Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa nema alternativu! ~ Ponedeljak 11.2. u 12h kod Platoa!  (Pročitano 41623 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi vise nismo ionako drzava , jer u modernoj istoriji nije poznat ni jedan slucaj otimkanja teritorije drugoj drzavi, a da pritom drzava kojoj se oduzima ta teritorija unapred govori da nece ulaziti u nikakav rat zbog svojih teritorija, sto automatski znaci 

Izvolite treba li vam jos nesto.
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 13:26:45 od Aleksandar25 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joco,

NATO je ubio njihove rodjake, to stoji, medjutim, nekom je bilo u interesu da svi ti ljudi stradaju, a to je Sloba Milosevic. Tako da dolazimo do direktne i indirektne krivice.

Ja prva podrzavam ono "*ebala vas rusija", zato sto smo mi jedan bezvredan instrument u rukama Rusije (uvek bili i bicemo). 99 je mogla biti sprecena od strane te iste Rusije, pa nije.

joco, ajd navedi jedan izvor gde su Srbi proglaseni za genocidan nardo!? Ako si jadan (kao sto jesi) nemoj da se trudis da budes jos vise jadan.

Hag je Srbe oslobodio kolektivne krivice, zato mojne da baljezgas Smile Ti kao pripadnik "Dveri" Smile , visoko religiozna osoba Smile , ne bi trebao da budes sklon lazima  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako je tacno to sto kazez onda moras da priznas da je indirektni kriv i Zoran Djindjic jer je i on sam pozivao da se bombarduje Srbija.
Srbija nije pravno proglasena genocidnom, ali zato uvek kada se pozivaju na posebnost Kosovskog pitanja navodi da je to posledica politike krajem proslog veka odnosno posledica genocida i etnickog ciscenja nad Siptarskim zivljem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako je tacno to sto kazez onda moras da priznas da je indirektni kriv i Zoran Djindjic jer je i on sam pozivao da se bombarduje Srbija.

To je bio jedini nacin da se smeni Sloba.
ali zato uvek kada se pozivaju na posebnost Kosovskog pitanja navodi da je to posledica politike krajem proslog veka odnosno posledica genocida i etnickog ciscenja nad Siptarskim zivljem.

Zar nije?

Racak? Hladnjace?

Zasto ti to nije jasno? Srbija bi bila u drugacijoj poziciji da nije ratovala sa celim svetom. Ne mozes ti ocekivati drigaciji status, kad si zagovno sa svima!
Zasto Turci Kurdima rade to sto rade? Moze im se .... Ameri kazu "no,no" i na tome se zavrsi. ALi Srbija, kao sto znamo je daleko od Turske. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To sto ti pises nema veza sa pamecu.
Zoran je legenda jer je pozivao da se bombarduje Srbija, a posle bio predsednik vlade te iste Srbije, Milosevic je govno jer je odbio da nam NATO trupe paradiraju po celoj zemlji.

Racak je montiran, to i tebi slicnima treba da bude jasno za sva vremena. Glavni patolog Helen Ranta koja je bila vodja tima koji je istrazivao Racak je potvrdila da tu nije bilo ni g od genocida.

Ti ako zelis da budes grbava i nemas svoje dostojanstvo hodaj grbava, ali ja zelim da hodam uspravno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To sto ti pises nema veza sa pamecu.

Da li? Smile

Zoran je legenda jer je pozivao da se bombarduje Srbija, a posle bio predsednik vlade te iste Srbije, Milosevic je govno jer je odbio da nam NATO trupe paradiraju po celoj zemlji.

Zoran nije legenda, Zoran je bio osoba koja zivi u realnosti, koji je isao putem najmnajeg otpora. znam da je ovo tebi tesko da razumes. SLoba je govorio "Srbija se saginjati nece", pa smo, ne sagnuli, vec smo legli Smile Smile

Racak je montiran, to i tebi slicnima treba da bude jasno za sva vremena.

Da, sve je to montirano ... igra andjela i djavola Smile

Glavni patolog Helen Ranta koja je bila vodja tima koji je istrazivao Racak je potvrdila da tu nije bilo ni g od genocida.

Da li govoris o hladnjacama?

Ti ako zelis da budes grbava i nemas svoje dostojanstvo hodaj grbava, ali ja zelim da hodam uspravno.

Samo ti hodaj "uspravno" ... imas moju neizmernu podrsku Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedna hladnjaca je razlog da smo mi genocidni narod, da li se secas koliko je Srba oteto na Kosovu ko njih spominje, jebala te jedna hladnjaca nekih siptarskih terorista koji su otimala i ubijala decu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Kakav smo mi baksuzan narod. I mi hocemo u Evropu? Mi nismo ni za ovde gde smo.

Evo sta se na ovoj temi u stvari govori, a vecina je za demokratiju i toleranciju:

Grupacija 1:

- Narod i radnicka klasa su glupa i neprosvecena rulja
- Treba pobiti sve pripadnike Obraza jer oni nisu ljudi
- Pravoslavlje je jedno veliko zlo, sta ono trazi medj' ljudima u Srbiji
- Gradjansko vaspitanje MORA biti obavezno - bas sloboda izbora
- Dajte nam vize, sve drugo je nebitno
- Demokratski uredjena drzava je samo ono sto mi kazemo
- Kostunica je fasista, pritom i Djindjicev ubica
- Ko ima drugacije misljenje, nista ne treba da se pita dok ne udjemo u EU, da ne koci, posle moze opet da bude pitan  Smile

Grupacija 2:

- Svi ljudi proevropske opredeljenosti su izdajnici
- Za LDP-ovce, i njima slicnog misljenja jedino je motka resenje
- Obraz i ostali treba da pokazu protestatima gde im je mesto
- Ukinuti gradjansko vaspitanje
- Religija MORA da bude obavezna u skoli - opet bas sloboda izbora
- Ostav'te nam Kosovo, nista drugo nije od zivotnog znacaja
- Demokratski uredjena drzava je samo ono sto mi kazemo
- Ceda je narkomancina, izdajnik, i pritom Djindjicev ubica

Zajednicko - konfuzija ko su studenti i oko cega protestuju Smile

Kada se sve realno pogleda, u nasem drustvu mozda i dodje do demokratije u pravom smislu te reci, ali o demokratskoj i politickoj kulturi nema ni govora. Ni jedna strana ne zna sta uopste znacije demokratija, tolerancija, sloboda govora i misljenja...

Za kraj - iskreno, kada sagledam stvari samo na osnovu iznetih stavova, ne vidim ama bas nikakvu razliku izmedju vas, suprotstavljenih tabora. Vi bi ustvari u jednoj lepoj zajednici predstavljali apokalipsu, jedino sto imate i vise jahaca nego sto je potrebno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Racak? Hladnjace?

Какав рачак какве хладњаче?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Aleksandre-pusti @malecko...
ono bi majku prodalo samo da bi naslo pare da ode u New Mexico i ljubi amerima guzice...kao sto vec i radi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.