Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:23:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurovision 2007~ Helsinki 2007  (Pročitano 76002 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple iPhone 4S 16GB
zeljko je imao bolju pesmu i bio je 2. Bicemo od 2 do 10...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Beauty is in the eye of the beholder

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6698
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung Galaxy S8
Da, ali je bila jaka konkurencija.

Kvote iz par kladionica, uzimajuci u obzir velicinu naseg birackog tela sirom Evrope sve je moguce  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Polufinale Evrovizije u četvrtak, Marija OK

"Prehlada je prošla! Želim da u što boljem svetlu predstavim našu zemlju i sigurna sam da ću dati sve od sebe da otpevam najbolje što mogu", poručila je Marija Šerifović iz Finske, gde će u četvrtak biti održano polufinalno veče 52. takmičenja "Pesma Evrovizije".

Marija Šerifović će biti prva predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije, a u polufinalnoj večeri u Helsinkiju nastupiće kao 15. izvodjač sa pesmom "Molitva".

"Kupite neku dobru klopu, onako jaku, srpsku, namestite se udobno ispred TV-a i budite uz mene", poručila je Marija srpskom auditorijumu pred polufinalno veče.

Pred put u Finsku njena želja je bila da se plasira medju prvih deset, potom pet i da ako je moguće Beogradu i Srbiji donese pobedu i da se naredna Evrovizija organizuje u Beogradskoj areni.

Razlog za optimizam postoji. Prema podacima evropskih kladioničara, Srbija, Švedska i Belorusija glavni su favoriti Evroviziji.

Srbija je na prvom mestu sa kvotom od 8:1, a slede Švedska (9:1) i Belorusija (10:1), prosek je podataka sedam kladioničarskih sajtova medju kojima su Ladbrouks (Ladbrokes), Betdajrekt (Betdirect) i Pedipauer (Paddypower).

Prvi put na "Evroviziji" se takmiče i Češka i Gruzija, a Austrija i Madjarska se vraćaju takmičenju posle pauze. U polufinalu će učestvovati rekordnih 28 zemalja, od kojih će se najboljih 10 kvalifikovati za finale.

Od zemalja bivše Jugoslavije, žrebom je odredjeno da u polufinalu predstavnik Crne Gore nastupa sedmi, Hrvatske 13, a Makedonije 18.

Bosna i Hercegovina će nastupiti kao prvi izvodjač na finalnoj večeri, jer se ta zemlja plasirala direktno u finale, pošto je njen predstavnik bio medju prvih 10 na prošlogodišnjem takmičenju.

Obe večeri, polufinalno 10. maja i finalno 12. maja, direktno će prenositi televizije 42 zemlje učesnice. Prenos obe večeri počinje u 21 sat.

Jugoslavija je na "Pesmi Evrovizije" nastupila 27 puta. Prvi predstavnik bila je Ljiljana Petrović, koja je 1961. godine učestvovala sa pesmom "Neke davne zvezde".

U periodu izmedu 1977. i 1981. godine, Jugoslavija nije imala predstavnika, a nije učestvovala ni 1985. godine, jer se takmičenje odrzavalo 4. maja, na dan smrti Josipa Broza Tita.

Prvi i jedini put Jugoslavija je pobedila na "Evroviziji" 1989. godine, kada je hrvatska grupa "Riva" sa pesmom "Rock Me" osvojila prvo mesto.

Državna zajednica Srbija i Crna Gora učestvovala je 2004. godina, kada je pop pevač Željko Joksimović osvojio drugo mesto sa pesmom "Lane moje".

Potom je SCG 2005. godine u Kijevu predstavljala grupa "No mejm" iz Crne Gore.

SCG nije učestvovala na "Evroviziji" 2006. godine, zbog skandala oko glasanja u kojem su članovi žirija iz Crne Gore optuženi da su favorizirali grupu "No nejm" na štetu predstavnika iz Srbije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Marija osvojila srca finaca

Marija Šerifović će večeras predstavljati našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije
Marija Šerifović će večeras predstavljati našu zemlju na takmičenju za pesmu Evrovizije. Ona se oseća dobro i pored gomile obaveza koje ima, a već je osvojila srca Finaca i, kako kaže, spremna je za pobedu i plasman u finale.

popularna - Mariju smo zatekli na generalnoj probi pred večerašnji nastup na prvoj večeri takmičenja za Eurosong. Naša predstavnica će nastupati petnesta po redu, a ona i njene pratilje će se na sceni pojaviti u crnom odelu – devojke koje pevaju prateće vokale nosiće odela ukrašena posebno izrađenim broševima i ordenjem.
Zanimljivo je da je Marija u pripremnom periodu bila jedina od takmičara koji su se pojavili na finskoj televiziji. Naime, ona je gostovala u jednom jutarnjem programu, a da je Finci vole, naročito posle izvođenja „Molitve" na finskom jeziku, potvrđuju i brojni obožavaoci koji je neprekidno opsedaju.
- Gde god se pojavimo Marija izaziva veliku pažnju. Ljudi je ovde zaista vole – kaže Aleksandar Radoš iz naše delegacije, koja prati Mariju na „Eurosongu". On je za „24 sata" potvrdio da se Marija oseća dobro i da nije prehlađena.
- Ne znam odakle su došle te priče. Marija se oseća dobro iako ima puno obaveza. Program je naporan, ali ona je sjajna i daje sve od sebe – kaže on. Naša predstavnica slovi za favorita još od početka, i na kladionicama i među publikom, ali su i neki od njenih konkurenata oduševljeni njenom pesmom. Tako je predstavnik Danske Peter Anderson, na zabavi koju je gradonačelnik Helsinkija organizovao za sve takmičare, prišao Mariji i čestitao joj na odličnoj pesmi i interpretaciji. Peter Andersen je čak i otpevao deo „Molitve" na čistom srpskom jeziku, što je izazvalo oduševljenje ostalih izviđača.

Jaka konkurencija
INSPIRATIVNO Ritam je bitan, za tekst ko te pita, ako ima rime, biće i hita! Proverite ko se sve namerio na pobedu na Evroviziji.

Ukrajina
Zdravo svima,
Moje ime je
Verka Serdjučka!
Ja engleski ne razumeš, pričajmo PLES!
Sedam, sedam, aj liu, liu
Sedam, sedam, jedan, dva
Sedam, sedam, aj liu, liu
Jen’, dva, tri!

Rusija
Oh, ne zovi me zeko-peko,
spiskaću ti pare, pare
Moja zločesta guza
vrckaće za tebe!

Izrael
Svet je pun terora,
ako dođe do erora,
dići će nas sve u vazduh...

Island
Kisele kiše ubiše strast.
U mojoj glavi rolerkoster.
Ali, kako bi ti to znala?!

Bugarska
Eno ga mladić dolazi iz sela,
mooomak Mitra, momak Mitra.
Pored njega mladi divlji poni,mooomak Mitra, momak Mitra.
Vidim ga kako hita,
čujem ga kako peva, eeeeee!

A. Lađarević

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Kвоте Вилиам Хила за финално вече:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

untitled.JPG
(52.41 KB, 460x567)
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 123
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N79
U Lavovima je kvota 7 za pobedu u finalu, a 3.75 za pobedu u polufinalu. I... Nisam mogao da odolim! Smile Cekam svojih 100 evrica... A Svedska pesma je njesra! Belorusija i Rusija imaju najvece sanse protiv nas. Bugari su dobri. Svajcarci isto, al ko ce da glasa za njih?! Po meni, scenski nastup ima veliku ulogu, pa cemo videti sta je ko pripremio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
kakvi ste niko ni da podrzi naseg hobita veceras Smile Ajmo Majo cela Srbija je uz tebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 52
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Napred Marija !!!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 15
Prilicno bedno.... ono sto sam do sada cula...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Hrvati su fuj, ali su me odusevili Danci sa Drag Queen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 120
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 14:23:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.125 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.