Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:18:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Eurosong ~ Moskva '09  (Pročitano 97544 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1200
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1
mob
Samsung i600
Kakvo je bre ovo smeche?!?!
Nijedna normalna pesma.
Pa mi smo pukli!!!
Ovogodisnja "Beovizija" je strava i uzas, pesme nikad nisu bile gore.

i jos da dodam....kvalitet zvuka (ako se moze govoriti o kvalitetu) je bolji pod vaserskom satrom nego ono sinoc sto sam cuo (na Digiju) ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple 15
meni je zao sto sotirovicka nije prosla... ni sevdah baby...
ovo ostalo je pure shit... posebno amidzic...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy Nexus
ja nisam gledao.. svirali su moji drugari Etar.. ne znam kakvi su bili oni ..

sestra mi kaze da je ana nikolic bila  Smile (slut) Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Sotirovićka je imala dobru pesmu, ali zašto...zašto moraju da se unakaze odećom i frizurom???
Na San Remu pevači se oblače normalno, ko s ulice da su došli, a ovi naši prave venecijanski maskenbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 2681
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Meni se dopao OT bend, Ana Nikolić je imala dobru pesmu samo je zaboravila da se obuče. Milica i Danijel. Ma šta reći... ako su dobro odpevali nisu se dobro obukli ili obrnuto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung Galaxy S5
Da, OT bend je ok. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Oni treba da idu, ali ponavljam da je i Kon sa Cipelom vrlo zanimljiv...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 130
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Ko treba da ide ??? Smiley Gledam sinoc ono djubre od beovizije, ni sam ne znam zasto i ne mogu da verujem....Oni likovi iz OT bend ukrali pesmu All I Need od Method Man-a......u fazonu svi kradu od Turaka, Grka,Iranaca,....pa sad cemo mi od repera i niko nas nece skontati,...eeee jadna mi je njihova kreativnost.
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 12:59:01 od le matou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Нисам гледао синоћ, али сам погледао песме на ЈТ... благи ужас!!!

Оно извођење болесног човека да скакуће и млатара рукама је катастрофално.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
SINOĆ IZABRANO DESET FINALISTA "BEOVIZIJE 09"
Ana Nikolić bez finala
Autor: M. Mijatović    | Foto:V. Lalić

Na najbolji prijem kod publike naišli „OT bend“, Oskar i „Bjuti kvins“, te Milica i Danijel.

Prvo polufinalno veče „Beovizije“ obeležila je legenda domaće zabavne muzike Đorđe Marjanović koji je dobio najveći aplauz u „Sava centru“. S druge strane, gubitnik večeri svakako je pevačica Ana Nikolić, koja uprkos dobrim prognozama nije uspela da se plasira u finale.
Publika u „Sava centru“ sinoć je imala prilike da uživa u zanimljivom programu i odsluša 20 kompozicija koje su se takmičile za plasman u prvih deset od kojih će večeras samo jedna biti izabrana za našeg predstavnika na „Evroviziji“ u Moskvi.

Voditeljka programa Jovana Janković na početku je istakla da će gledaoci uživati u svojevrsnom kolažu sastavljenom od muzike i skečeva, koji su inspirisani kultnim televizijskim serijama kao što su „Otpisani“, „Vruć vetar“, „Grlom u jagode“, „Balkan ekspres“ i „Bolji život“. Glumački par Srđan Timarov i Milena Vasić oživljavali su scene i pevali pesme iz serija kojih se sve generacije sa radošću sećaju. Zanimljiva je bila i bina i scenografija koja je pokušala da podseti na šou koji smo imali na „Evroviziji“ u „Areni“. Inspiracija za scenografiju bila je slikarstvo, tačnije kubizam kao pravac umetnosti.
Deset finalista festivala
1. Oskar i „Bjuti kvins“ feat. Đ. Marjanović - „Superstar“
2. Danijel i Milica - „H8ER“
3. Sonja Bakić - „Ništa novo“
4. Saška Janković - „Nauči me“
5. Dušan Zrnić - „Tvoje drugo ime je greh“
6. Marko Kon i Milan Nikolić - „Cipela
7. „OT bend“ - „Blagoslov za kraj“
8. Andrej Ilić - „Nemam te“
9. „Etar“ - „Sanjaj me“
10. „Pozitivan haos“ – „Gloria“

* ovim redosledom će nastupati u večerašnjem finalu
Takmičari su se pokazali u najboljem svetlu, a publika je mogla čuti zanimljive kompozicije i mešanje različitih žanrova, uključujući vojvođanske pesme, džez, rok, pop i trenutno popularnu r’n’b muziku. Publika je odlično reagovala na zanimljiv nastup Marka Kona i Milana Nikolića, koji su izveli pesmu „Cipela“, a atmosfera u „Sava centru“ se posebno zagrejala kada su na scenu izašli Oskar, „Beauty Queens“ i Đorđe Marjanović koji su otpevali numeru „Superstar“. Ana Nikolić je imala energičan i seksepilan nastup, a njena pesma „Bili smo najlepši“ nagrađena je velikim apaluzom. Zapažene nastupe imali su i nekadašnji učesnici rialiti serijala „Operacija trijumf“, momci koji čine „OT bend“ Vukašin, Đorđe, Nikola i Sajko, kao i Milica i Danijel koji su otpevali duetsku numeru „H8TER“, te Sonja Bakić koja je pevala rok pesmu „Ništa novo“.
Domaća publika dobila je priliku i da upozna ovogodišnje predstavnike na „Evroviziji“ bivših jugoslovenskih republika. Prvi su nastupali predstavnici BiH, grupa „Regina“ sa zanimljivom etno numerom „Bistra voda“, a nakon njih i predstavnici Makedonije, bend „Next time“. Aplauz je dobila i pesma „Just Get Out of My Life“ crnogorske predstavnice Andre Demirović, a pred sam kraj večeri nastupio je i Igor Cukrov, koji će ove godine predstavljati Hrvatsku.

Nataša Bekvalac na sceni
Dodeljene su i nagrade „Beovizije“. Pop pevač Željko Samardžić proglašen je za pevača godine, nagrada za spot godine dobila je Ana Stanić za pesmu „Više nisi moj“. Nagrada za „naj zvezdu“ otišla je u ruke Nataše Bekvalac koje je otpevala numeru „300 stepeni“. Podsetimo, Nataša je trebala da peva na „Beoviziji“, ali ju je bolest (tumor na jajniku koji je uspešno odstranjen) sprečila.

Žiri u polufinalu
Žiri prve večeri festivala činili su glumica Jelena Jovičić (bivša voditeljka „Beovizije“), poznati kompozitor i džez muzičar Jovan Maljoković i Ivan Ivačković, novinar i eminetni muzički kritičar.
Izvor:BLIC
« Poslednja izmena: 08. Mar 2009, 13:45:34 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Sep 2025, 22:18:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.