Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:42:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84517 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Jesam protiv oduzimanja Kosova, jer se krši međunarodno pravo, i to na najgrublji mogući način, ali se trudim da se pomirim sa tim, mada mi teško ide. Kada pogledam onu šačicu Srba koji još tamo opstaju, kako im deca idu u školu u pratnji KFOR-a, kad vidim bodljikave žice oko kuća, kad vidim kako gore srpski manastiri, kako na srpske grobove stavljaju uginule pse i skrnave spomenike...osećam toliki bes, bes zbog svega toga, i bes zbog svoje nemoći.
Moje mišljenje o LDP-u znaš, neću početi kao neki " profašistička-prodana-plaćenička-ustaška partija ", ali se pitam, da li je taj Čeda Jovanović aka wanabe Zoran Đinđić bio na Kosovu, da li je uopšte odslužio vojni rok??? Da li mu se prevrne stomak kad vidi na televiziji kako naš narod tamo živi, kako skrnave našu kulturu...i ko im je premijer?
Ako Čeku može da bude premijer jedne buduće države, pa onda može i Mladić da bude naš premijer, nedao Bog.
Pa kamo srece da je Mladic nas sef generalstaba. Videla bi na sta bi nam vojska licila.
Ali ovo sto pises, ja sam vidjao svojim ocima. Srce ti se cepa kad vidis malu srpcad, kako kazu: ne bojim se ja Siptara.
Gledas onu decu i pomislis, kako druga deca imaju sretno detinjstvo, a on odrasta sa svakodnevnim tenzijama sa Siptarima. Jebes zivot.
Nema jedan park gde se moze u miru igrati.To se najmanje potencira a to je najvrednije.

Cheda i Chanak su bile Slobine redovne musterija za slanje u Hrvatskoj i na Kosovu.
Danas oni to potenciraju. I to punim pravom.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 14:30:24 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Čanak???
Onako šuntav i šepav...izvini Shkorpi, živim u Vojvodini, i znam gde je Čanak bio za vreme rata u Hrvatskoj. I lizao je guzicu Slobi, dok mu je to odgovaralo i punilo džepove, a kad mu je Sloba malo održao lekciju zbog sitnog propusta, onda je postao najveći antislobista u Srbiji.
Da li ti znaš koliku vilu Čanak ima? Verovatno je i on u mladosti nosio gajbice pa je uštedeo. Jbg, ja nisam...zato i nemam vilicu...a i ne treba mi.
Čanak ti je osoba sa hiljadu lica, zato mu ne bih dala ni kamen za kupus da mi čuva.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2007, 15:58:59 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@tarantulice
kod mene si nasla dobru rec za sve ako je bilo istina.Cak i za Slobu.
Canak je ekonomista, radi od prapocetka sa kompjuterima,
Vrlo dobar gitarista. Zaradjuje od svoje pameti i svog znanja. Ima stan a ne vilu.Ima odavno svoju firmu, pre pocetka bavljenja politikom.
Vozi najnoviji tip Skode.
Isao je 91 i 92-e na ratistu. Kao vojni obveznik. U Lici mu je stradala porodica.(sira).
Da nije licanin, mozda bi vise Vojvodjana stalo iza njega.

Nemoj da nasedas na radikalssko-oznaske obmane: narkomani, lopovi, kurve, pederi.
 Da izvines bices i ti kvalifikovana ako nisi prljava radikalka.
Taj sistem vrednpsti lazi, kvalifikacija je svojstven radikalima.
Svi mi imamo neki svoj zivot ali treba da shvatis da je veliki deo ove nacije ziveo u lazi.
Cetrdeset i vise godina socijale, sa pijenjem kafa, delenjem viskova i kvalifikacija lopovi, cudi me da ih je samo toliko koliko su glasali za njih.
Ide ova nacija na bolje kad ih ima samo 30%.
A on nije ni najmanje opasan. Slab je politicar, jek u dobacivanjima, onim ulicnim. Malo je bolji od radikala, jer ima svoje bisere, a ne bisere po zadatku ozne.

Zamisli ti koliko je ova nacija nisko spala, kada su masonu podmetali nepismenu, guzatu licku seljakusu. Mason je proverio da je jalovica i hvalio se da je ozenio srpkinju.Govorim o 'majoru' Jovanki.To sto ovi balvani daju kvalifikacije, nista strasno. Strasno je sto nece da saviju grbacu, nego cekaju leba za tri dinara i ruse da bacaju bombe.
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 00:17:25 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Nikad više me nemoj upoređivati sa radikalima, vređaš moju inteligenciju. Ok?
A o Čanku.........pssssssssssssst Smile
Jednom prilikom ću ti napisati par argumentovanih činjenica o gitar heroju. Sad mi se užasno spava. Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Nikad više me nemoj upoređivati sa radikalima, vređaš moju inteligenciju. Ok?
A o Čanku.........pssssssssssssst Smile
Jednom prilikom ću ti napisati par argumentovanih činjenica o gitar heroju. Sad mi se užasno spava. Smile

Pa ja cekam da mi napises o Canku a ti nista? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Pa hajde da se malo posvetim i tebi Shkorpi.
Naime, dotični gospodin možda ima stan, ali i prilično lepu kućicu...verovatno ju je sagradio od naknade za pretrpljenu duševnu bol u ratu. Samo mi nije jasno kako smo ga tih godina viđali u Subotici, a on na ratištu...hm, pa verovatno je bio na godišnjem odmoru ili plaćenom odsustvu. Šta god, sve je njemu dobro plaćeno. Znamo svi ko mu je kum, a kum nije dugme...jel'te? Čudo jedno kako svi političari imaju neke nafilovane kumove, a mi obični smrtnici (iako se ne smatram običnom, ali hajde da govorim njihovim jezikom) imamo nenafilovane, čak nisu ni slatki.
Da čovek zna da svira gitaru, zna. Pa znam i ja, i zna bar deset mojih prijatelja. Ne vidim poentu navođenja tog njegovog talenta. To je jedna lepa stvar, umetnost je lepa stvar.
Osim što je štrapacirao subotičkim ulicama tih ratnih godina, lepo se provodio i sa svojima i svojim kumom na kojekakvim egzotičnim destinacijama. I to je verovatno naknada za pretrpljenu duševnu bol.
Koliko sam ja metaka ispalila u životu (cirka 2 kom)...toliko je i on...ako je.
E sad ćeš ti verovatno da me pitaš odakle ja sve to znam...bila sam klinče u to vreme. Pa, hajde odmah da ti odgovorim...otac mi je bio u sportu...poznavao je razne bljuzgotine od ljudi i bio upućen u neke stvari. A i sam gospodin Čanak je bio u mojoj kući...a o tome, ako te zanima, mogu da ti pričam, ali ne javno...ipak, da ostavim nešto i za sebe.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
@tarantulice
Ja mislio Bog zna sta?
Pa dobro ali ne znam koliko si primetila, hajde da ja tebe pitam, kao stari vojvodjanin sa pedigreom (jer smo svi dodjosi) u Vojvodini.
reci mi imenom i prezimenom jednog Vojvodjanina, koji se istakao u autonomasenju ili zelji za odvajanjem od Srbije ili da je cinio neke aktivnosti po tom pitanju?
Neces naci ni jednog.Zato sto ih nema. A znas zbog cega ih nema? Jer su stotinama godina mastali o Srbiji.
E sada mi dodju neki Licani (Canak), neki tamo generali iz kojekakvih vukojebina i izigravaju autonomase.
Hoce ne znam sta. Pa Canak bi odavno bio na konju da su svi Vojvodjani stali iza njega (oni pravi).
Autonomase izigravaju meki vojvodjani, bez pedigrea za rad vlasti.
Eno ti onaj Kasa, sta je kao fol bio i na sta lici. Uvlakac u dupe svim vlastima. Znas zbog cega? Madjari iz Madjarske ih ne podrzavaju.
U svemu ali u menjanju granica ne. Zato sto su se  dva puta opekli, dva puta skraceni a nece vise.
Tako da pravo da ti kazem, istorija autonomastva se svodi na politiziranje a da nas stare vojvodjane nista ne pitaju. Nece biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Upravo ti to kažem...a spomenutog Kasu znam ohohohoj dobro...kad je bilo in biti komunista, prvi je u razredu u srednjoj školi imao crvenu knjižicu, kada je to bilo out, opalio je krstaču na sred grudi, kao da je sa crkve skinuo. Sad je veliki demokrata. Ja ti kažem, ne dao Bog da sutra radikali dođu na vlast, biće najveći Srbin.
A od ovih "in", "urbanih" autonomaša je meni pun kofer.
Pazi, neki vid autonomije i postoji (ne bih komentarisala trenutnu vlast), ali mi ne treba takva autonomija gde će se pojedini boriti i bacati za autonomiju (kao neki bivši Otporaši) nafilovati lovom, doći do silno željene fotelje ili nestati, a mi i dalje jesti g...
« Poslednja izmena: 23. Jul 2007, 22:27:06 od tarantulica »
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
Nokia 6230
Upravo ti to kažem...a spomenutog Kasu znam ohohohoj dobro...kad je bilo in biti komunista, prvi je u razredu u srednjoj školi imao crvenu knjižicu, kada je to bilo out, opalio je krstaču na sred grudi, kao da je sa crkve skinuo. Sad je veliki demokrata. Ja ti kažem, ne dao Bog da sutra radikali dođu na vlast, biće najveći Srbin.
A od ovih "in", "urbanih" autonomaša je meni pun kofer.
Pazi, neki vid autonomije i postoji (ne bih komentarisala trenutnu vlast), ali mi ne treba takva autonomija gde će se pojedini boriti i bacati za autonomiju (kao neki bivši Otporaši) nafilovati lovom, doći do silno željene fotelje ili nestati, a mi i dalje jesti g...

Pa autonomija dzepa treba da bude.
A oni bi tamo gde ima da zahvate malo vise. To je normalna borba, a uz to je i mnogonacionalna specificnost, pa bolje da se to resi u nekoj autonomiji nego da ispadnemo siledzije sa nasim sugradjanima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Ja ni prema jednom svom sugrađaninu nisam ispala siledžija, iako sam imala povoda jednom prilikom da zatucanu budalu puknem šakom međ' rogove.
Znaš, ja sam tolerantna osoba što se tih pitanja tiče...samo sam vremenom postala malo pasivna, jer sam posvećena drugim stvarima...a i ne odgovara mi da neko drugi odlučuje umesto mene gde ću i kako živeti, i naravno, gde će moja lova ići.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 21:42:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.