Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa protiv muslimana ~ Referendum o zabrani izgradnji minareta  (Pročitano 49460 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Земунац и Имагинело, сви аргументи вам стоје кад би се овде расправљало о уставности и законитости одлуке...

Али овде је на делу врхунско ЛИЦЕМЕРЈЕ "запада"! Они газе и уништавају државе и народе због много мањих ствари. Питање је само колики сте ви лицемери у овом случају и до које мере сте у стању да правдате тај "запад"...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ма да...ислам заиста не представља никакву опасност по европу и њену културу....све "дивни људи" који "несхватљивом љубаљу" воле европску хришћанску културу,њене животне погледе и вредносне судове,који,као што видимо на примеру француских муслимана,показују "јаку жељу за културном адапатацијом" у земљи домаћину којој су "захвални до неба" за све што им је дала.Грађани Мадрида,Лондона,Париза и десетина других градова су захвални својим муслиманима што су ту поред њих и дижу им градове,на овај или неки други начин, у ваздух...што тероризмом.што криминалом.Изјаве турског премијера (или председник,кој ли је мој?) "буде наду" да је "нормалан суживот" са муслиманима заиста могућ,где год турска нога буде крочила и евентуално постала доминантна.Где год на планети земљи живе муслимани,народи који су у додиру са њима страдају,али то је зато што у суштини не виде колико су муслимани "фини и добри" и колико им у суштини не желе зло већ желе само да узму оно што је њихово...алах је рекао да је све што је неверничко треба "припасти муслиманима",милом или силом,да би се тако проширила "светлост ислама",а њихове хришћанске или будистичке или хиндуистичке комшије не желе да схвате на којој су муци муслимани...срам их било.Како се усуђујемо,ми који не познајемо праву "мирољубиву природу" ислама да измишљамо,на пример,да "лажно оптужени" за први напад на Светски трговински центар Сидик Ибрахим Али рекао:"Неверници морају бити побијени.Ниједан муслиман који убије неверника неће завршити у паклу".Јесте да је то пре скоро око 1400 година то исто рекао Мухамед и да сваки муслиман треба да се држи пророкових речи које су несумњив израз алахове воље,али ,молим вас,па то је било давно...ово што видимо данас је "реформисани ислам",религија "љубави и толеранције"...према муслиманима.Само још један пример колико су мусликани где год да се налазе једнообразни у својим ставовима који су увек примарно религиозни...а у њима се садрже и политика,економија,принцип породичног и образовног живота,сваки сегмент живота и то све дотле да ти мухамед објашњава,наравно као алахову вољу,како треба да пљунеш,водиш љубав итд,итд.Сајраџ Вахаџ,афроамерички преобраћеник у ислам и први имам који је очитао исламску молитву за представнички дом САД 1991,изјавио је 1997 год,да ће муслимани заменити уставну владу САД калифатом."Кад би смо били уједињени и јаки,изабрали бисмо сопственог емира и њему бисмо положили заклетву.Верујте ми на реч,ако се у САД уједини 6-8 милиона муслимана,држава ће припасти нама".У сличном духу,Заид Шакир,својевремено имам на елитном универзитету Јејл изразио је,искрено и савршено у духу исламског учења,да муслимани никада не могу да прихвате легитимност постојећег политичког,друштвеног и уставног поретка у САД...постоје још на стотине примере по карактеру истих,али ко ће их набрајати?
Међутим,зашто бисмо истим очима гледали муслимане у Швајцарској? Нису то "они" муслимани.ови су фини и не веруј као "они".
Доста са зеза***.Ислам је највећа пошаст савременог друштва.То је цивилизацијски корак уназад.Настао је у пустињи и 1387 година ту исту пустињу оставља иза себе где код је крочио.Буду ли европљани насели на фору својих обезбожених владајућих елита,које су у суштину у "заједничком бизнису" са исламом (наћи ће ови начина да премунтају и оно мало швајцараца,или француза,енглеза,холанђана и осталих који су против),ти исти минарети који се буду градили све више и више забиће им се једног дана у срце,па ће се чешати где им није место,али биће касно.Требало би да питају мало оне народе који су у историји имали искуство са "мирољубивом природом" ислама какво је њихово искуство,мада сумњам да би овако лоботомирани могли ишта схватити.Културна асимилација муслимана са европским моделом живота,доживљаја реалности и смисла постојања је немогућа и свако ко озбиљно проучава историју,културу,религију ислама то зна...не знају само они паметњаковићи којима је неолиберална демагогија испрала мозак и дупе би своје дали за реч "толеранција",а да притом немају појма ни очему,већ као роботи и хипнотисани мантрају реч "толеранција",док се друга страна кришом смеје и сматра их савршеним будалама које треба искоришћавати све до оног тренутка,да ли ће то бити за деценију или сто година не битно,али ће бити,док не буду бројчано и политички равноправни такмаци у земљи домаћину...онда ћете видети колико су се "адаптирали" на земљу домаћина...појешће је у једном залогају а да неће трепнути.
Свака част појединцима који су нормални људи и којима,иако су муслимани,не пада на памет да "до краја" буду верни свакој пророковој речи (мада њима првима није лако јер то јесте нека врста двоструког живота на који су принуђени).То су изузеци али изузеци који само потврђују да ови други који су у већини,представљају правило.
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
zato i kažem, ovo je početak kraja. Pre ili kasnije će svakom Nemcu, Englezu i Francuzu da se smuči to što ga otpuštaju sa posla da bi zaposlili "peškiroglavog", a da ne pričam o njihovom osvajanju, prvo lokalnih uprava. I sve to savršenom metodom, - natalitetom. E, onda ćemo da vidimo evropsku "toleranciju" na delu, kada budu počeli da ih pakuju u vozove i marš u tri ***** ********
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
да ли ће то бити за деценију или сто година не битно,али ће бити,док не буду бројчано и политички равноправни такмаци у земљи домаћину...онда ћете видети колико су се "адаптирали" на земљу домаћина...појешће је у једном залогају а да неће трепнути.

Не бојим се ја за Европу... Опет ће се дићи Немац и решити се пошасти за пар година...  Smile

Мене нервирају лицемери који нама силом намећу оно што они не желе да раде... Да се разумемо, ту смо пре свега ми кривци... Што допуштамо да будемо мали и бедни и што смо овакви какви смо... Запад познаје само један језик - силу!
А ми смо одавно себе ускратили да тим језиком говоримо...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
pa i nismo baš... polako, sve u svoje vreme
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Država Srbija ima svoje punopravne gradjane koji su muslimani po veri i ima obavezu da to poštuje. Recimo Kinezi su u Srbiji imigranti i Srbija nije dužna da im udovoljava po pitanju verskih objekata.
Има ли у држави Швајцарској муслимана Швајцараца, односно муслимана са пуноправним држављанством?
Nema. Za punopravno državljansvo su neophodni preci Švajcarci, a preci Švajcarci koji su muslimani ne postoje. Npr potomci izbeglih ruskih plemića koji su u Švici već skoro stoleće i dalje nisu punopravni gradjani već rezidenti bez prava glasa na izborima. Teorijska mogućnost da neko ko je autentični punopravni Švajcarac predje u islam, ali o tome nije tema.
Баш то је тема! Ко каже да нема људикоји су прешли на ислам? И како онда можеш тим људима који су дакле швајцарци друге вероисповести забранити нешто само због другачије вероисповести??

svi valjda znate da je ovo Balkan i da su ovde ljudi preosetljivi na takve stvari. Ovde je vera neraskidivo povezana sa nacijom (nacionalizmom), a u Švajcarskoj to nije slučaj.
Ово је твоје објашњење зашто је ово ОК у Швици а код нас не би било ОК? Smile
Upravo tako, ne znam šta ti je tu čudno? 
Чудно је да оправдаваш кршење људских права када се то ради на Западу, иако скачеш ко попарен када је то случај овде. Ја сам очекивао да ћеш рећи да је то скандалозно шта су Швајцарци изгласали, кад оно мућак. Ево нема ни Станка ни Џукца да плачу како се крше људска права, ко да то не сме само у Србији а напољу је ОК.
Нису сви муџоси у Швици гастербајтери. Има и људи који су примили ислам. Што се њима ускраћују права? Нема то везе са аутохтоним Швајцарцимиа. Па замисли шта би било да се муслиманима у Суботици уради тако нешто, брујала би цела Србија као када су гњиде вриштале због сахране Патријарха.
Јебига, стока смо лицемерна па то ти је..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
да ли ће то бити за деценију или сто година не битно,али ће бити,док не буду бројчано и политички равноправни такмаци у земљи домаћину...онда ћете видети колико су се "адаптирали" на земљу домаћина...појешће је у једном залогају а да неће трепнути.

Не бојим се ја за Европу... Опет ће се дићи Немац и решити се пошасти за пар година...  Smile

Мене нервирају лицемери који нама силом намећу оно што они не желе да раде... Да се разумемо, ту смо пре свега ми кривци... Што допуштамо да будемо мали и бедни и што смо овакви какви смо... Запад познаје само један језик - силу!

Šta se to nama nameće? Ovde se stalno priča o nametanju i uslovljavanju, a niko da kaže šta se konkretno nama nameće.

A što se tiče govora sile, Srbija je tolika sila da nikada u zadnjih 200 godina nije vodila neki rat samostalno, već uvek udružena u svakakva savezništva (što lokalna, što globalna).

Samo jedan rat smo vodili samostalno, protiv Bugara 1885. godine i tu su nas Bugari razvalili na Slivnici, a onda u silovitom kontranapadu osvojili Pirot, Knjaževac, Zaječar i Niš i krenuli ka Beogradu. Da nije bilo AU da zapreti Bugarima, ušli bi oni u Beograd, kolika je bežanija srpske vojske bila.

Jaka smo mi sila, Feanore, do mojega. I ovi zadnji ratovi su to pokazali.

@ bulajka

Što se tiče licemerstva, molim da se ne javljaju hrišćani sa bajkama o svojoj samilosti i ljubavi. Za ovih dve hiljade godina koliko postoji, hrišćanstvo je iza sebe ostavilo stotine i stotine miliona žrtava, sve propovedajući ljubav i samilost.

Hrišćani su pobili autohtono stanovništvo  Amerika, hrišćani su do skoro legalno trgovali robovima, hrišćani su izmislili i sprovodili genocid kad god im se pružila prilika, hrišćani su otimali tuđu zemlju i pljačkali je. Čak i međusobno su hrišćani jedni druge sakatili, uništavali i pljačkali.

Cela istorija hrišćanstva je ustvari istorija krvoprolića, bezumnih zločina i zločinaca. Staljin, Hitler, Ivan Grozni, Vasilije II, Bordžije, konkvistadori, kozaci, ustaše itd. svi su oni bili hrišćani i vaspitavani u hrišćanskom duhu samilosti i ljubavi prema bližnjem svom.

Prema tome, što važi za muslimane, još više važi za hrišćane. Gde god su se na kugli zemaljskoj hrišćani pojavili, lokalni narodi su ili pobijeni ili pretvoreni u robove i prodavani na pijaci kao krompir.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Bulajka:
Mozda grijesim ali tvoje pisanje mi djeluje kao kritika na vecinu ucesnika,ako grijesim izvini.
Ovdje je rijec dali Svajcarci to mogu uraditi i proci nekaznjeno.Sjecas se da su na Kosovo
poslali Vokera da iskonstruise stvari kako bi mogli bombardovati Srbiju.Sjecas da su nas
u Republici Srpskoj takodje bombardovali zbog nase osvete od koje su napravili da je
genocid.Nase i njihove zrtve nisu isto.Nase su zlocinacke a njihove kolateralna steta.To
je sustina.Idiotsko ponasanje zapada po principu ja mogu a ti ne...
Sto se tice muslimana u zagradu si stavio one koje treba i to je to,za mene potpuno ispravno
tumacis stvari.
Takodje je tacno da ima nekoliko ucesnika nastalih ukrstanjem Pes..-Jov......!!!
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat

Citat
Да се разумемо, ту смо пре свега ми кривци... Што допуштамо да будемо мали и бедни и што смо овакви какви смо...

Шта ти није јасно?!

А сада да покажем колико си ти застранио у аутошовинизму...  Smile

Citat
Srbija je tolika sila da nikada u zadnjih 200 godina nije vodila neki rat samostalno

Да није тужно било би смешно и онда бих ти објашњавао нешто... Овако остаје да тугујем за тобом...

Citat
Samo jedan rat smo vodili samostalno, protiv Bugara 1885. godine i tu su nas Bugari razvalili na Slivnici, a onda u silovitom kontranapadu osvojili Pirot, Knjaževac, Zaječar i Niš i krenuli ka Beogradu. Da nije bilo AU da zapreti Bugarima, ušli bi oni u Beograd, kolika je bežanija srpske vojske bila.

Слушај ово: силовит контранапад, бежанија, развалили... Хахахахаха! Ти си мој светао пример аутошовинизма на овом форуму... Хвала ти што постојиш...

Нормална и пре свега добра особа разумеће тај "рат" и неће га користити као наш светао пример зеумунац у мржњи према сопственом народу...
« Poslednja izmena: 01. Dec 2009, 13:28:52 od Feanor11985 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat

Citat
Да се разумемо, ту смо пре свега ми кривци... Што допуштамо да будемо мали и бедни и што смо овакви какви смо...

Шта ти није јасно?!

А сада да покажем колико си ти застранио у аутошовинизму...  Smile

Citat
Srbija je tolika sila da nikada u zadnjih 200 godina nije vodila neki rat samostalno

Да није тужно било би смешно и онда бих ти објашњавао нешто... Овако остаје да тугујем за тобом...

Citat

Слушај ово: силовит контранапад, бежанија, развалили... Хахахахаха! Ти си мој светао пример аутошовинизма на овом форуму... Хвала ти што постојиш...

Нормална и пре свега добра особа разумеће тај "рат" и неће га користити као наш светао пример зеумунац у мржњи према сопственом народу...

Feanor, ja bih cenio da mojim argumentima suprotstaviš neke činjenice koje bi eventualno pobile moje tvrdnje. Ovako, u nedostatku argumenata ti se baviš psihološkim profilom sagovornika i ističeš određene sudove za koje nisi kompetentan ni profesionalno, ni na onom ljudskom nivou.

Nemoj da se baviš mojom ličnošću, ni ja se ne bavim tvojim psihološkim smetnjama, bavi se činjenicama da bi ova rasprava imala smisla.

Navedi mi jedan jedini rat u kome su Srbi učestvovali samostalno, bez savezništva (lokalnog ili globalnog) i pomoći sa strane. Takvih ratova nema, osim onog iz 1885. godine i ovih ratova sa kraja 90-ih. I u svim tim ratovima smo poraženi ili smo debelo zaribali.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 54
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.