2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Feb 2026, 00:50:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evroliga 2011/2012  (Pročitano 74014 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Batum majstor.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
mob
HTC Sensation
Gledao sinoc 3 utakmice,posle gledao i reportaze sa svih...i iskreno,malo sam se i smorio,mislim,nisam ocekivao sad neki spektakl od ovogodisnje EL al sam mislio da ce ovi NBA igraci malo nesto da promene,kad ono prc.

Opet kazem i vracam se na ono o cemu guslam godinama,evropska kosarka je bolja i mogu ovi camugani da se pojedu zivi al jebiga tako je,svaka cast Kobiju,Durentu,HAuardu,Rouzu i tim vanzemaljcima al sve oko njih je djokica u svakom pogledu,a najvise u taktickom.

Dakle,i dalje nema nikakvih sustinskih promena u stanju u EL,na F4 ce opet Barsa,PAO,Montepaski a za to 4. mesto ce da se kidaju MAkabi,Real,Efes....

Najvece razocarenje je Olimjpijakos,koji je dosta slabiji nego prolse godine i cak i ako im je Duda trener,nista nece da urade,a akciju kad se Antic izvuce spolja i gura loptui pod kos za Printezisa posle 14 puta vise nisam mogao da gledam.

Fener ima odlicnu ekipu,4 vrhunska igraca,Gist izgleda bolje nego kjad je bio ovde,ima vecu slobodu. Sve u svemu,dobra ekipica al ne mogu do F4

Efes je zverina od tima,jesu izgubili od onih lelemuda,al bre samo malo kad se uigraju ima da bambusaju samo tako..

Real...a nemam pojma,oni su standardno jaki al ih ja nesto ne volim,ne gotivim onaj sklop igraca,ne volim ni kako igraju,eto dobise onaj jak Armani al samo zato sto su igrali kuci. Opet kazem,jaki su,bice tu oko F4 al otkud znam..ogavni su.

Armani ima opasnu ekipu i konja na klupi,a dok se sve to uklopi,proci ce i lok aut,pa dok se opet sve iznova uklopi,prodje voz kroz kukuruz. Steta,dobar im je tim,malo su divljackiji nego sto treba,al ajd,lepo je i sto takvu ekipu imamo u Evropi..

PAO...a necu nista da pricam,imaju sistem,dakle u prednosti su i nad Lejkersima a kamoli u odnosu na recimo Fener ili Armani ili tako te...

Barsa,standardno...

MAkabi....a jebiga cini mi se da su ipak malo slabiji,mozda i nisu al ona igra od prosle godine je bila dosta ubedljivija nego ovo sto gledamo ove sezone,makar na startu. Mnogo cenim Blata i verujem da ce da ih skocka al brate u onog FArmara ne verujem uopste i samo da dodje lok aut da se vrati da ga ne gledam...

Montepaski je pobedio! JEbu kevu kevinu iz godine u godinu i sveke godine su za nijansu jaci,za nijansu uigraniji i ove godine bi mogli do finala. JA se svaki put odusevim kad ih gledam,prosto je milina gledati kjoliko su uigrani,koliko uvek znaju sta hoce i kad hoce,imaju i sistem i jjgaje tu okosnicu tima,doveli su i Rakoca,trener im je vise nego dobar...navijam za njih.

E da,CSKA,na njih zaboravih skroz...al njih nisam jos gledao tako da ne znam na sta lice,verovatno jedu malu decu...eto oni su taj 4. tim za F4
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
Citat
Montepaski je pobedio! JEbu kevu kevinu iz godine u godinu i sveke godine su za nijansu jaci,za nijansu uigraniji i ove godine bi mogli do finala. JA se svaki put odusevim kad ih gledam,prosto je milina gledati kjoliko su uigrani,koliko uvek znaju sta hoce i kad hoce,imaju i sistem i jjgaje tu okosnicu tima,doveli su i Rakoca,trener im je vise nego dobar...navijam za njih.

Za nas bre da navijas, jel jasno?!!! Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia Lumia 920
malkine na vreme si se ispravio za CSKA, čitam post i nema ih nigde, neveruem...  Smile  al' oni stvarno jesu spremni za F4, i za nešto više.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
i cak i ako im je Duda trener

Smile

Citat
a za to 4. mesto ce da se kidaju MAkabi,Real,Efes....

Nema šeme Efes... lepo kaže Miša Lakić... ni ja nikad nisam verovao u taj tim... opet imaju trenera retarda... nešto slično ko naš Jovanović... bio pomoćnik 100 godina i sad je trener... imaju oni dobre igrače, ali teško do F4. Makabi nema ekipu za F4. Jedino mag sa klupe može da ih izvuče. Slabiji su nego prošle godine.

Citat
Armani ima opasnu ekipu i konja na klupi,a dok se sve to uklopi,proci ce i lok aut,pa dok se opet sve iznova uklopi,prodje voz kroz kukuruz. Steta,dobar im je tim,malo su divljackiji nego sto treba,al ajd,lepo je i sto takvu ekipu imamo u Evropi..

Pa njima je samo Galinari iz NBA dok traje lokaut... mislim da nemaju više nikog. Biće oni jaki i bez njega...

Citat
Gledao sinoc 3 utakmice,posle gledao i reportaze sa svih...i iskreno,malo sam se i smorio,mislim,nisam ocekivao sad neki spektakl od ovogodisnje EL al sam mislio da ce ovi NBA igraci malo nesto da promene,kad ono prc.

Opet kazem i vracam se na ono o cemu guslam godinama,evropska kosarka je bolja i mogu ovi camugani da se pojedu zivi al jebiga tako je,svaka cast Kobiju,Durentu,HAuardu,Rouzu i tim vanzemaljcima al sve oko njih je djokica u svakom pogledu,a najvise u taktickom.

Tačno.

Citat
MAkabi....a jebiga cini mi se da su ipak malo slabiji,mozda i nisu al ona igra od prosle godine je bila dosta ubedljivija nego ovo sto gledamo ove sezone,makar na startu. Mnogo cenim Blata i verujem da ce da ih skocka al brate u onog FArmara ne verujem uopste i samo da dodje lok aut da se vrati da ga ne gledam...

Aha, reko si ovde to za Makabi... a jel si ti vido odraz Farmara suceti... priznajem da njega nikad nisam gledao i prvi put vidim taj odraz... u stvari, verovatno sam ga gledao u Lejkersima ali ne primetih taj odraz. Pametan igrač koji ne divlja puno. Jes ružan, ona prava američka ružnoća, al jebiga...

Po meni, na F4 idu standardne ekipe - PAO, CSKA, Barselona i Montepaski. Te ekipe nemaju nijednog igrača koji štrajkuje.

« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 14:53:55 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Te ekipe nemaju nijednog igrača koji štrajkuje.

A Kirilenko? Jel on ostaje do kraja sezone?

Moram da pohvalim kad vec niko nece naseg divnog Kosticu. Odlican bio sinoc. U pobedi Barse nad Prokomom Kosta igrao 20 minuta, 9 poena (iz igre 3/4) a index 17, 4 blokade  Smile, samo Navaro i Lorbek bili bolji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Da, da... Kosta razvalio.

A Kirilenko... pa ja čuo kada je dolazio da je potpisao stalni ugovor... možda sam i loše čuo... ne znam kakav on ugovor ima u Juti... dal je ograničen ili neograničen... valjda mu sa NBA ističe ugovor za godinu dana... pa je došao ovde slično kao one godine Krstić kada je potpisao za Trijumf... stvarno ne znam kakva je situacija sa njim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
Sad sam nasao, Kirilenko potpisao trogodisnji ugovor ali uz mogucnost povratka u NBA.

http://www.zurnal.rs/2011/10/04/kirilenko-se-vratio-u-cska/index.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Aha... pa da... znači ostaje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Nokia krntija
Trifunović novi trener Žalgirisa.

Sad sam nasao, Kirilenko potpisao trogodisnji ugovor ali uz mogucnost povratka u NBA.

http://www.zurnal.rs/2011/10/04/kirilenko-se-vratio-u-cska/index.html

Fora je što je njemu ugovor sa Jutom istekao, pa je postao slobodan agent tako da je bio slobodan da potpiše višegodišnji za CSKA. Kad se lok aut završi, samo od njega zavisi gde će nastaviti da igra. Može da ostane, a može i da se vrati jer će, obzirom kakav je igrač, očas posla naći klub.

http://sports.espn.go.com/nba/news/story?page=FreeAgents-11-12

Citat
Najvece razocarenje je Olimjpijakos,koji je dosta slabiji nego prolse godine i cak i ako im je Duda trener,nista nece da urade,a akciju kad se Antic izvuce spolja i gura loptui pod kos za Printezisa posle 14 puta vise nisam mogao da gledam.

Obzirom da su ostali bez igrača koji su pravili razliku (Burusis, Teodosić, Papalukas) koje nisu adekvatno zamenili, kao i da su braća Angelopulos smanjili budžet za 20 ili 30%, od njih i ne treba očekivati ne znam kakav uspeh.

Međutim, opet nisu za bacanje. Kad ih je Bilbao tresnuo u prvom kolu, očekivao sam da ih Ulker opušteno dobije. I iako su turkeganje vodile čak i 12 razlike ako se dobro sećam, oni su okrenuli i dobili.

« Poslednja izmena: 01. Nov 2011, 14:27:13 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 51
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Feb 2026, 00:50:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.