda
bi svi ceskali m... i glumili pravnike.Tema je referendum u Svici i protivljenje istih za dogradnju
minareta na dzamiju.Nije RS i ne pljuj na ono sto niti si vidio niti iskusio i na kraju zahvali se RS
sto ti je granica sa jedne strane bezbjedna.
P.S Pozdravi mi P..... i J.........

Nije poenta koliko ljudi je dalo život za RS, i Nemci su dali 7 miliona žvota u drugom svetskom ratu, pa su izgubili.  Nije čak ni poenta ko je započeo rat, i to je sporedno pitanje. Poenta je da u svakom ratu neko pobedi, a neko izgubi. RS je bila pred vojnim slomom i porazom, u leto 1995. godine.

PS.  Ne bi se Srbija umešala u rat, jer bi se NATO odmah direktno stavio na stranu muslimana i hrvata, a Sloba je to savršeno dobro shvatao. Medlinka je još tada otvoreno pretila NATO intervencijom, kakvu smo videli par godina kasnije, na Kosovu. U tom slučaju, mi bi još tada izgubili i Kosovo, u paketu sa Krajinom i RS.

Milošević je znao da od Jelcina Srbija nema nikakve pomoći, i uradio je jedinu moguću stvar u tom trenutku, na diplomatski način je zaustavljen rat i sklopljen Dejtonski sporazum.

PS. Sve moje granice su bezbedne, i da vi prečani niste brljavili tamo sa svojim komšijama, nikakve probleme Srbija (kao Srbija) ne bi imala sa svojim zapadnim, severnim ili istočnim susedima. Niti je Tuđman želeo da napadne Srbiju, niti Alija Izetbegović, to je glupa priča, vi ste se tamo borili za svoje guzice, a ne da bi meni čuvali granice.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Треба да знате да се Земунац држи авнојевских граница Србије, све остало није српско.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
to je nataša kandić... potpisujem
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ма каква Шатана Кандић ... Шешељ главом и брадом само је оно хашко преваспитавање уродило плодом  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Треба да знате да се Земунац држи авнојевских граница Србије, све остало није српско.

Pa nije zemunac kriv što je Drina uvek bila zapadna granica Srbije, još od Nemanjića pa do dana današnjeg.

PS.  da se vratimo na temu, imam ja nešto da pitam. Otkud sad ovde tolika zabrinutost što se krše prava šiptara, Turaka i Bošnjaka u Švajcarskoj. Licemernost na delu, kad treba popljuvati zapad, onda su čak i šiptari i bošnjaci good guys kojima zlikovačka Evropa krši ljudska prava, a mi ne smemo to da radimo. Jadni mi, opet smo žrtva evropskih zlikovaca.  Smile

Da se svi toliko brinete za prava istih ovih muslimana na Balkanu, gde bi njima kraj bio.  Smile
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung Galaxy S24

Пошто је Косово окупирано, мораће да смањи "доживљај" само на "ужу" Србију...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Zemunac22:
S obzirom da se javljas sa lokacije za koju samo ti znas iluzorno je govoriti sa tobom sta bi bilo kad bi
bilo.Sta ako si musliman iz Srbije?Mislis li da bi ostao zivjeti u Srbiji da smo mi protjerani iz Republike
Srpske.Republika Srpska postoji,postojace i kada tebe ne bude na ovom bijelom dunjaluku.
Tvoj rijecnik me zbunjuje.Ne mozes tepati (Slobo) a koristiti rijeci onog narkomancica sto kaze da
Srbija treba priznati Kosovo.Kontradiktorno je i nije primjenjivo u praksi.Kako to da se Slobo nije
smjeo umjesati kada stalno tvrdite da je Srbija izvrsila agresiju na BiH.Mozda ti i jesi srbin iz Srbije
al kao i Josif Tatic u "Boj na Kosovu". Il si liberalcic iskompleksiran zbog obecanja da ce te biti vlast
i da ce te se vi pitati.I te kako je bitno koliko je ljudi stradalo za RS.I te kako je bitno ko je prvi
napao.I i te kako je bitno sto ne razumijes da bi ti se sandzak dosad okrenuo i na glavu samo da
su fizicki vezani sa federacijom.Znam ja da mi nismo cuvali tvoju guzicu niti bih je cuvao ali ti ne znas
ko si ,sta si ili znas samo neces javno da izgovoris.E to se kaze PIC..
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.