Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:44:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Za koju ste od ove tri opcije?
Evolucija
44.4%  (4)
Kreacija
22.2%  (2)
Nešto treće
33.3%  (3)
Ukupno glasova: 9
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Evolucija, Kreacija ili nešto treće?  (Pročitano 18129 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Majmun Teodor zna sve o evoluciji...kao npr. da naučnici tvrde da su noge nastale od repova riba.  Smile

Zna sve i o Bibliji...samo pobegne kada ga nešto pitam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Evolucija nije do sada objasnila razvoj ni jednog jedinog bića na Zemlji od početka do kraja, isto kao ni nastanak bilo kojeg bića, a činjenica je, jel, čega to, NEZNANJA, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Misliš nije objasnila prema kriterijumima Medjimurskog Majmuna koji je mislio da naučnici tvrde da su noge nastale od repova riba...i koji je ovde prvi put u životu čuo o Hox genima, pa otišao odmah na drugi forum da propituje tamo.  Smile

Jadniče kukavički.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49831
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Goran Šarić - „Pravoslavlje i evolucijaˮ

https://www.youtube.com/watch?v=AoMC--IfLbk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Evo ovo je skracena verzija

1) Nesto je stvorilo svemir, niko ne zna sta, mora da je bog.
2) Teorija evolucije je sranje jer ne moze da se eksperimentalno potvrdi, mora da je bog stvorio zivi svet.
3) Bog je stvorio svemir, mi ne znamo kako, mi snazno verujemo u to.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
1) Ne mora da je bog. I dalje ne znamo sta je stvorilo svemir. Ako je uopste nesto stvorilo.
2) Ne postoji ni jedan jedini eksperiment da testiramo kako je bog stvorio bilo sta. Niti da bog postoji.
3) Broj vernika u nesto nikakve veze nema sa tim da li se je nesto istina ili nije.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
Činjenica je da ništa ne može nastati samo od sebe ili slučajno, a kamoli neki složeni organizam, pametnome je to dosta da shvati da postoji Inteligencija koja je život napravila svugdje gdje postoji u svemiru, e da!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd
Činjenica je da ništa ne može nastati samo od sebe ili slučajno, a kamoli neki složeni organizam, pametnome je to dosta da shvati da postoji Inteligencija koja je život napravila svugdje gdje postoji u svemiru, e da!  Smile

Ti veze nemas sa logikom. A ni sa naukom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7241
Ni o Bibliji nemaš pojma, Majmune Teodore.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Ja i logika smo jedno, haha, pa še kak, vi majmunčići ne razumijete nove ideje, osobito iz moje teorije, u tome je problem u vama, a ne u meni, samo kažem, seveda.

Stvarno treba biti glup da se vjeruje kako je nešto ili samo od sebe nastalo, ili slučajno.

Pametnima je jasno da nijedno o toga ne može biti, garant!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

_blueSoniq_

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5448
Zastava Voždovac-Beograd

Ja i logika smo jedno, haha, pa še kak, vi majmunčići ne razumijete nove ideje, osobito iz moje teorije, u tome je problem u vama, a ne u meni, samo kažem, seveda.

Stvarno treba biti glup da se vjeruje kako je nešto ili samo od sebe nastalo, ili slučajno.

Pametnima je jasno da nijedno o toga ne može biti, garant!  Smile

Niko ne tvrdi da je kosmos nastao slucajno niti sam od sebe.

Ti si jedini lik koji tvrdi da su tvoji retardirani bogovi isusovci nastali sami od sebe. A ne mozes da shvatis da vreme samo po sebi ne moze da "rodi" nista. Niti sredina potpuno praznog prostora sama od sebe ne moze da rodi nista. Niti kombinacija vremena i prostora ne moze da "rodi" nista.

« Poslednja izmena: 11. Okt 2023, 17:29:49 od sharpSoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 09:44:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.