Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:40:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurosong ~ Moskva '09  (Pročitano 97784 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Sve se nešto mislim...Možda je i tačno to da će se od ovog Eurosonga pamtiti samo "Cipela".
Mene je oduševila video pozadina "Cipele".Baš je bila originalna i prepoznatljiva.
A tačno je i to da je "Cipela" naišla na odličan prijem kod novinara u Moskvi.
Kad se pomislim ko je ušao u finale ničim izazvan (Grčka,Hrvatska,BiH,Estonija,Finska,Portugal...) nešto mi se smuči ovogodišnji Eurosong.Tešim se samo što ima i puno kvalitetnih pesama.Mnogo više nego prošlih godina (Norveška,Island,Malta,Slovačka,UK,Francuska,Nemačka,Švedska,Poljska...).
Kao i mnogo više potencijalnih hitova (Azerbejdžan,Španija,Rumunija,Turska,Rusija...)
Biće vrlo zabavno odslušati i odgledati večerašnje finale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Ajd' što Austrija ne učestvuje zabole me uvo...Oni su operisani od pop muzike.
Al' što Italije dugo vremena nema na Eurosongu!?
Možda smatraju da su daleko iznad ostalih pa neće da se blamiraju.
Isto k'o Englezi što su dugo vremena smatrali da su najbolji na svetu u fudbalu pa nisu ni učestvovali na svetskim prvenstvima.
Kol'ko vidim i Luksemburg je batalio ćorava posla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
heh,ispadosmo...
e,ja navijam za portugal...stvarno,imaju mnogo lepu pesmu...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2941
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Sve se nešto mislim...Možda je i tačno to da će se od ovog Eurosonga pamtiti samo "Cipela".
Mene je oduševila video pozadina "Cipele".Baš je bila originalna i prepoznatljiva.
A tačno je i to da je "Cipela" naišla na odličan prijem kod novinara u Moskvi.
Kad se pomislim ko je ušao u finale ničim izazvan (Grčka,Hrvatska,BiH,Estonija,Finska,Portugal...) nešto mi se smuči ovogodišnji Eurosong.Tešim se samo što ima i puno kvalitetnih pesama.Mnogo više nego prošlih godina (Norveška,Island,Malta,Slovačka,UK,Francuska,Nemačka,Švedska,Poljska...).
Kao i mnogo više potencijalnih hitova (Azerbejdžan,Španija,Rumunija,Turska,Rusija...)
Biće vrlo zabavno odslušati i odgledati večerašnje finale.
Grešiš za Portugal,možda imaš drugačiji ukus ali je pesma objektivno medju 2-3 najkvalitetnije na Eurosongu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Zaista ne razumijem čemu toliko uzrujavanja oko jednog kičastog natjecanja prepunog šund glazbe, kojem se smije cijeli civilizirani svijet.  Jedine zemlje gdje taj blesavi vašer ima još navijača su državice Istočne Europe, a najvjerniji navijači su babe i usidjelice.  Ona Američka striptizeta Dita Von Teese nikad nije ni čula za to dok ju nisu pozvali da nastupa.  Što mislite, zašto se Italija davno povukla? Starih pjesama sa Eurovizije se svi sjećaju (Volare,Waterloo) a ovih novih nitko.  Prema tome, smirite se ljudi.

Ono malo što sam vidjela, svidjela mi se Norveška, i to jako.  Zatim Bosanci i Irci, koji, nažalost, idu kući.  Ni Srbi nisu bili loši, proteklih godina ste malo smorili s jaradi i lanadi, i zato mi se ovo jako svidjelo, odličan beat i najbolji scenski nastup na Eurosongu, u maniri prošlogodišnjeg Lakinog.  Cipela uopće nije loša pjesma, dapače, meni je super.  Taj Eurosong ionako nema nikakav kredibilitet, i opetovano dokazuje kako je sve relativno.  Npr, vaša prošlogodišnja pobjedica Jelena ima rasturajući glas, predivnu pjesmu, melankoničan nastup i lijepa je ko Boginja, a ipak je ona bila tek šesta, a Marija prva.

Manite se ćorava posla i frustrirajte se oko bitnijih stvari u životu  :[115]:

P. S- Stvarno ne razumijem ove mrzitelje svega Hrvatskog koji se tu naslađuju koliko ćemo loše mi proći.  Jadni ljudi.  Ne bih htjela biti kao vi.  Imate li vi uopće u životu ikakve sreće osim Hrvatske nesreće?
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony 
Večeras navijamo za Bosnu !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
 Smile
Ko se bre nasladjuje, sta pricas ti? pa ko mislis da je Cukrova glasao, ako nisu Srbi?
Ovo ti je drugi post, valjda si dosla  na ovu temu samo da bi nasla razloga da kazes ovako nesto...

A to da ce te biti na nekom od zadnjih mesta su predvidjanja i stranih kladionica, nismo mi to izmislili. Jednostavno vam pesma nije konkurentna za finale i to je fakat.

I zasto to smatras hrvatskom nesrecom, ako smatras da evrovizija nema kredibilitet?  Smile

edit:
kad vec pitas,da imali smo u zivotu srece prosle godine, kad smo bili organizatori  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 15:47:30 od Nefeli »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Nefeli, nisam mislila na Srpski narod općenito, već na neke pojedince iz čijih komentara, moraš priznati, gmiže zluradost. Na ovu temu sam došla sasvim slčajno, a da je i namjerno, ovo je forum i imam pravo biti ovdje i reći što želim, zar ne?

I ne znam kako si iz mog posta shvatio da ja držim za groznu nesreću naš eventualni neuspjeh na Euroviziji? Da se sreća nekog naroda mjeri Eurovizijom, mi Hrvati bi pucali od sreće, s obzirom na to da smo ga već jednom organizirali i to još tamo negdje početkom devedesetih, ako se ne varam.

IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Poznata licnost

Nef Imperatoriqus Extraordinare

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 4943
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
Ne, niste ga organizovali vi nego Jugoslavija.
 Ali, to je  zaista nevazno.Ja recimo ne vidim da su nama nesto procvetale ruze od proslogodisnje organizacije. Sve je to zamlacivanje za velike pare. Ne vidim da je neko ovde zlurad, vise nego sto verujem da ima zajedljivih i kod vas. To je valjda, na zalost, normalno. Nikada se nisam registrovala na hrvatski forum. Iskreno me jednostavno ne zanima. Probala sam jednom da se registrujem za bosanski i bila sam odmah banovana bez i jednog napisanog posta, samo zato sto je ip bio iz srbije  Smile  Da ti odgovorim na pitanje... zakljucila sam iz ovog dela posta:
Citat
P. S- Stvarno ne razumijem ove mrzitelje svega Hrvatskog koji se tu naslađuju koliko ćemo loše mi proći.  Jadni ljudi.  Ne bih htjela biti kao vi.  Imate li vi uopće u životu ikakve sreće osim Hrvatske nesreće?

Burek je pun hrvata i godinama su clanovii i rado vidjeni gosti.Ti si ovde naravno dobrodosla. Narocito mi je drago sto tako lepo i pravilno govoris srpski jezik  Smile
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 16:49:07 od Nefeli »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia 
Zaista ne razumijem čemu toliko uzrujavanja oko jednog kičastog natjecanja prepunog šund glazbe, kojem se smije cijeli civilizirani svijet.  Jedine zemlje gdje taj blesavi vašer ima još navijača su državice Istočne Europe, a najvjerniji navijači su babe i usidjelice.  Ona Američka striptizeta Dita Von Teese nikad nije ni čula za to dok ju nisu pozvali da nastupa.  Što mislite, zašto se Italija davno povukla? Starih pjesama sa Eurovizije se svi sjećaju (Volare,Waterloo) a ovih novih nitko.  Prema tome, smirite se ljudi.

Ono malo što sam vidjela, svidjela mi se Norveška, i to jako.  Zatim Bosanci i Irci, koji, nažalost, idu kući.  Ni Srbi nisu bili loši, proteklih godina ste malo smorili s jaradi i lanadi, i zato mi se ovo jako svidjelo, odličan beat i najbolji scenski nastup na Eurosongu, u maniri prošlogodišnjeg Lakinog.  Cipela uopće nije loša pjesma, dapače, meni je super.  Taj Eurosong ionako nema nikakav kredibilitet, i opetovano dokazuje kako je sve relativno.  Npr, vaša prošlogodišnja pobjedica Jelena ima rasturajući glas, predivnu pjesmu, melankoničan nastup i lijepa je ko Boginja, a ipak je ona bila tek šesta, a Marija prva.

Manite se ćorava posla i frustrirajte se oko bitnijih stvari u životu  :[115]:

P. S- Stvarno ne razumijem ove mrzitelje svega Hrvatskog koji se tu naslađuju koliko ćemo loše mi proći.  Jadni ljudi.  Ne bih htjela biti kao vi.  Imate li vi uopće u životu ikakve sreće osim Hrvatske nesreće?
Sve potpisujem osim poslednjeg.
Niko se ne "naslađuje".Jednostavno Igor Cukrov je vrhunski pevač al' je kompozicija totalni demode...
Tra,la,la... u stilu nekadašnjeg Miše Kovača.To je davno prevaziđeno.
Lepo reče onaj Španac:Kao B strana albuma Hulia Iglesiasa iz 1974-te godine.
To isto i ja mislim a k'o što vidim i dosta drugih.
Čuvena Tajči bi sad rasturila Eurosong sa onom cvrkutavom pesmicom...ali Tajči i sličnih više nema.
Ako je za utehu BiH je gora od Hrvatske...bar po meni.Uvek su mi se svidele ex Yu pesme na Eurosongu.Ovo je prva godina da mi se osim "Cipele" ne sviđa ni jedna druga (da izuzmem možda donekle Sloveniju).
Al' je zato Albanska pesma prva liga recimo...

I meni se sviđa Norveška.Najoriginalnija pesma ikada na Eurosongu.
Al' mi ukus naginje ovog puta ka Azerima.
Kratko,eksplozivno prepoznatljivo
Lagana etno doza + moderni zvuk
Preslatka pevačica
Fantastični a istovremeno i ne toliko nametljivi nastup
Simpatično...
More kakvi simpatično...Bomba! Smile

Ja glasam za Azere i nogama i rukama.Dole geografska  solidarnost.
Oćemo hitove i kvalitetnu muziku.
Boli me uvo odakle dolazi!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 08:40:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.