Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evolucija statisticki nemoguca (?!)  (Pročitano 3879 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Citat: Leggy
Nemam nalog na krstarici.  Smiley
A iskreno, ja znam da sam najpametniji, tako da necu da citam druge

Salim se, naravno. Ako stignem pogledacu.

Pa registruj se,tamo dolazi gomila ljudi pa ima vise zanimljivih misljenja.Evo ja cu ti biti domacin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Mislim da je to jos jedan od argumenata kreacionista. Ali ne i jedini.
A i sam Darvin je priznao da je njegova teorija nesavrsena, te da ce je verovatno jednoga dana oboriti.

Toliko je stvari koje su nelogice u teoriji evolucije, tako da se kreacionizam namece kao jedino logicno objacnjenje.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 1
Citat: Milosh
Prepisujem odlomak iz knjige koji me je neverovatno zaintrigirao.Interesuje me vase misljenje i da li neko ovo moze da obori.Knjiga se zove "Nevidljiva ruka",pisac je Ralf Eperskon, str. 404.

"Evolucionisti teoretisu kako su najprostiji oblici zivota nastali stvaranjem aminokiselina koje su se kasnije poredjale u lanac i tako obrazovale proteine (belancevine),i to-sve igrom slucaja.

Najjednostavniji protein sastoji se od lanca koji ima otprilike 100 aminokiselina.Medjutim,zivot nece nastati bilo kakvim redosledom tih aminokiselina.Jedan jedini redosled daje zivot-sve ostale kombinacije to nisu u stanju.Sansa da se 100 aminokiselina slucajno poredjaju u optimalni raspored koji daje zivot,iznosi 1: 100 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 ( broj ima 158 nula)
Astrofizicari pretpostavljaju da u Univerzumu ne postoji vise od 10 na 80 infinitezimalnih (beskrajno malih) "cestica" (broj 1 sa 80 nula) a da starost univerzuma iznosi 10 na 18 sekundi (30 milijardi godina).
Pod pretpostavkom da svaka cestica moze da ucestvuje u hiljadu milijardi (10 na 12) razlicitih dogadjaja svake sekunde (ovo je,naravno, nemoguce visoka brojka), onda je najveci moguci broj dogadjaja koji su se odigrali u celom univerzumu tokom celokupnog postojanja samo 10 na 80 x 10 na 18 x 10 na 12, odnosno 10 na 110 (broj 1 sa 110 nula).
Bilo koji dogadjaj sa verovatnocom manjom od 10 na 110, ne moze se odigrati.
"Njegova verovatnoca postaje nula,bar u nama poznatom Univerzumu."
Dakle, gore navedeni primer od 100 sastojaka (100 aminokiselina formiranih u lanac koji daje najprostiji oblik zivota) ima verovatnocu koja je jednaka 0.To se nikada nije moglo dogoditi slucajno"

ovaj navod autor citira iz knjige Henrija M. Morisa: "Verovatnoca i red protiv evolucije".

Ma jasno je da je ta sva nauka(evolucionistička)laž i obmana. [link: censored]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Ja ne mislim da je ovaj svet nastao slucajno, ali ne mislim ni da ga ja Bog stvorio za 7 dana. Najlakse je reci svet je stvorio Bog i gotovo. A gde su dokazi? Bilo je naucnika koji si bili pobornici teorije evolucije ali bili su i religiozni. Njihova je teza da je Bog iskoristio evoluciju. Jer ne moze se tek tako odbaciti tvrdnje svih naucnika koji su na ovom polju istrazivali u proteklih 150 godina! U evoluciji ima istine, ali ne mora znaciti da je ona konacna, to ce se vremenom pokazati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
Mislim da nesto sa tom statistikom nije u redu.1 sa 158 nula predstavlja broj KOMBINACIJA aminokiselina.1 sa 110 nula predstavlja broj DOGADJAJA od nastanka svemira.Koliko ja vidim veca je sansa da nastane zivot od suprotnog(1.43:1)?Jel ja nisam dobro razumeo ili sta?!
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Ne razumem zasto se svaka diskusija agnostika (srpski: "neznalica")   i proteista (srpski "novopravsolavaca")  Smile zavrsava idejom da postoji SAMO JEDNO bozanstvo????

Monoteizam je sumanut. Ako postoje bozanski principi -- onda mora da ih bude mirijade i mirijade, tvoraca/tvoriteljki, odrzavalaca/odrzavateljki, rusilaca/rusiteljki, bogova ljubavi, boginja osvete...

Cemu besmislena piramidalnost ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Piramidalni sistem je najbolji sistem ako ces nekoga cvrsto kontrolisati. Slazem se da je monoteisticki pristup besmislen, i da ako se vec govori u terminu bogova onda nema jednog Boga koji je kreirao univerzum vec milijradu drugih, koji i stvaraju i ruse. Takve tvrdnje idu u prilog Hinduizmu! Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
Hinduizam je tek jedan od oblika politeizma koji su se sacuvali, ali nije jedini.

On, doduse, ima lepse hramove nego religija severnoamerickih "Indijanaca" ili Afrikanaca, ali cak i stari Egipcani -- tvorci fizicke piramide, za razliku od one mentalne -- su imali fantasticne gradjevine, a bili su i politeisti.

To jest bili su sve dok jedan covek, drasticno ralzicit od svog okruzenja, Akhenaten (Ehnaton)  nije odlucio da oktroise monoteizam, i to bas u vremem kad su Jevreji bili u "egipatskom ropstvu", pa su prihvatili ovu reformu kao sansu za oslobodjenje, a odatle -- iz judaizma -- se monoteizam prositio u hriscanstvo i islam, i po skoro celom svetu.  

====

P.S. Interesantno da si skupio hrabrosti da se makar u necem javno slozis sa mnom! Hmmm... na sta li ce to da izadje??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
mob
Ericsson T65
Nisam ja skupio nikakve hrabrosti, vec sam se samo slozio sa tobom. I nisam  uopste bio ostro protiv tvojih stavova na ostalim forumima, samo sam takodjer diskutovao zasto si navalio na nesto sto nema veze sa postavljenom temom. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 57
prvo mislim da je bolje da neke stvari ljudi nikad ne otkriju,kao sto duboko verujem da nece otkriti postanak ovog sveta i zivota na njemu.drugo,treba li covek da vam matematicki dokazuje da su sanse da smo sami u univerzumu 0,0000000000000000000000000000001 promil.verovali ili ne bio sam ocevidac nekih vrlo cudnih desavanja... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: nemoguca nauka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.