Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:03:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84322 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i vi stvarno mislite da se EU opterećuje nama i našim patriotizmom? ma daj, naivne ste
i znate, i ja sam patriota, volim svoju zemlju, da je ne volim odavno bi otišla odavde, ali ne volim toliko apsurda i paradoksa koji ovaj narod sebi dozvoljava, ne volinm naše zdravstvo, besna sam na naše školstvo i gnušam se našeg sudstva, švercera, trfikanata, dilera a najviše od toga činjenice da naši političari učestvuju u emisijama kao što je " grand zvezde" i što su totalno estradni i što se još igraju partizana i četnika
ne verujem da bi nam u EU bilo nešto mnogo bolje ali bi nam bar neke stvari doveli u red drugi kad sami ne umemo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
i vi stvarno mislite da se EU opterećuje nama i našim patriotizmom? ma daj, naivne ste
i znate, i ja sam patriota, volim svoju zemlju, da je ne volim odavno bi otišla odavde, ali ne volim toliko apsurda i paradoksa koji ovaj narod sebi dozvoljava, ne volinm naše zdravstvo, besna sam na naše školstvo i gnušam se našeg sudstva, švercera, trfikanata, dilera a najviše od toga činjenice da naši političari učestvuju u emisijama kao što je " grand zvezde" i što su totalno estradni i što se još igraju partizana i četnika
ne verujem da bi nam u EU bilo nešto mnogo bolje ali bi nam bar neke stvari doveli u red drugi kad sami ne umemo
Pa nece oni da nam dovedu. Lepo nam kazu: sredite se, uljudite se i evo vam vase neprikosnoveno mesto medju nama.
Sta tu ima lose?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Pa nece oni da nam dovedu. Lepo nam kazu: sredite se, uljudite se i evo vam vase neprikosnoveno mesto medju nama.
Sta tu ima lose?
A zapita li se ti šta, po njihovim aršinima, znači "sredite se, uljudite se i evo vam vaše neprikosnoveno mesto medju nama"???
Šta misliš, da EU samo Srbiju čeka da bi bila sretna i zadovoljnja?
Mani me te propagande.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma ne čekaju nas samo nemaju druga posla nego nas da ucenjuju i maltretiraju zbog našeg "patriotizma", mani ti mene te propagande
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
ne volinm naše zdravstvo, besna sam na naše školstvo i gnušam se našeg sudstva, švercera, trfikanata, dilera a najviše od toga činjenice da naši političari učestvuju u emisijama kao što je " grand zvezde" i što su totalno estradni i što se još igraju partizana i četnika

hahahaha Smiley ako ti mislis da bi se to promenilo , grdno se varas ... mnogooo je veca sansa da bi njih pokvarili i da bi i oni poceli da gostuju na pink-u i ostalim populistickim televizijama ( i njihovim sise i cevapi emisijama ) kao sto je bio slucaj sa americkim ambasadorom Smile ...

potpuno se slazem sa tobom ... sve sto si navela je ziva istina ali EU nije tu da nam pomogne da se borimo sa drustvenim i privrednim kriminalom nego da nam zabrani izvoz malina , kupina i svega ostalog na cemu bi trebao da se bazira nas izvoz ...

ja sam jedan od onih koji misli da je eu dobar samo za njene glavne clanice a ostala boranija je tu da radi za njih ...

lol al se ovde pise dok sam kuckao doticni post iskocise vec 2 nova Smile

pozz
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 14:19:17 od funky looking idiot »
IP sačuvana
social share
jos nisam uspeo da smislim nista gotivno za ovaj forum , tako da ce za sada ovo da bude moj potpis ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Istina, zna se who is the boss...Nemci, Francuzi, Španci i oni diktiraju kako da se drugi uljude i umire svoje patriotske nagone.
Bugarska, Rumunija, Mađarska...sve je to sitno...eto, u uniji su, i to je to...ali glavne odluke donosi vrh. Tako, kad jednog dana i mi uđemo u tu bandu, i mi ćemo da se pitamo koliko mene papa pita kakve gaće danas da obuče.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
ne volinm naše zdravstvo, besna sam na naše školstvo i gnušam se našeg sudstva, švercera, trfikanata, dilera a najviše od toga činjenice da naši političari učestvuju u emisijama kao što je " grand zvezde" i što su totalno estradni i što se još igraju partizana i četnika

hahahaha Smiley ako ti mislis da bi se to promenilo , grdno se varas ... mnogooo je veca sansa da bi njih pokvarili i da bi i oni poceli da gostuju na pink-u i ostalim populistickim televizijama ( i njihovim sise i cevapi emisijama ) kao sto je bio slucaj sa americkim ambasadorom Smile ...

potpuno se slazem sa tobom ... sve sto si navela je ziva istina ali EU nije tu da nam pomogne da se borimo sa drustvenim i privrednim kriminalom nego da nam zabrani izvoz malina , kupina i svega ostalog na cemu bi trebao da se bazira nas izvoz ...

ja sam jedan od onih koji misli da je eu dobar samo za njene glavne clanice a ostala boranija je tu da radi za njih ...

lol al se ovde pise dok sam kuckao doticni post iskocise vec 2 nova Smile

pozz
Kako misliš da će nam EU ulaskom, zabraniti izvoz malina, a sada nam ne brani. Čisto radikalsko nazadno razmišljanje.
Upravo bi EU pomogla suzbijanju kriminala svake vrste. protivnici ulaska u EU su upravo kriminalci-mafijaši i tajkuni.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
A pripadnici EU svi pošteni da pošteniji ne mogu biti...i mani se tih radikalsko-nazadnih etiketa, jer nema to veze sa mišljenjem mnogih ljudi ovde.
A šta si ti spreman da uradiš da tvoja zemlja uđe u EU?
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
A pripadnici EU svi pošteni da pošteniji ne mogu biti...i mani se tih radikalsko-nazadnih etiketa, jer nema to veze sa mišljenjem mnogih ljudi ovde.
A šta si ti spreman da uradiš da tvoja zemlja uđe u EU?
Pa isključivo radikali i sps su za izolaciju zemlje.Na žalost ima puno ljudi koji prihvatajunjihov stav bez razmišljanja.
Kako misliš da će nam ulasko u EU zabraniti izvoz malina. Zar to nije čista budalaština.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Samo da mi sredimo zakone i propise kao oni, pa ni ne moramo da udjemo. drugacija ce biti drzava.
Boje se partizani evrope ko kuge. Tamo nema delenja tudjeg. To je najgadniji problem.
Volim kako su dovitljivi. Od vatikana i petokolonasa presli na pedere i narkomane.
Oni seljaci jedva cekaju da vide Slovence sa keshom za maline a ne drzvane chause sa papirima, da im isplate na qrchevo leto.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 01:03:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.