Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли поглавару Исламске заједнице у БИХ треба забранити улазак у Србију?
Апсолутно, он је исламски терориста
38.6%  (27)
Да, јер директно позива на рушење суверенитета Србије
45.7%  (32)
Не, он је ипак само верски вођа
11.4%  (8)
Не знам
1.4%  (1)
Не занима ме
2.9%  (2)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ево ко је уствари Мустафа Церић  (Pročitano 25653 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
Лепо ти каже Ванјо.

Него како напредујеш са Путином? Smile

e jb, kakve veze ja imam sa putinom, ja sam to samo prenio sa facebooka, vjerovatno je neka ironija al jb ucinilo mi se zanimljivim...ajd da stoji rado bix baraku obami, mada ne bi ni njemu, ni ja ni moji drai bosanci, ali ovako nema smisla  Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
У интервјуу сарајевском „Дневном авазу”, поводом јучерашњег великог муслиманског благдана Курбан Бајрама, Церић је, између осталог, изјавио да „Турска има искуство које може послужити свима онима који се баве Балканом”, јер су, како је рекао, „они знали држати Балкан стабилним 500 година” што, према његовим речима, није незначајно.

Веома стабилним.Нонстоп хајдуци,буне и устанци.Да вратимо и набијање на колац?

Занимљиво! Комуњаре су такође обожавале Османско Царсво! То знамо сви ми који смо уместо уређења своје државе,учили колико земље има који ага,како се постаје Бег,а шта је Вилајет... Толико глупости,да наша историјографија није разрешила питање:''а ко су биле дахије''!

Такву једну фасцинираност Османлијам преузели су комуњарски шефови у Башингтону и Њујорку,па су одлучили да овај део планете на старање предају Турцима! То је решено и полако се спроводи,а ви се налазите у чуду! Само се чека да то неко саопшти овим јевропејцима!
У Италији се протерује Крст,у Србији сепрогањају Владике,а нико не забрањује џамије,нико се не истражујуе како је Церић постављен на то место,нико не испитује његову улогу у геноциду над Србима,а  муџахедини се представљају као борци за слободу(нешто као Брус Вили у ''Умри мушки'' са брадом и скраћеним панталонама),или евентуално као омладина која погрешно интерпретира мирољубивог Мухамеда...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
SonyEricsson k850i
У интервјуу сарајевском „Дневном авазу”, поводом јучерашњег великог муслиманског благдана Курбан Бајрама, Церић је, између осталог, изјавио да „Турска има искуство које може послужити свима онима који се баве Балканом”, јер су, како је рекао, „они знали држати Балкан стабилним 500 година” што, према његовим речима, није незначајно.

Занимљиво! Комуњаре су такође обожавале Османско Царсво! То знамо сви ми који смо уместо уређења своје државе,учили колико земље има који ага,како се постаје Бег,а шта је Вилајет... Толико глупости,да наша историјографија није разрешила питање:''а ко су биле дахије''!

ko je pocinio enocid, onaj koji je pozivao na osvetu nekakvim daxijama Wink daxije su poturceni srbi ili vlasi koji su se poturcili ne dolaskom turaka na blkan vec mnoo poslije u 18 stoljecu .. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
SonyEricsson k850i
Reis Cerić u Rijadu
Princu Selmanu "Bosanski orden islama prvog reda"

Reisu-l-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini Mustafa Cerić uručio je danas u Rijadu "Bosanski orden islama prvoga reda" sa stiliziranim pečatom Gazi Husrev-bega, utemeljitelja jedne od najstarijih škola u Evropi, princu Selmanu bin Abdu-l-Azizu Es-Saudu, guverneru provincije Rijad, saopćila je Mina.

reis Mustafa ef. Cerić
Orden je uručen u prisustvu bh. ambasadora Razima Čolića, muftije tuzlanskog Husejna Kavazovića i generalnog sekretara Rijaseta Islamske zajednice u BiH Muhameda Salkića.

Rijaset Islamske zajednice u BiH dodijelio je ovaj orden cijeneći plemenite osobine princa Selmana bin Abdu-l-Aziza Es-Sauda, zahvaljujući njegovoj trajnoj pomoći u izgradnji obrazovnih i odgojnih institucija koje služe za očuvanje i razvitak islamske tradicije Bošnjaka i uvažavajući njegovu izuzetnu ulogu u suočavanju s izazovima vremena i njegovo sudjelovanje u izgradnji suvremenog islamskog kulturnog života u svijetu, a u povodu obilježavanja šest stoljeća islama u našim krajevima, navodi se u saopćenju.

Princ Selman bio je na čelu Visokog saudijskog komiteta za pomoć Bosni i Hercegovine u vrijema kada je na nju izvršena agresija i kada su bh. muslimani bili izloženi brutalnom progonu, silovanju i genocidu.

Zalagao se za zaustavljanje rata u BiH i za pravo na odbranu onih koji su napadnuti te pružao humanitarnu pomoć svim ljudima dobre volje. Više puta je posjetio Bosnu i Hercegovinu i hrabrio vjerske dostojanstvenike na suživot, toleranciju i međuvjerski dijalog kroz susrete s predstavnicima crkava i vjerskih zajednica u našoj zemlji.

"Mnogo je djece, jetima, udovica, porodica i ljudi u Bosni i Hercegovini koji neće nikad zaboraviti pomoć koja im je stizala od Saudijske Arabije kada im je bilo najpotrebnije. Naše prijateljstvo iskovano je u teškim iskušenjama i zato je trajno, jer je naša želja trajna za istinom, pravdom, mirom i pomirenjem", kazao je Cerić, pozivajući princa Selmana u ponovnu posjetu BiH.

Trodimenzionalnu i plosnu formu Gazi Husrev-begovog pečata, koja je uručena princu Selmanu, uradio je Mehmed Akšamija.

Princ Selman je zahvalio za dodijeljeni orden i poželio da u Bosni i Hercegovini svi ljudi i narodi nađu mir i sigurnost u suživotu i toleranciji kao najvećim moralnim vrijednostima vjere.
(FENA)

http://www.sarajevo-x.com/svijet/globus/clanak/100124078
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ovo je veliki dan za sve nas .  Smiley 1.. tronut sam .....
« Poslednja izmena: 24. Jan 2010, 18:41:13 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ovo je veliki dan za sve nas .  Smiley 1.. tronut sam .....

А Боро брате ти си љубоморан што теби који куран читаш из 73 могућа и не могућа правца
није тако нешта наш Церке даривао.Не може још,рекао сам ти шта ти фали:наглавачке са
минарета без руку па онда можда добијеш медаљу части. Smile То мораш искрено заслужити,а
не преко штеле јебога ти. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Vidim da se moje poznavanje Kurana nimalo ne ceni .  Smile

Napravicu pravoslavno hriscandsku  - muslimansku crkvu ....  i tako cu uci u legendu . To jos niko nije pokusao !!!

Ako moze  grko - katolicka , moze i pravoslavno - muslimanska .

Eno i Ali Agdza ( hebem ga nepreciznog )  pise novu Bibliju .   Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 18:35:42 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Vidim da se moje poznavanje Kurana nimalo ne ceni .  Smile

Napravicu pravoslno hriscandsku  - muslimansku crkvu ....  i tako cu uci u legendu . To jos niko nije pokusao !!!

Ako moze  grko - katolicka , moze i pravoslavno - muslimanska .

Eno i Ali Agdza ( hebem ga nepreciznog )  pise novu Bibliju .   Smile

Да ли си икада покушао код Мустафе на обуку?Мислим да би могао ефендија са његовим
препорукама постати. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 18:27:45 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Sad je kasno , nisu me ispostovalli i zauvek sam izgubljen za islam .....  Smile

Prvo cu da ih uclanim u pravoslavno - muslimansku crkvu , a posle ih prevodim u pravoslavlje  Smile... Da im prelaz bude manje bolan .....  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 

ma kakvi to je ba suplja, srbi su se dili na ustanak veoma kasno kad je otomanska imperija bila vec na izdisaju...stabilan je balkan bio itekako...500 odina...postavljo sam dokaze da su srbi po dolasku na ove prostore daxnuli nakon sto je njima vladala srpska srednjevjekovna vlastela, pa onda da ne pricamo o saveznistvu srba i turaka , ufff  Smile
Inciko , jesi ovnarčina, neviđena. Smile
Toliko u negativnom svetlu prikazuješ Bošnjake, da će i oni koji su imati pozitivno mišljenje, početi da razmišljaju , da li su u pravu. Ti se trudiš da prikažeš Bpšnjake, baš kao prave poturice i to dan danas kada smo na Turke i zaboravili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.