Bilo je svega u ovih godinu dana. Mogao bih nadugo i naširoko opisivati i prepričavati, al nema potrebe. Moj status najbolje govori kako mi je bilo ovih godinu dana i šta je bilo vrhunac. Ne titula, ne nagrade (iako gode svakoj taštini pa i mojoj) nego činjenica da sam mogao upoznati zanimljive i sve mi draže ljude. Nadam se da sam i ja bar u maloj mjeri ispunio njihova očekivanja.
Hvala Ivanu, na savjetima, podršci, objašnjenjima kad je što trebalo, na spremnosti za čašicu razgovora, na avatarima, nagradama i na kraju krajeva samom forumu.
Hvala Sanjici, SAnji, Killeru na svim onim beskrajnim večerima koje smo znali provesti na mIRC-u, kumu i na druženju u Beogradu, neka se to i ponovi.
Hvala Arijani što piše ijekavicom pa nisam jedini :wink: , što je uvijek spremna na razgovor, na druženju na okupljanju i de više skeniraj one slike da vidim.
Hvala Odinu, Djikiju, Zokiju, Dušanu, L-U-D-A-K-u, Pukyu.....zbog raznih razloga.
Hvala GrofuNS, prvom bureKdžiji kojeg sam upoznao.
Hvala Sashi1, što dokazuje da i dijametralno suprotna mišljenja ne sprečavaju ljude da se razumiju i poštuju.
Hvala Radiši, na par zanimljivih raspravica i na CD-u.
Hvala Koniju, mom dobrom prijatelju, što je došao ovdje i svojim angažmanom pomogao da se unaprijede neke rasprave.
Hvala i onima koje nisam poimence naveo. Predugo bi trajalo.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Cestitamooo... Inace moja godisnjica je prosla i al se nisam setio... Inace prava godisnjica kad sam poceo da pisem je moj 18 rodj kad sam ga cestitao sam sebi
Cestitam Laslo! Kada sam tek pocela da dolazim na burek, nisam nista znala o vama. Tada je bilo u toku biranje za naj burkdziju. Citajuci tada vas postove, dosla sam bila do zakljucka, da ih ti pises najkvalitetnije, i glasala sam tada za tebe! Samo napred!! Nemoj da posustanes!