Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 71995 puta)
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 

Na ovih 123 strane do sada nije napisan nijedan argument o tome šta bi Srbija izgubila ulaskom u EU. Nije napisan nijedan argument šta je bilo koja zemlja koje je ušla u EU izgubila. Nijedan argument o navodnom izrabljivanju za koje tvrdiš da postoji.

jbt. citas li ti ista?!?!!pa ja sam saaam napisao jedno desetak duzih komentara protiv eu.....vrati se na neke str. pa trazi stvarno nemam volje ponovo isto pisati!!!
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Komentara ima, možda, ali činjenica protiv EU nema.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Komentara ima koliko puno, nagađanja, zafrkancije takođe ali argumenata nigde.

Hajde napokon da čujem - šta Srbija gubi, šta gube njeni građani, šta gubi njena privreda, šta gube studenti, šta gubi kultura, šta gubi turizam, šta gubi vojska.

Ja mogu da ponudim argumente za EU:

- Građani dobijaju efikasniju i jeftiniju državnu i lokalnu administraciju
- Građani i preduzeća dobijaju veći stepen zaštite svojih prava
- Nulta tolerancija za zagađivače životne sredine, rigorozni ekološki kriterijumi za industriju, rešavanje problema odlaganja đubreta i opasnih materija
- Zaštita stanovništva od robe koja može biti puna otrova, nedozvoljenih boja i materija
- EU zemljama kandidatima daje nepovratno velike svote novca za sređivanje infrastrukture: putevi, kanalizacija, vodovodna mreža, mreža navodnjavanja
- Srpska privreda bez carina i poreza plasira svoje proizvode na čitavom kontinetu
- Studenti dobijaju mogućnost da studiraju bilo gde u Evropi
- Ljudi dobijaju priliku da se legalno zaposle bilo gde u Evropi
- Putovanja bez viza, zaustavljanja na granicama i slično
- Usvajanjem zakonodavstva EU postajemo još privlačniji za nove investicije koje otvaraju nova radna mesta

Usvajanjem zakona EU i priprema za EU mi dovodimo u red našu državu i od toga ćemo pre svega mi imati koristi.

« Poslednja izmena: 29. Jul 2007, 20:16:43 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Danilo
Potpuno se slažem sa tobom. Ali kako to da shvate oni koji nemisle svojom glavom? NJima je rečeno da pljuju, ali i ne kako da se pokriju.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
A šta radi po tom pitanju...samo sere, kao i ti, i tebi slični. Šta konkretno radi???
Nešto si u zadnje vreme promenila imidz NJima odgovara izolacija zemlje., počela si da vređaš sve redom. Obuzdaj hormone.
Što se Čede tiče, on se zalaže za ulazak Srbije u EU. Znaš li ko je najveći protivnik ulaska Srbije u EU-Tajkuni, na čelu sa Miškovićem i ostalima da ih ne nabrajam. NJima odgovara izolacija zemlje i nikom više.
Da, u pravu si, promenila sam imidž. Ako neko iz tvog "bloka" može da me nazove šimpanzom, onda zašto ja tebi ne bih rekla da sereš?
Jer upravo to i radiš, frljaš se demagogijom, trpaš reči svojih političkih idola sebi u usta i smatraš nas svima ovde budalama, nepismenim i neobrazovanim pećinskim ljudima.
+ vešto izbegavaš odgovore na pitanja koja ti nisu po ćefu...zašto onda ja da ne promenim imidž???
Tajkuni, tajkuni, tajkuni....a u EU nema tajkuna....ta 'ajte molim vas. U kojoj si to bajci pročitao?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
tarantulice
Kad sam ja tebe nazvao šimpanzom
Ja nemam idole, ja mislim svojom glavom, a još manje da tuđe reči trpam sebi u usta. Imam više radnog staža nego ti života i opet te ne vređam iako si nastavila sa uvredama. Pričaj argumentima a ne rekao mi ovaj, rekao mi onaj.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
LG Frizider
Citat
a nemam idole, ja mislim svojom glavom, a još manje da tuđe reči trpam sebi u usta. Imam više radnog staža nego ti života i opet te ne vređam iako si nastavila sa uvredama. Pričaj argumentima a ne rekao mi ovaj, rekao mi onaj.
Buuuuhahahahahahahahahaha koji si ti car!  Smile Svaka recenica mora da ima tvoj potpis, a? hahahahahahaa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Nisam rekla da si me ti nazvao šimpanzom nego Kraljeviću Marko, ako baš moram da imenujem. Šta, to što sam mlađa od tebe znači da nemam prava na svoje mišljenje???
Ja sam iskucala postova i postova sa dovoljno argumenata, a ako ti ne pratiš "fabulu radnje", to je već tvoj problem. Ja sam tebe samo jednom uvredila...sa onom rečju na S i to je to.
Ako ništa drugo, kod mene barem ne radi resavska škola, kao kod nekih...prepiši iz knjige i ispadni pametan.
Nije mi jasno čemu tolika mržnja prema sopstvenom narodu, a tolikva ljubav, tolerancija i naklonjenost svakom drugom.
Ako se stidite onoga šta ste, onda vi niste ni ljudi. Tu se ne obraćam lično tebi Gordane, nego svima koji smatraju da je bolje biti Nemac, Francuz, Amerikanac nego Srbin...e takve ljude ne volim jer nemaju identitet.
To sam rekla u lice i svom rođenom ujaku, koji je pre 30 i kusur godina otišao da radi u Nemačku, i zarad boljeg radnog mesta, morao je da se odrekne svoje majke koja je Srpkinja, čak i oca koji je bio Mađar. Odrekao se i vere, jer se u Nemačkoj, kao i u svakoj drugoj članici EU plaća porez na crkvu. Rekla sam mu da je on osoba bez imena i prezimena...jer ako sve to prodaš zbog para, kakav si ti to čovek, kakvo si ti to stvorenje?
Podvlačim: nije upućeno tebi lično Gordane.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Hej pecinari, pa ne treba da brinete i u evropi ima asfalta i pije se pivo ispred prodavnice.
Moze i brade i krstace i sve sto ide uz to. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Ovo je trebalo da bude smešno ili???
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 122 123 125 126 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 00:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.345 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.