2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:46:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evroliga 2010/2011  (Pročitano 57825 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation
Извињавам се што упадам,ал контам Пантелију шта 'оће да каже. Не надјачава њихово понашање кошаркашке квалитете,поштује их као играче ал их једноставно не подноси. На пример,ја Чолу поштујем изузетно,највећа звезда курацпалац,алал вера,јединствен глас,знам већину његових песама,ал не бих отишао на концерт па макар ми платио. Кад га чујем на радију,променим станицу...јебига,не волим га. Има нешто и у њему и у том гласи што ме иритира и јебига.

Ово што је он споенуо за Навара,Гасола...исти случај и код мене. То исто мислим и за Томашевића,Новицког,Леброна,Реал Мадрид,Манчестер...(и могу овако још 3 реда). Не зна се ко је већи,бољи,успешнији,богатији и шта још све не. Квалитет не на куб већ на шести,ал мени је то гомилица гована које не подносим. Али алал вера свима и капа доле и на умећу,таленту,успесима
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia krntija
Pa dobro... ako je to vaše lično osećanje, ja na to ne mogu uticati. I ja umem često da se izlanem i kažem kako me nervira ovaj ili onaj, ali to uvek kažem pod uticajem emocija.

Evo zadnji put sam ispljuvao Džamira Nelsona ni krivog ni dužnog, jer je dao onu trojku za pobedu Orlanda protiv Denvera. Jeste da ne razmišlja i vadi onu gumu za zube prljavim rukama, al dobro, nije ni jedini koji to radi.

Al kad mi se glava ohladi, stvarno ne mrzim, dobro to je isuviše prejaka reč, ne nervira me nijedan klub i nijedan igrač... jednostavno nemam razloga za to.
« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 14:50:03 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Partizan mt:s među najgledanijima u Evroligi

Crno-beli povećali posetu u Evroligi, ali sa trećeg pali na četvrto mesto po broju navijača na utakmicama.

Partizan mt:s je četvrta ekipa po poseti u Evroligi. Zanimljivo da su crno-beli povećali gledanost u Pioniru i Areni u odnosu na prošlu sezonu, koju su završili na trećem mestu!

Partizan je u sezoni 2010/2011 u Evroligi prosečno na osam utakmica, koliko su Beograđani odigrali u Pioniru (5) i Areni(3) gledao 11.271 navijač, dok je prošle sezone, kada je "valjak" igrao fajnal-for i u Beogradu odigrao dve utakmice više, prosečna poseta bila - 9.433.

Crno-beli su ove sezone odigrali sve tri utakmice Top 16 faze u Beogradskoj areni, dok su godinu dana pre samo Makabi u dva navrata ugostili u našoj najvećoj dvorani.

Ove sezone najgledaniji je bio Fenerbahče, kojeg je u novoj dvorani kapaciteta 16.000 mesta, prosečno pratilo 13.926 gledalaca, što je daleko više od prošle sezone kada je na utakmice turskog kluba dolazilo u proseku 1.440 navijača!

Na drugom mestu je Olimpija. Slovenci su takođe igrali u novoj dvorani. Olimpiju je u Tivoliju pratilo 4.800 gledalaca, a u Stožicama čak 12.364. Makabi iz Tel Aviva je treći sa nešto većom posetom od Partizana - 11.400.

Ukupno gledano, poseta u Evroligi je ove sezone porasla u odnosu na prošlu, kada je do fajnal-fora odigrana jedna utakmica manje (2010/2011 - 185 utakmica, 7.478 poseta; 2009/2010 - 184, 6184).

Najveći pad u poseti (10.434 - 6.596) imao je Real Madrid koji je u četvrtak posle 15 godine izborio fajnal-for.

http://www.mondo.rs/s202717/Sport/Sport/Kosarka/Partizan_mt-s_medju_najgledanijima_u_Evroligi.html
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Obradović za MONDO: Dijamantidis moj dijamant

Srpski stručnjak oprezan pred duel njegovog Panatinaikosa i Jarićevog Montepaskija. Veliko poverenje Obradovića u Dijamantidisa.

Željko Obradović je čovek zvani titula. Sedam puta je do sada bio prvak Evrope sa četiri različita tima. Ima priliku da u Barseloni osvoji novi trofej sa atinskim Panatinaikosom.

U razgovoru sa izveštačem MONDA sa Fajnal-fora u Barseloni, Obradović je rekao da je oprezan pred duel sa Montepaskijem (petak od 18 časova), kao i da velike nade polaže u Dimitrisa Dijamantidisa.

"Srećni što smo ovde, imali smo veoma težak put do Barselone. U našim glaviama je samo utakmica sa Sijenom, prostudirali smo ih do detalja, kao i oni nas, ali detalji zaista mogu da odluče na ovakvim mečevima. Biće potrebno da igramo sa velikom koncetracijom svih 40 minuta", kaže Obradović.

Rekli ste da je polufinale praktično finale, ispada da ste već igrali jedno finale u Barseloni i dobili zvaničnog šampiona Evrope?

"Jeste, ali ti mečevi u plej-ofu sa Barselonom su nešto sasvim drugačije. Ovo je turnir gde jedna utakmica odlučuje. Igra se 40 minuta, motivacija je veoma bitna i, naravno, trenutna forma...Važna je naravno i statistička priprema, ali se neka rešenja moraju nalaziti za vreme same utakmice i zato je košarka tako lepa", rekao je srpski stručnjak.

Da li su zdravi Dijamantidis i Nikolas koji su početkom nedelje bili u krevetu sa stomačnim virusom?

"Bolje se osećaju. Imaju veliku želju da igraju i pomognu timu".

Iz vas prosto izbija poverenje koje imate u kapitena Panatinaikosa Dijamantidisa. To se videlo i na konferenciji za novinare.

"Jeste. On je i kao i igrač i kao čovek neprocenjiv za trenera".

http://www.mondo.rs/s205222/Sport/Sport/Kosarka/Obradovic_za_MONDO-_Dijamantidis_moj_dijamant.html

Barselona F4: Željko, Makabi i ostali

Počeo je najveći klupski košarkaški šou na svetu posle NBA lige! Fajnal for Evrolige otvoren je u četvrtak svečanom konferencijom za novinare u zgradi skupštine grada Barselone.

U impresivnoj dvorani iz 14. veka dominirali su uzbuđenje domaćina što su primili najbolje u Evropi, veliki međusobni respekt predstavnika četiri najbolja kluba na kontinentu, izraelski novinari i - Željko Obradović, čini se, glavna zvezda u najavi ovog turnira.

Upravo naš proslavljeni trener, mozak Panatinaikosa, džentlmenski i još na tečnom katalonskom, lopticu slave je prebacio na košarkaše, poručivši novinarima da su igrači ti zbog kojih se sve ovo dešava.

“Nema govora o tome da je košarka više igra trenera. Mnogo su važniji igrači koji sve to stvaraju na terenu i ja sam ponosan što ovaj momak (Dimitris Dijamantidis) sedi do mene. On je kapiten i lider - i kao igrač i kao čovek. On zna šta treba činiti na terenu da bi se pobedilo”, rekao je Obradović, koji bi dobio najviše novinarskih pitanja da učesnik završnog turnira nije i Makabi iz Tel Aviva!

Gotovo svako pitanje i jeste došlo od izraelskih novinara, koji su popunili možda i polovinu mesta u velikoj sali. Slično će po svemu sudeći biti u petak u hali Sant Đordi, kada počne meč između Makabija i Reala, pošto će žutih navijača biti oko 5.000.

“Ne znam da li ćemo imati najviše navijača, ali znam da će oni dati sve od sebe da nam pomognu. Svi znaju koliko oni vole svoje klub. I mi za ovim stolom živimo za ove momente i nadam se da ćemo podeliti to sa navijačima u hali”, rekao je trener Makabija Dejvid Blat, dodavši da očekuje jedan od najboljih Fajnal for turnira svih vremena.

“Nadam se da ćemo vam prikazati igre za pamćenje i uživanje, a najbolji neka pobedi”, kaže Blat.

U sličnom tonu, uz jako malo reči, novinarima se obraćao i Željko Obradović. Skromno, nenametljivo… kao da mu nije dvanaesti Fajnal for u karijeri.

“Mi smo srećni smo što smo ponovo na F4. Ovo je velika promocija košarke. Naravno, svi smo došli da pobedimo, a ovde su zaista četiri najbolja tima ove sezone”, dodao je Obradović, koji se u par navrata nekako i “izvinjavao” domaćinima što im je izbacio Barselonu sa završnog turnira.

Prošlogodišnjeg šampiona nema na turniru, ali tu je zato Real. Nije da to nešto posebno zanima ovdašnje novinare, ali su zato došli oni iz Madrida...

Prvo pitanje upućeno Felipe Rejesu iz Reala bilo je specijalno intonirano: "Da li je igračima Reala posebno drago što će se za trofej boriti u Barseloni?"

“Jasno je da je za svakog navijača Reala vrlo lepo što igramo baš u Barseloni i bilo bi vrlo posebno osvojiti titulu ovde. Ja lično... meni je svejedno gde ćemo uzeti titulu, samo da je uzmemo”, odgovorio je uz veliki osmeh Rejes.

“Bilo je teško doći dovde sa ovako mladim timom kao što ga imamo mi. Većina igrača nikada nije bila na ovom mestu. Biće teško, ali ako budemo igrali kao što smo igrali do sada, kao tim, mi možemo da pobedimo, jer imamo znanje i talenat. Samo timska igra može da nam pomogne”, dodao je Rejes.

Sijao je i prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu, koji je ocenio da je “sezona za nama možda i najneizvesnija ikada, sa najvećim brojem zemalja koje su imale učesnike. Dobri signali ove sezone su porast gledanosti za 11 posto kao i sve veći broj zemalja koje otkupljuju TV prava. Šesnaest hiljada navijača gledaće uživo polufinalne utakmice, a prenosiće se u 170 zemalja”.

Sledeći susret učesnici konferencije imaće u petak u dvorani Sant Đordi: Panatinaikos - Montepaski od 18, a Makabi i Real od 21 čas.

http://www.mondo.rs/s205190/Sport/Sport/Kosarka/Barselona_F4-_Zeljko_Makabi_i_ostali.html

IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hxxp:|| www. tvarenasport. com/podcast/64944-novi-podcast-edina-avdica--ivana-ognjanovica--. html

Podkast o Evroligi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Batist je cuvan od sudija kao Kejt Midlton. Strasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Forza Juve , vinci per noi !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4220
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
mob
SonyEricsson W810i
Batist je cuvan od sudija kao Kejt Midlton. Strasno.

Smile Smile Smile

Šta je sa potpisom, doktore?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Samsung 
Dobija Makabi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Makabi i Real igraju na malo poena, tesko ko je to mogao da ocekuje ali dobor rekao sam jednom prilikom da Blat ima najvece keceve u rukavu, ali jedan je jedini nenadjebivi Zelimir!!! Zgazi ih sve Zeljko!!! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 22:37:06 od grobar kv »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC 
ode real,bas mi je drago Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 22:46:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.