Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли поглавару Исламске заједнице у БИХ треба забранити улазак у Србију?
Апсолутно, он је исламски терориста
38.6%  (27)
Да, јер директно позива на рушење суверенитета Србије
45.7%  (32)
Не, он је ипак само верски вођа
11.4%  (8)
Не знам
1.4%  (1)
Не занима ме
2.9%  (2)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ево ко је уствари Мустафа Церић  (Pročitano 25706 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Od kada se verske vođe bave politikom? Smile

od pamtivjeka Smile
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony 
On mi je neki Islamski poglavar , a svi se prezivaju na ić , krmad bre poturčena.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 

od pamtivjeka Smile
Inziko80, ostao si mi dužan odgovor na pitanje: " Da li  Bosanski jezik, kako ga ti zoveš, spada u grupu  slovenskih jezika?"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i

od pamtivjeka Smile
Inziko80, ostao si mi dužan odgovor na pitanje: " Da li  Bosanski jezik, kako ga ti zoveš, spada u grupu  slovenskih jezika?"

spada...
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony 
Ja znam za srpski i hrvatski jezik , ali za bosanski stvarno nikad čuo.... , a ako i postoji definitivno spada u Slovenske jezike......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Super, uništio si sopstvenu teoriju o Bošnjacima kao o starosedeocima, koji su bili na ovim prostorima , pre dolaska Slovena, a govore jezikom koji pripada grupi slovenskih jezika. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Ех да је то први пут да Мокили сам себи скаче у стомак ... тешко је попамтити све глупости које лупа по форуму ... није ни чудо да је изгубио нит  Smile

btw ... праве верске вође се чувају од мешања у политику као од уједа змије ...  Smile
« Poslednja izmena: 10. Avg 2009, 13:52:10 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Бошњаци Косова траже да БиХ призна Косово

САРАЈЕВО, 10. августа (Тањуг) - Форум Бошњака Косова, коме су присуствовали реис ул улема Исламске заједнице Босне и Херцеговине (БиХ) Мустафа Церић и главни муфтија Исламске заједнице у Србији Муамер Зукорлић, заложили су се да "Босна И Херцеговина призна Републику Косово.

Удружење Бошњака на Косову затражило је од државе БиХ да што пре призна косовске путне исправе и документа како би, како се наводи, Бошњаци Косова и остали Косовари, могли несметано да путују у своју матичну државу.

"Залажемо се да Босна и Херцеговина призна Републику Косово као што су то учиниле и друге нове државе настале од федералних јединица бивше СФРЈ те да следи огромну већину земаља ЕУ и САД", наводи се у закључима које је данас објавнила "Мина", верска агенција Исламске заједнице БиХ. Косовски Бошњаци су истовремено на јучерашњем састанку подржали захтев косовског председника Фатмира Сједијуа којим је он од Церића затражио да се у муслиманским земљама, где његова Исламска заједница има утицаја, "заложи за признавање Републике Косово".

Бошњаци Косова су се обавезали да ће ализирати до сада постигнуто на остваривању националних права Бошњака у свим држама региона у којима они живе, а потом ће размотрити могућност "конституисања заједничког регионалног бошњачког тела" за, како се наводи, праћење нивоа њихових достигнућа у државама региона. "То подразумева изналажење механизама за успостављање функционалних институционалних веза на свебошњачком националном нивоу у региону", наводи се у закључцима Бошњака којих, како се процењује, на Косову има око 50.000.

Церић И Зурколић су са члановима Ријасета Исламске заједнице БиХ И представницима те заједнице у Хрватској боравили од 6. до 9. августа на Косову на позив Исламске заједнице Косова. Врховни поглавар бошњачких муслимана је по завршетку те посете изјавио да ће време показати да ли је она била историјска, али да је свакако "нова страница у сарадњи на добробит албанског И бошњачког народа".

Он је за верску агенцију Мину изјавио да ће пријатељство двеју исламских заједница бити од велике користи и значаја за "истину, правду, мир и помирење на Балкану" и да то истовремено треба да значи "лакши пут Косова и Босне према евроатлантским интеграцијама". Поводом опаски београдских медија И појединих српских политичара у БиХ, уочи Церићеве посете Косову, да је његова исламска заједница признала "Републику Косово", а да то није учинила матична држава у којој он живи, врховни поглавар бошњачких муслимана је рекао да им не може Београд одређивати шта ће они да раде И куда ће да иду. "Београд још живи са неким старим навикама, као што је навика да нам прописује гђе можемо, а гђе не можемо да идемо, те с ким можемо, а с ким не можемо да се дружимо", рекао је Церић.

Објашњавајући присуство Зукорлића у делегацији Исламске заједнице БиХ која је посетила Косово, Церић је рекао да је "Санџак важан за будуће односе између Албанаца и Бошњака" у оквиру, како је рекао, двеју самосталних исламских заједница.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0
mob
SonyEricsson k850i
Super, uništio si sopstvenu teoriju o Bošnjacima kao o starosedeocima, koji su bili na ovim prostorima , pre dolaska Slovena, a govore jezikom koji pripada grupi slovenskih jezika. Smile

pa ja sam ti rekao sasvim je legalno tvrdit da je jezik srpski, ali rasisticki je tvrdit da su svi srbi...

uostalo prilikom reforme jezika Vucko je za bazu svog jezika "srpskog" uzeo istocno-hercegovacki dijalekt i na osnovu njega napravio srpski jezik...znaci prije te reforme tim dijalektom su govorili ljudi koji su zivjeli na podrucju BiH, a ne Srbije i sta ja znam cega vec...to dalje implicira da vi srbi danas govorite bosanski, a ne srpski, samo sto je to stari lopov prije 2 vijeka standardizovao i proglasio srpskim...znaci vi srbi niste bili ni u cem orginalni, sve ste klepili od drugih naroda  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
О Боже ... шта Вук је дошао на оргиналну идеју да мазне језик источних Херцеговаца и да силом натера људе у Србији да говере њиме, да би Бошњаке убедио да су Срби?  Smile Smile Smile

Хвала што нас упозна са још једним доказом интелектуалне величине бошњачких хисторичара  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.