Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa nema alternativu! ~ Ponedeljak 11.2. u 12h kod Platoa!  (Pročitano 42226 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
3ар нам председник у кампањи није паламудио да Србију са Косовом у њеном саставу уводи у ЕУ?

Nisam mnogo pratio kampanju. Pa dobro, pogrešio je u proceni. Siguran sam da on to i želi, ali ne može da izvede.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 6230
Mozes li ti meni da objsanis nekoliko stvari
Prije svega sta znaci za tebe licno a onda i tvoje misljenje sta to znacvi za srpski narod( to jest gradjane ove zemlje ) Evropska vlada?
Pojasni mi to molim te ?
Pokusaj bez floskula nego onako iskreno otvoreno da cujem tvoja duboka iskrena ubjedjenja sta ti mislis da je Evropa ?
I koliko bi Srbija trebala ad bude otvorena za primjedbe i upute iz EU znaci koliko bi trebala da bude otvorena?

Evropska vlada znaci srpska vlada. Vlade koje su do sada bile a i otpad koji te sada vodi nije srpski vec maloruski, tajkunski.
Vesto su ti napravili neki mit o bratskoj Rusiji i preko svojih tajkuna, na vazelinisanje srpke primitivne balvanije vladaju.
Cilj im je izolacija koji je za njih raj da sisaju krv celom srpskom narodu.
Isto ponavljanje Kosova koje ti visi na jednom laznom papiru, gde se priznaje neka nepostojeca suverenost kljuca svako srpsko bice u zdrav mozak.
Kad su bili izbori za predsednika, oba predsednicka kandidata su znala da na raspolozenju odbrane Kosova, mogu samo da izgube sve, pa su lepo okrenuli pricu o Evropi jedan je osvaja, a drugi ide uspravno. Sije neku rupu u tepihu, zlatnim nitima, sa evropskim masinama. Smile Smile Smile

Evropa, kojoj i mi pripadamo po svim kriterijumima, a po najvise kao ucesnici stvaranja evropske istorije je najveci mirovni projekat, koji svet poznaje.
Srbi su jedan od nezaobilaznih faktora istorije evrope. Od Kosovskog boja i borbe protiv Turske najezde, preko oslobadjanja Balkana od iste u 19-om veku, preko Balkanskih ratova i prekrajanja granica, stvaranja nacija, pa preko rusenja Austrijske imperije, a onda preko zalosne borbe protiv nacizma, mi smo bili najbitniji element na Balkanu.
Komunsiticki element koji je ugrozio samo postojanje srpke nacije vlada od 45-e do dan danas.
Ne bih puno oko toga, jer balvanija ce opet da kaze da pricam neku teoriju zavere.
Zavisnost od srpke Moskve je ogromna. Srbijom se vlada spolja, premijer koji bi u svakoj normalnoj prilici dao ostavku, to ne sme dok mu se ne kaze ili dok mu se ne rascopa glava radovanjskom sekirom.

Evropa je Sriji i Srbima imperativ da nacija opstane tamo gde joj je mesto.
Bez Evrope Srbije i srpstva nema!!!
Amin!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat

Nama fali ta umerena desnica, iskreno proevropski orijentisana!
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
3ар нам председник у кампањи није паламудио да Србију са Косовом у њеном саставу уводи у ЕУ?

Nisam mnogo pratio kampanju. Pa dobro, pogrešio je u proceni. Siguran sam da on to i želi, ali ne može da izvede.

Вања чак и од тебе се очекивао бар мало озбиљнији одговор. Па какав је то председник ако на тако кратак период греши у процени, какве су му онда процене на дужи период?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 
Citat

Вања чак и од тебе се очекивао бар мало озбиљнији одговор. Па какав је то председник ако на тако кратак период греши у процени, какве су му онда процене на дужи период?

Čovek pokušava, za razliku od DSS, SRS i ostalih malorusa
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Шиме за тебе се не бринем и ти имаш два пасоша.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Па какав је то председник ако на тако кратак период греши у процени, какве су му онда процене на дужи период?

Govno od predsednika Smiley i ja kažem.

twice, očigledno je da on može da priča šta god hoće, jer od njega ni najmanje ne zavisi konačan status Kosova. niti je ikada dovedeno u pitanje šta će se sa Kosovom desiti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
E vanja ja sam htio da mi ti odgovoris jer sam tebe direktno pitao znam ja otprilike kako ce to skorpi fino da kaze manja vise svi znamo njegove stavove ali me zanimalo  tebe da cujem ali bez ponavljanja pamfleta i saminarskih pricica sa stranackih sastancenja
Uostalom zasto si clan ( LDP)  nisi postao clan u inat necemu vec zbog toga sto u nesto vjerujes ? valjda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Qtek 小米
Citat

Nama fali ta umerena desnica, iskreno proevropski orijentisana!
И да буде на ивици цензуса и увек спремна на сарадњу са лоповским режимом, као СПС.
Али такву СРС нећеш видети.
СРС се већ трансформисала и даље од тога није потребно, јер би странка стагнирала.
Тачно је да се у овој кампањи обраћала свима, а најмање тврдом језгру, али зато смо дошли до невероватне цифре од преко 2 милиона гласача и добили подршку младих.
Кад смо већ код младих, твој ЛДП је као по обичају извалио невиђену лаж, а то је да само 10% младих гласа, али пре неки дан сам прочитао текст важег дос-аналитичара који каже да млади нешто мало заостају за гласовима старијих, и да апстинира свега 50% младих.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Prije svega sta znaci za tebe licno a onda i tvoje misljenje sta to znacvi za srpski narod( to jest gradjane ove zemlje ) Evropska vlada?
Pojasni mi to molim te ?
Pokusaj bez floskula nego onako iskreno otvoreno da cujem tvoja duboka iskrena ubjedjenja sta ti mislis da je Evropa ?
I koliko bi Srbija trebala ad bude otvorena za primjedbe i upute iz EU znaci koliko bi trebala da bude otvorena?

nisam rekao nikad evropska, već proevropska Vlada, to znači da će ispunjavati sve uslove da Srbija postane članica EU. da uhapsi Mladića, da usklađuje (i još važnije primenjuje) zakone, da radi na reformi celokupnog društva....

Evropa u ovom smislu je EU, tj. skup zemalja koje su se prvobitno ispovezivale na ekonomskom nivou, a onda, logičnim sledom, i na drugim nivoima. Uređena zajednica sa jasnim pravilima, ali i jasnim prednostima u odnosu na zemlje koje nisu članice EU. Jasan pravni poredak, jasne ekonomske i ljudske slobode....

Treći deo pitanja mi nije najjasniji.

Citat
а то је да само 10% младих гласа

To nije rekao LDP za početak.

Druga stvar je da je 21.01.2007. glasalo 10,4% mladih.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.