Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evropa nema alternativu! ~ Ponedeljak 11.2. u 12h kod Platoa!  (Pročitano 42025 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ma vazi Jimy..tih par stotina napacenih koji idu od mitinga do mitinga jer su napaceni, gladni, besni ili naprosto dokoni su nam krojili sudbinu  Smile
pa i ja sam bio medju njima 90,ali protiv tih,matoraca koji su stalno imali recenicu uzrecicu studenat zapalio zito,ali ti pricam sada vecina tih matoraca su glasaci ds i dss.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Najbolje da su vecina glasacha radikala mladi  Smile

Glupo je da kazesh da nam ti kroje sudbinu, kada si glasao za Tadica, za kojeg su, po tebi, vecina tih glasacha..Ne ulazim u to za koga glasati-nego ne kroje oni tebi sudbinu nego je krojite zajedno, zar ne  Smile

To su ljudi koji izlaze na mitinge jer zive teshko, a neko ih ubedi da ce svojim urlanjem i mitingovanjem doprineti boljitku..Nekada su urlali protiv izdajnika i placenika, sada protiv kochnichara napretku  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Najbolje da su vecina glasacha radikala mladi  Smile

Glupo je da kazesh da nam ti kroje sudbinu, kada si glasao za Tadica, za kojeg su, po tebi, vecina tih glasacha..Ne ulazim u to za koga glasati-nego ne kroje oni tebi sudbinu nego je krojite zajedno, zar ne  Smile

To su ljudi koji izlaze na mitinge jer zive teshko, a neko ih ubedi da ce svojim urlanjem i mitingovanjem doprineti boljitku..Nekada su urlali protiv izdajnika i placenika, sada protiv kochnichara napretku  Smile
brate ti ko branislav lecic u onom filmu 3 karte za holivud,u fazonu uvezli smo novi narod,pa od mojih drugara matorci su bili zalljubljeni u slobu ,sada su zaljubljeni u Djindjica,pricam ti o opasnom vezivanju za liderstvo,koliko mi je bilo onda tesko da im objasnim da je sloba zlo,sada oni ce meni da drze supci nesto o demokratiji.preletaci,vracam se popodne iz grada i sretnem od mog druga caleta i kevu to je bilo posle 5. oktobra u redu da se uclane u DSS.Sada su u DS a bili okoreli SPS.O tome ja govorim,zamisli hipoteticki da se ispostavi da su nas ovi sada ispalili i da nema sa njima buducnosti,kako ces ti te sada novopecene demokrate da ubedis da ovaj nevlalja,nadam se da me razumes o cemu ti pricam  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 17:00:57 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ma znam Jimy, al to nema veze sa godinama..Pa provali koliko imash samo na ovom forumu mladih likova, koji su toliko zaslepljeni jednom idejom da imash utisak da bi te ugrizli kada bi te nashli, ako ima kazesh neshto protiv ideje  Smile Smile

Te svi su zuti lopovi, svi su radikali glupi i nacisti..Kada mladi ne umeju da prichaju sa neistomishljenicima bez kvalifikacija i omalovazavanja, kako da ochekujesh to od matoraca?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 17:06:01 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Ma znam Jimy, al to nema veze sa godinama..Pa provali koliko imash samo na ovom forumu mladih likova, koji su toliko zaslepljeni jednom idejom da imash utisak da bi te ugrizli kada bi te nashli, ako ima kazesh neshto protiv ideje  Smile Smile

Te svi su zuti lopovi, svi su radikali glupi i nacisti..Kada mladi ne umeju da prichaju sa neistomishljenicima bez kvalifikacija i omalovazavanja, kako da ochekujesh to od matoraca?
da, to se slazem sa tobom.Ipak se razumemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E

To mene neodoljivo podseca na komunizam Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95

To mene neodoljivo podseca na komunizam Smile
pa on to i kaze decko,ni ja nevolim takve kfalifikacije da dajem ni za birace SRS i birace DS. DSS ....  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 17:14:52 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Vanja čekamo te nestrpljivo.

Hvala ne čekanju Smiley

Izvolite... Imam živaca, previše sam pozitivan pa me ni vi nećete smoriti Smiley

uploadujem slike Wink pa ću da ih kačim
« Poslednja izmena: 11. Feb 2008, 17:50:10 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
Citat
Vanja čekamo te nestrpljivo.

Hvala ne čekanju Smiley

Izvolite... Imam živaca, previše sam pozitivan pa me ni vi nećete smoriti Smiley

uploadujem slike Wink pa ću da ih kačim

kazi mi jel bilo picokica mladih?Mislim sada na one sto vole sve sto vide i na zapadu,ja i twice bi mogli da pomognemo u smislu organizacije da nedodje nedaj boze da neciji ud zavrsi u istopolnu zadnjicu itd....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Mladi LDP
Hoćemo Evropu!

Mladi Liberalno demokratske partije su danas pružili podršku predstavnicima više Studentskih i omladinskih organizacija koji su danas protestovali u Beogradu zahtevajući od premijera Vojislava Koštunice deblokadu državnih institucija i nastavak evropskih integracija Srbije ili bezuslovnu ostavku i raspisivanje parlamentarnih izbora.

Protest pod Sloganom "Evropa nema alternativu" počeo je u minut do dvanest na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, a nastavljen je šetnjom više od hiljadu demonstranata do sedišta Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici, gde su na pisarnici predati i zahtevi premijeru Vojislavu Koštunici.

Mladi okupljeni ispred Vlade Srbije zatražili su od premijera da omogući deblokadu institucija, potpisivanje sporazuma o saradnji sa Evropskom unijom i hapšenje preostalih haških optuženika, kao preduslov nastavka evroskih integracija Srbije.

Nakon neuspešnog pokušaja da ih prime premijer, potpredsednik Vlade ili neki od ministara, razišli su se mirno i najavili nastavak protesta tokom naredne nedelje, ako njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

"Od premijera Srbije tražimo da vodi Srbiju u skaladu sa voljom većine građana i nastavi evropski put države. Srbija je danas dalje od Evrope nego što je bila juče i napušta evropski put koji je trasirala 5. oktobra 2000. godine", ocenio je predstavnik Studentske unije Beograda Srećko Šekeljić.

Mladima je podršku pružila i profesorka Elektrotehničkog fakulteta Srbijanaka Turajljić, poručivši im da ne dozvole da ih sadašnja vlast pojedinačno tera u Evropu, već da oni nateraju vlast da Evropu dovede u Srbiju.

"Očigledno je da naša generacija mora da se povuče, na čelu sa premijerom. Nemojte više da nas vučete za rukav i opominjete prosto nas sklonite", kazala je Turajlićeva.

Demonstranti su bili opremljeni pištaljkama i parolama, a na čelu kolone u protestnoj šetnji kroz centar grada nosili su veliki transparent "Brisel - Bolonja - Beograd".

Manji incident dogodio se kada je jedan prolaznik ispred zgrade Vlade pokušao da pocepa taj transparent. Sve se mirno završilo posle reakcije obezbedjenja protesta.

Medju parolama koje su nosili okupljeni bio je i transparent sa natpisom "Ako stanemo mi gubimo sve", a upečatljivo je bilo i nekoliko manjih transparenata na kojima je pisalo "Dole Koštunica, dole novi Milošević".

Tokom protestne šetnje i ispred zgrade vlade čule su se i parole "Ubili ste Zorana", "DSS novi SPS" "Dole Miško!" "Hoćemo Evropu!" i druge.

Prenosimo pismo mladih Srbije u celosti.

PREDSEDNIKU VLADE REPUBLIKE SRBIJE

- dr Vojislavu Koštunici -

Imajući u vidu Vašu dugogodišnju čelnu poziciju u izvršnoj vlasti naše zemlje, mladi Srbije Vas doživljavaju kao najodgovornijeg političara zbog kojeg se Srbija danas nalazi na začelju evropskih integracija i u najvećoj društvenoj i političkoj krizi od smene režima Slobodana Miloševića. Antievropska politika koju otvoreno vodite, preti da Srbiju vrati nazad u izolaciju i da ugrozi evropsku perspektivu svih njenih građana i građanki. Srbija je danas zemlja u kojoj se, zahvaljujući ovakvoj Vašoj politici, blokira rad institucija, ali i omogućava jačanje pro-fašističkih organizacija, zavisnih medija i tajkuna iz devedesetih. Postojeća situacija u društvu nas poziva na akciju, jer nećemo nikome dozvoliti da pred našu budućnost postavlja neizvesnost koja je postojala dok je vladao Milošević.

Zbog svega navedenog, mladi Srbije Vam upućuju sledeće

Z A H T E V E

•1. Neophodno je hitno potpisivanje političkog sporazuma sa EU, što je prvi korak ka što hitnijem potpisivanju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju,

•2. Kao deo procesa evropskih integracija, neizostavno je hapšenje i isporučivanje optuženih za ratne zločine tribunalu u Hagu, kao i ispunjavanje svih preuzetih međunarodnih obaveza naše države

•3. Neohodno je deblokiranje rada svih institucija od kojih zavisi nesmetano funkcionisanje države

Ukoliko kao predsednik Vlade u najskorijem roku ne ispunite ove zahteve, koji su u skladu sa proevropskim opredeljenjem većine građana i građanki Srbije, smatraćemo da ili ne stojite iza njih ili da niste u stanju da ih ispunite. U tom slučaju, mladi Srbije će od Vas tražiti da podnesete ostavku na funkciju koju obavljate u Vladi i da raspišete vanredne parlamentarne izbore kao jedini izlaz iz krize u koju je Srbija zapala.

11. februar 2008. godine
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 51 52 54 55 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.