Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:00:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 78094 puta)
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy S5
Evo upravo sam odgledao Verkin video Smile,ali bogami mozda i pobedi ovu Evroviziju Smile
http://www.eurovision.tv/addons/mediaplayer/video/ukr.html
opiceno 100% Smile

dno dna.. Kao kada bismo mi zavili Micu Trofrtaljku u celofan i nauicili je da igra k`o teletabis..
Potpuno se slazem Smile Ali bojim se da ce vecini da se svidi ova glupost Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Pred veliko finale

Finalno veče 52. izbora za najbolju pesmu Evrope počinje večeras u 21 čas, a medju 24 zemlje učesnice bivša Jugoslavija ima četiri predstavnika, od kojih Srbija i BiH važe za favorite.

Srpski predstavnik Marija Šerifović koja nastupa pod brojem 17, obećala je da će dati sve od sebe da dovede Evrosong u Beograd.

Ništa manje ambicije nema ni BiH predstavnica Marija Šestić koja kaže da se ona i njen tim mozda i previše trude da sve bude savršeno, ali zbog toga se nada i da uspeh neće izostati.

“Iako nastupam prva nemam tremu i jedva čekam da počnemo jer smo mnogo radili, pripremali se i sada je vreme da to i pokazemo. I ovde smo radili na finesama i nismo se odmarali, ali smo nalazili i vremena za zabavu. BiH Evrosong tim vazi za jednu od najveselijih delegacija, a i poenta svega ovoga je dobra zabava, jer je Evrovizija upravo takav festival”, rekla je za MONDO Marija Šestić.

Kompozitor i aranžer Goran Kovačić kaže da ovogodišnja Evrovizija može imati i predznak Balkanvizije i ubedjen je da će se ovaj festival naredne godine održati na Balkanu.

“Neuspeh Hrvatske i Crne Gore je u tome sto nisu na Evroviziju poslali autentične svoje pesme, odnosno pesme sa melosom zemlje iz koje dolaze. Devojke koje pevaju Mariji prateće vokale, pevale su Fincima neke naše izvorne pesme i oni su bili oduševljeni. To treba da radimo, odnosno da oslikamo duh i mentalitet zemlje”, kaze Kovačić.

Makedonska predstavnica Karlina Gočeva, koja je takodje u finalu rekla nam je da će navijati za obe Marije.

“I Srbija i BiH imaju sjajne pesme i dobre izvodjače, nadam se da će to večeras prepoznati i gledaoci”, rekla je Karolina.

Iako nisu uspeli da udju u finale, Hrvatski predstavnici su ipak zadovoljni učešćem.

“Nije mi baš svejedno što nismo prošli, ali ovo je ipak jedna dobra zabava i drago mi je što smo deo nje. Ja ću večeras da navijam za 'Rijeka bez imena' jer mislim da je to jedna od najboljih pesama”, kaže Iva iz benda Dregon flan.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Puno srece veceras predstavnicama Makedonije, Srbije, Bosne i Slovenije 

IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Makedonija uzima imam bas jak osjecaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma bolje ne, ako pobedimo dogodine Euroviziski koncert ima da organiziramo na plostadu   Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Mislim da će ovi ludi Ukrajinci pobediti, pesma ima dobar ritam  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Navijam za Srbiju.. i Makedoniju... Smiley .. Otisao danas do Meridijana.. Ispisemo ortak i ja singl po 50e na Mariju.. Naime, kvota je prvo bila 5, pa su je smanjili na cetiri.. ali i to je ok, posto ukoliko bude u prva tri, vracaju pare onima koji su se kladili na pobedu (naravno, ako pobedi, isplacuju punu sumu) .. ali.. na salteru devojka pita da li hocemo da nam kuca posto je pala kvota na 1.80 Smiley 1 .. i nista... stavili iz zezanja po 100 dinara na Makedonce.. ko nam je kriv kad smo se kasno setili Smile

A i dalje ne mogu da verujem da je po kvotama Ukrajina drugi favorit Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FC Red Star Belgrade & Manchester United FOREVER!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3440
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Osvajamo Helsinki  Smile
IP sačuvana
social share

Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 7
Po mom mišljenju tu u Ukrajinci, Grci, Šveđani i mi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Somewhere around nothing!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11442
Zastava Herceg-Novi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 5s
Navijam za Srbiju.. i Makedoniju... Smiley .. Otisao danas do Meridijana.. Ispisemo ortak i ja singl po 50e na Mariju.. Naime, kvota je prvo bila 5, pa su je smanjili na cetiri.. ali i to je ok, posto ukoliko bude u prva tri, vracaju pare onima koji su se kladili na pobedu (naravno, ako pobedi, isplacuju punu sumu) .. ali.. na salteru devojka pita da li hocemo da nam kuca posto je pala kvota na 1.80 Smiley 1 .. i nista... stavili iz zezanja po 100 dinara na Makedonce.. ko nam je kriv kad smo se kasno setili Smile

A i dalje ne mogu da verujem da je po kvotama Ukrajina drugi favorit Smile

ako si citao moje postove na ovoj temi 10e na Makedoniju sam stavio juce,zamisli uleti 400e Smile

inace stavio sam i 5e na ovu nasu pa sta bude,a kvota je bila 5 pa 4 a danas je 1.80 cim pada kvota meni tu nesto smrdi i nikada tako ne bude,barem sto se fudbala tice!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 17:00:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.