2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Шпанија
7.1%  (5)
Француска
4.3%  (3)
Србија
81.4%  (57)
Грчка
2.9%  (2)
Литванија
1.4%  (1)
Хрватска
2.9%  (2)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Евробаскет 2015  (Pročitano 51381 puta)
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Šta mislite, dal mogu Česi da drknu Kroate? Al' onako, realno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Idemo na Francuze ili Slovence u završnici.

Ako Turkistan ozrači francuze, SLO može da im napravi ozbiljan problem. Grci i španci se već krljaju za neku od medalja - pa neće biti ni čuvanja ni praštanja, a slovenci bi 'ladno mogli da prorade protiv umornih rivala.

Žabari će muku mučiti protiv ješka, a nama baš godi da izgazimo CRO minut pre polufinala. Baš to polufinale će biti najzanimljivije za gledanje, a finale može da bude formalnost - ili za slavu - u zavisnosti koga sačekamo 20.09.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.115
mob
Nokia 

po svemu prikazanom za očekivati je 12 razlike za čehe....

onda sljedi izjava kako se nisu razbudili,da se utakmica igrala perano i da ce bit bolje sljedeci put...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Neka ga i ovde, ne moze da skodi  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12

po svemu prikazanom za očekivati je 12 razlike za čehe....

onda sljedi izjava kako se nisu razbudili,da se utakmica igrala perano i da ce bit bolje sljedeci put...

Taj par mi je najzajebaniji za prognozu. Veseli, Šilb, Satoranski, još ako im se neko pridruži i ja verujem da mogu Česi do pobede. Mada koliko god da su Hrvati bili loši, može i njima da bude dobar dan, da odigraju BB i Šarić, pored standardnog Simona. Nisam pametan. Isto mi je interesantan par Litvanija-Gruzija, Litvanci baš loši, Gruzini se dižu, može tu da se iskomplikuje. Ostalo po meni sigurno prolaze Francuzi, Grci, Španci, Slovenci, Italijani i mi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
To sam primetio da se Hrvati bas loze da su nesto do jaja jaki, preuvelicavaju se previse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1357
Zastava Skoplje, MK
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
ne bih se kladio na Slovence, Letonci su izuzetno opasni, bice tu jako zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
Šta znam, Letonci su po meni baš podbacili s obzirom na to da su bili domaćini. Kad kažem podbacili, mislim na igru koja ima mnogo rupa, ne na plasman u grupi koji je ispao odličan. Sad se igra u Francuskoj, a Slovenci su ekipa koja ima glavu i rep, po imenima ništa specijalno, ali su TIM. Prepelič odličan, Dragić lider tima koji uvek može da reši, Blažič se odlično uklopio u ovo što igraju, Zupan baš dobar, pouzdan. Tu su još Omić i Klobučar, dovoljno za Letonce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1357
Zastava Skoplje, MK
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
nadam se da si u pravu... videcemo.

sto se tice Hrvata, oni sigurno dobijaju Cehe, ali potom dolaze do nepremostive prepreke koja se zove Srbija  Smile  za njih bi tada bio uspeh ako izgube sa manje od 10 koseva razlike.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
To sam primetio da se Hrvati bas loze da su nesto do jaja jaki, preuvelicavaju se previse.
Moka im je objasnio Smile

Međutim, vi samo vrtite, rotirate, mijenjate, nemate strpljenja. Nemate kontinuitet. A bez strpljenja, kontinuiteta i sustavnog rada nema ni rezultata. Kako će neki trener stvoriti momčad i rezultat, ako mu ne želite dati pravu priliku i vrijeme za stvoriti momčad i kemiju u njoj?

Čitam da se vi u Hrvatskoj sad kunete u Perasovića. Ne znam, Perasa znam jako dobro, trenirao sam ga, no nisam siguran da je on taj koji vas može prodrmati. Znam kakav je on mentalitet.  Vama treba trener, lider, frontmen, koji će ako treba na sav glas reći: ''Idemo po medalju'', makar možda to i nije realno. Koga briga što je realno, najvažnije je da trener svoje igrače uvjeri u to. Umjesto jednog takvog na klupi vi imate pičkice, spavače u odijelima, koji se boje svoje sjene.

Kakvu Hrvatska momčad ima, kakvi su to igrači, kakve klase, a nikad ništa. Imate jednog Tomića, koji je godinama najbolji centar u Europi, imate Simona, koji košarku ima u malom prstu, pa imate nekoliko NBA igrača. Istina, boli me neka stvar za tu NBA, ne cijenim je previše, ali ipak je to NBA. Pa onda mlada garda, Šarić, pa Hezonja, pa svi ti mladi koji tek trebaju doći. No, ako nešto ozbiljno ne promijenite, i kad ti mladi dođu vi ćete se i dalje zajebavati s Makedoncima dok će drugi između sebe dijeliti medalje. Pustite više tu ruku s gasa i napravite nešto.

Mnogi su lani uoči Svjetskog prvenstva u Španjolskoj govorili kako je Hrvatska kvalitetnija od Srbije, kako ima bolje igrače, jače pojedince. I nisu bili daleko od istine.  No, što se na kraju dogodilo? Hrvatska se blamirala protiv Filipina i Senegala, a Srbija je gazila sve do finala. Zbog čega? E pa zato jer vi imate Ukića i brojne ''Ukiće'', koji su mirni, fini i dobri igrači, krasni dečki, ali nisu kurvini sinovi, u onom pozitivnom smislu.

Nedostaje vam taj bezobrazluk, ta drskost, taj mentalitet, a bez njega nema ni trofeja. Znate tko je bio kurvin sin? Dražen. A takav je nama Teodosić, koji je svoj karakter poslije prenio i na ostale suigrače. A na klupi nam sjedi Sale Đorđević, još veći kurvin sin i rođeni vođa.

Hrvatskoj godinama nedostaje taj vođa, a nemate ga jer nemate sustav, ne radite s mladima, ne znate kako od talenta stvoriti igrača, usaditi mu pobjednički gen. Recimo taj Hezonja. Pa gdje je on igrao u Hrvatskoj? Tko je s njim radio u Hrvatskoj? Momak je kao dijete otišao vani, a da nitko u Hrvatskoj i ne zna kakav je igrač, premda sad odlazi u NBA. Ili onaj mali Bender. Kažu da je najbolji na svijetu u svojem godištu, a budite iskreni, koliko ga je ljudi u Hrvatskoj vidjelo kako igra?
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 106
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.