Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:13:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71610 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Marko
mnogi se boje gubitka radnog mesta pijenja kafe.
U normalnom svetu nije tragedija izgubiti posao,normalno je da se menja posao.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 01:32:29 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa sta mi citate opelo?
I sto ti panini podvajas Srbin i evropljanin?
pa bas zbog toga pizdim na sve koji nisu isli u osnovnu skolu, da znaju da se Srbija nalazi u evropi.
Pa 1804-e smo bili sedamdeset godina ispred istorije, a sada posle 60 godina komunizma smo ravno toliko iza istorije.
Cak ljudi ni ne znaju gde se prostorno nalaze. I onda ona vanila se cudi kada pizdim na komunjare i partizane?
Pa jel vidite sta su vam ucinili?

I ne sahranjute me, nije jos vreme.

Не Шкорпи. Србин ЈЕ Европљанин. Проблем је у јевропејцима.

Ja sam za EU, mada sam ostao bez posla kao tehnološki višak posle 30 godina rada. Nekukam. Imam odmah drugi posao.U čemu je problem. Ko hoće da radi ima posla. Ja sam i pre radio dva posla, kao na zapadu, što našim neradnicima ne odgovara.

Јел ти нешто значи 8-8-8? Ја не желим да живим да бих радио. Идеја је да од једног посла можеш нормално да живиш. А капитализам намеће 16-8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Marko
mnogi se boje gubitka radnog mesta pijenja kafe.
U normalnom svetu nije tragedija izgubiti posao,normalno je da se menja posao.
ih.pa i ja bih se bojao.
pazi, da sam navikao da 20 god pusim, pijem kafu, idem do prodavnice po secer i sl sa parolom ' ne mozete vi mene toliko malo da platite koliko ja mogu malo da radim' i ja bih se bojao.
ali to je smrt za drzavu. nema razvijene zemlje koja funkcionise na tom principu.
to je u startu samoubisvo.
tako smo ziveli do sada, i samo smo tonuli.
ovi zagovornici komunizma jos to ne razumeju a sto kazu, pametan se uci na tudjim, a glup na svojim greskama.
pa ko su onda oni koji se ne nauce ni na svojim??? Smile Smile

painini, od jednog posla mogu da zive samo ameri,australijanci, i drzave EU.
to su sve drzave koje su usvojile sistem koji funkcionise.
mi nikada necemo usvojiti taj sistem ukoliko ne udjemo u EU.
a do tada....dva posla, pa to ti je.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Znači zato ti ne odgovara EU, mora da se radi.
Misliš da ja volim da radim, ali ipak radim.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 01:40:05 od gordan.i »
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
"e, pa carice, na to ne moram ja da ti odgovorim...ako imas mozga koliko simpanza,shvatices sama".
Mislim da je sve jasno...ja ne lažem...eto...možeš i sam da se uveriš u to, iskopala sam tvoj šareni post...
Učini nešto sam za ovu zemlju ili idi odavde, i ne truj nas mržnjom.
Smile
ja trujem mrznjom, a ti si istomisljenica onih koji priznaju da bi licno zeleli da kolju hrvate i albnce i proteruju ih iz domova Smile Smile
stvarno si carica.

aj da pojasnim. nigde, pazi nigde, eto procitaj, blizu je, nmisam napisao da imas mozak simpanze, vec da ak oimas veci od tog, shvatices sama.
a i verujem da si shvatila. bas sam uprostio, ali opet, ne verujem da bi simpanza ukaila.
e, sada ti nastupas i kazes: shvatila......... ili ono drugo.... Smile

i dalje ne koentarises ostale kljucne stvari koje sam ti detaljno naveo i mislim da ot nije korektno ponasanje.
ti postavis pitanje i niko ti sem mene ne odgovori, znaci, jedini sam ja resio da izgubim pola sata pisuci sve, i onda ti sve preskocis i uhvatis se za stvar koja je potpuno nebitna i moze da se shvati na vise nacina.
kao, aj da glumim uvredjenost da ne bih morala da razmisljam kako da ga demantujem jer svakako ne mogu.
 Smile

aj, ne ljuti se.
izvini. Smile

gordane, ti si car!
upravo, ko zeli da radi, moze!
ko ne zeli, tesko, ali ko ne zna, NIKAKO! i to mi se najvise svidja.
oni koji su godinama parazitirali(poput duha i ostalih) u javnim firmama sada lete iz njih i moraju da ipak nauce nesto vise sem kuvanja kafe.
...ako imam mozga koliko šimpanza...jbt...kako loše tripuješ.
Za Gordana neću ništa da kažem, čovek ima iskustva, ali ti...ti i takvi kao ti su najveće zlo ove zemlje...i dok je takvih kao ti nema nama boljeg sutra.
Ja vodim svoj posao, i mislim da je to za mojih 26 skromnih godina sasvim pristojno. Nemam vile, avione, kamione, ali radim sama, sama snosim rizik svog posla...i da, ponosna sam na to, pa ti misli šta god želiš.
Mali pakosnik, mali čovek, mala duša...
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
E kad vidim ove dojucerasnje samoupravljace i zagovornike Titovih ideja kako se sada zalazu za EU ne znam dal da se smejem ili da umrem od smeha  Smile Smile

Citat
pazi, da sam navikao da 20 god pusim, pijem kafu, idem do prodavnice po secer i sl sa parolom ' ne mozete vi mene toliko malo da platite koliko ja mogu malo da radim' i ja bih se bojao.

Kakva gomila plitkih stereotipa!  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 01:50:35 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Znači zato ti ne odgovara EU, mora da se radi.
Misliš da ja volim da radim, ali ipak radim.

Не бежим ти ја од рада. Али, хоћу после радног времена слободно време. А ти црнчи ако хоћеш...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
E kad vidim ove dojucerasnje samoupravljace i zagovornike Titovih ideja kako se sada zalazu za EU ne znam dal da se smejem ili da umrem od smeha  Smile Smile

Citat

Kakva gomila plitkih stereotipa!  Smile
Rekoh ja u jednom postu, to je najopasnija vrsta.
Njih je ova "tranzicija" najžešće zdrmala, nažalost, samo meni to nije smešno, već tužno.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
BlackBerry bold
Citat
А капитализам намеће 16-8
to veze nema sa kapitalizmom. ako misliš na ovaj "vulgarni" "balkanski kapitalizam, onda ok! ali to veze nema sa kapitalizmom.
radno vreme je 8h a prekovremeno radno vreme može trajati najviše 4h i plaćeno je duplo skuplje.
na osnovu ovoga možeš da shvatiš zašto se kapitalizam striktno pridržava ovih pravila. ako radnik ostane preko 8h na poslu to su novi troškovi koji smanjuju produktivnost i konkurentnost firme. kada radnik radi na crno ili prekorači dozvoljene satnice, tada njegova firma ostvaruje veći profit. samo u tom slučaju su na udaru ostale konkurentske firme koje se drže zakona. taj problem rešava nadležan državni organ.
tako je to u kapitalizmu, a sve što se naziva kapitalizmom ne mora to i da bude, npr. srbija i ostatak balkana!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Frizider
Citat
od jednog posla mogu da zive samo ameri,australijanci, i drzave EU.
to su sve drzave koje su usvojile sistem koji funkcionise.
mi nikada necemo usvojiti taj sistem ukoliko ne udjemo u EU.
a do tada....dva posla, pa to ti je.
Generalizujes. Postoje ljudi koji imaju jedan posao i sasvim lepo zive, a mislim na ljude od 20-30 godina koji su na vreme zavrsavali skole ili u suprotnom na vreme trazili posao. Najveci problem je sa ljudima koji su popili visak a ne umeju da se snadju u novim, borbenim, okolnostima. Problem je ovde i sto nema zakona da zastiti zaposlenog. Recimo Forma Ideale: njima u ugovoru koji potpisujes na pocetku radnog odnosa stoji -da ne smes sindikalno da se udruzujes- ej bre, osnovno pravo radnika. Ako ti se ne svidja ima kome odgovara, i tako u krug za 2 meseca obrne 5 radnika na istom poslu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 129 130 132 133 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 00:13:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.