Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa nema alternativu! ~ Ponedeljak 11.2. u 12h kod Platoa!  (Pročitano 41682 puta)
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Još jedna Vaspitna

http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 00:44:41 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Još jedna Vaspitna

http://www.youtube.com/watch?v=nUOH7nrVfys

Smile Smile Smile

junaci samaraju zene i malobrojnije  Smile
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia 5610
Citat
Шта вам смета веронаука, никога не бију да иде на њу?!

Mislim da pravi nepotrebne podele među decom.

Ja sam za to da oba predmeta budu obavezna, sa tim da veronauka mora da bude drugačije koncipirana.

Citat
Па јел треба да се учи да се постане будиста или Харе кришна? За децу католичке и муслиманске вероисповести долазе њихови предавачи.

Kako deca mogu da budu religiozno opredeljena?

A deca ateisti?

Citat
ali je normano da ja svoje dete ucim svojoj veri.A ti ga uci kojoj hoces neka svako ima slobodu izbora...

ti ne vidiš problem u ovome?

možda tvoje dete hoće da bude neke druge vere? njemu ne daješ slobodu izbora.
Пусти нас те демагогије, какве поделе међу децом. Природно је да деца буду исте религије као и родитељи, њихов је избор када одрасту хоће ли то променити.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Па ти децу називаш руљом и после неко каже да вама педерима треба дати децу на усвајање.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
nisi mi odgovorio:da li se slazes da se ukine i gradjansko vaspitanje kao i veronauka? ja sam za to da se ukine i jedno i drugo...

naravno da ne treba ukinuti gradjansko vaspitanje, mora neko da vaspitava rulju
e zato si fasista...isti si kao i oni koje ti(mali i bedni kreten) nazivas fasistima....iskljuciv si,netolerantan i imas taj obicaj da pusis svom gospodaru kao i vecina roblja iz ldp-a Smile

Citat
Шта вам смета веронаука, никога не бију да иде на њу?!
druze...gresis,koliko ja poznajem nas obrazovni sistem,kad krenes u skolu moras da izaberes jedan od ta dva predmeta...ili ces ici na veronauku ili na gradjansko vaspitanje...nema da neces ni jedno ni drugo,moras da izaberes nesto od ta dva

ako neko zeli da mu dete bude religiozno neka ga vodi u crkvu,a gradjansko vaspitanje je besmisleno jer je skola svakako vaspitno-obrazovna ustanova i svaki profesor iz bilo kog predmeta nije samo osoba koja uci decu nekom vidu obrazovanja vec i vaspitanja....naravno...porodica je prva gde svako dete stice obrazovanje
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
junaci samaraju zene i malobrojnije
kako zena,ako spava sa zenom. Smile Ko je ovde lud,ako je to normalno onda neko od nas nije normalan.Ne mozemo i mi i oni biti normalni ako je to normalno onda ja nisam normalan i to priznajem

Citat
druze...gresis,koliko ja poznajem nas obrazovni sistem,kad krenes u skolu moras da izaberes jedan od ta dva predmeta...ili ces ici na veronauku ili na gradjansko vaspitanje...nema da neces ni jedno ni drugo,moras da izaberes nesto od ta dva
Da ali koliko ja mislm u zemlji evropske unije je veronauka obavezna.A ja nisam na primer hteo da ucim Engleski pa sam morao.Niko me nije pitao.A sta uce deca na selu Smile jel seosko vaspitanje
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 00:51:54 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
ako neko zeli da mu dete bude religiozno neka ga vodi u crkvu,

upravo je u tome problem sa ovakvom veronaukom. moras da se opredelis za neku religiju i tim od starta dete mora da bude religiozno.

ja, iako sam skoro potpuni ateista bih voleo da moje dete ide na veronauku da bi ucilo o raznim verama i religijama... gradjanskog vaspitanja ce dobiti sasvim dovoljno kod kuce Wink
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Па ти децу називаш руљом и после неко каже да вама педерима треба дати децу на усвајање.  Smile

ne nazivam decu nego narod i radnicku klasu

Citat
ako neko zeli da mu dete bude religiozno neka ga vodi u crkvu,a gradjansko vaspitanje je besmisleno jer je skola svakako vaspitno-obrazovna ustanova i svaki profesor iz bilo kog

radi se o prosvecivanu ljudi. jesi li cuo mozda nekada za dositeja obradovica?

Citat
kako zena,ako spava sa zenom. Smile Ko je ovde lud,ako je to normalno onda neko od nas nije normalan.Ne mozemo i mi i oni biti normalni ako je to normalno onda ja nisam

pa ako nisi normalan sta da ti radim. nego sta je sa mentalno zaostalim ljudima jel i njih treba tuci?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
upravo je u tome problem sa ovakvom veronaukom. moras da se opredelis za neku religiju i tim od starta dete mora da bude religiozno.
Ne mora.A kasnije ces doci u situaciju da tebe dete uci nekoj veri kao sto danas imamo primer tako da ako ga ti ucis jedno a on uci drugo nastaje problem.

Citat
ja, iako sam skoro potpuni ateista bih voleo da moje dete ide na veronauku da bi ucilo o raznim verama i religijama...
Jel i o Bozijoj deci,

Citat
pa ako nisi normalan sta da ti radim. nego sta je sa mentalno zaostalim ljudima jel i njih treba tuci?
Netreba nikoga tuci.Ne govorim ja da treba nekoga tuci vec treba nazivati pravim imenom.Ako prihvatimo to kao normalno docicemo u situaciju da dece nece ni biti.Zar treba i rec mama i tata da izbacimo iz bukvara
« Poslednja izmena: 16. Feb 2008, 00:58:34 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat
ja, iako sam skoro potpuni ateista

ovo ti je vrh Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

bas me zanima kakav si ti nepotpuni ateista? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.