Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 17:36:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84910 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Tako je!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@rinaka
svaki koji siri ,za mene choporativne ideje, i kvalifikuje bez osnova je komunisticki izdanak.
Komunista vise nema na papiru, ali ih je ostalo u ponasanju.I to u ogromnom broju. tacno kao u Kusturicinom undergroundu.
Ne zaboravi da se zivelo uvek ama bas celo vreme, od 1945-e iskljucivo od socijale, jer nikada plate nisu bile plate, izuzev onoga sto su namerno stvarali da jedan drugom gleda u djep, a onaj u rafineriji je imao tri put vecu platu od tvoje (primer) pa se stvarao utisak da ima mnogo.
Za zivotno stvaranje (stan, kuca, kola, da ne govorim o svakodnevnim licnim potrebama, garderoba hrana itd, letovanja skolovanja) sve je to bi9la mala plata.
Tesko da je ko mogao da kupi stan jer su stanovi bila kategorija cekanja, vernosti, discipline i nerocito drzanja usta. Specijalno skolovanje je bilo rezervisano za tacno se zna koga, a putovanja su se cinila neki skupljaju dve godine, a neki idu po sluzbenoj duznosti besplatno.
Sve je bilo nase, a nista ti nije pripadalo, odnosno nekima je pripadalo sve a nekima bas nista.

Zivot od zajmova, delenje viskova pijenje kafa i kvalifikacija lopovi (svi su bili lopovi) bilo je svakodnevnica socijalistickog zivota.
Secam se mnogo starih ljudi, danas davno pokojnika, koji su kazivali: jednog dana, cete vi ili vasa decaa to jako skupo platiti.
Te godine mi prezivljavamo sa matorim prdonjama oko nas koji ne mogu da se nacude , kako je lepo nekad bilo a koako je sada. Pa sada je tako sto skupo placas njegov lep zivot. Naravno uce ove mladje da su sada a ne onda, svi lopovi.
To se sve mora reci, ako hocemo da se uspravimo.
Vidim da u mnogim postovima svesno, a mnogi nesvesno brane ideje chopora, a to su derivati komunizma.
Kod nas je totalno krahirao sitem vrednosti i postoji jedan strahovit teror mediokriteta.
Shvati da komunizam, ili derivati komunizma jos uvek vladaju na ovim prostorima, dokle god se propoveda socijalna pravda i leba za tri dinara (karikiram, ali to je to)
Ti razmisli, ja ti vise necu odgovarati na ta pitanja, a to sto me neki kvalifikuju kao Chedin Smile Smile Smile Cheda je za mene arkticki pingvin.
Cheda je samo jedna prolazna pojava, koja hoce da animira nove generacije, neopterecnih Srba (buduce Srbije) u svoju korist.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
shkorpi
samo jedna mala ispravka, primetila sam da to cesto ponavljas. Ne kaze se "djep", "djumbus", "odjak", vec se kaze: "dzep", "dzumbus", "odzak". Izvini, ako je to meko "dz" tvoj prirodni izgovor, naglasak ili sta vec, nemam nikakve zle namere, samo cisto da ti skrenem paznju.

sorry za off
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
LG Frizider
Lepo si sve to objasnijo sklopione i naravno sve je tacno, ali kad ja vidim ovde po forumu ko glasa za LDP digne mi se kosa na glavi od takve buducnosti.........ti kazes da si glasao za LDP, nisi klinac ali nisi ni mator, a verujem da se nisi upecao na onaj dobro osmisljen slogan, terao si kontru a mnogi su tako glasali, cisto iz revolta i prema jednima i drugima (SRS-DSS,DS...). Ceda je dobar folirant-uspaljivac-govornik i radi isto to sto je radio Seselj: svi ste vi izdajnici (samo suprotan kontekst)........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
Sad sam na LDP postu napisao da LDP i Cheda, kazu ono sta ce neminovno biti, a ne ono sto Srbin zeli da cuje.
Ponavljam ti Cheda je malo majmunce. Dao sam jedan glas, simbolicno za novu generaciju Srba.
Sad me ti svrstaj u Chedine kad kazem da je Srpska osvetlila obraz Srbima i da osuda Karadjica i Mladica znaci gubitak za sve Srbe.

malecka
vidim da smo obranuli uloge. Sad ti meni dajes casove? Ako vazno je da saradnje bude Smile Smile Smile
Mnogo pisem na engleskom, pa necu da stalno menjam fontove a ovo sto si napisala je u nedostatku adekvatnih fontova cista navika.
Racunam vazno je da se razume.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@rinaka
svaki koji siri ,za mene choporativne ideje, i kvalifikuje bez osnova je komunisticki izdanak.
Komunista vise nema na papiru, ali ih je ostalo u ponasanju.I to u ogromnom broju. tacno kao u Kusturicinom undergroundu.
Ne zaboravi da se zivelo uvek ama bas celo vreme, od 1945-e iskljucivo od socijale, jer nikada plate nisu bile plate, izuzev onoga sto su namerno stvarali da jedan drugom gleda u djep, a onaj u rafineriji je imao tri put vecu platu od tvoje (primer) pa se stvarao utisak da ima mnogo.
Za zivotno stvaranje (stan, kuca, kola, da ne govorim o svakodnevnim licnim potrebama, garderoba hrana itd, letovanja skolovanja) sve je to bi9la mala plata.
Tesko da je ko mogao da kupi stan jer su stanovi bila kategorija cekanja, vernosti, discipline i nerocito drzanja usta. Specijalno skolovanje je bilo rezervisano za tacno se zna koga, a putovanja su se cinila neki skupljaju dve godine, a neki idu po sluzbenoj duznosti besplatno.
Sve je bilo nase, a nista ti nije pripadalo, odnosno nekima je pripadalo sve a nekima bas nista.

Zivot od zajmova, delenje viskova pijenje kafa i kvalifikacija lopovi (svi su bili lopovi) bilo je svakodnevnica socijalistickog zivota.
Secam se mnogo starih ljudi, danas davno pokojnika, koji su kazivali: jednog dana, cete vi ili vasa decaa to jako skupo platiti.
Te godine mi prezivljavamo sa matorim prdonjama oko nas koji ne mogu da se nacude , kako je lepo nekad bilo a koako je sada. Pa sada je tako sto skupo placas njegov lep zivot. Naravno uce ove mladje da su sada a ne onda, svi lopovi.
To se sve mora reci, ako hocemo da se uspravimo.
Vidim da u mnogim postovima svesno, a mnogi nesvesno brane ideje chopora, a to su derivati komunizma.
Kod nas je totalno krahirao sitem vrednosti i postoji jedan strahovit teror mediokriteta.
Shvati da komunizam, ili derivati komunizma jos uvek vladaju na ovim prostorima, dokle god se propoveda socijalna pravda i leba za tri dinara (karikiram, ali to je to)
Ti razmisli, ja ti vise necu odgovarati na ta pitanja, a to sto me neki kvalifikuju kao Chedin Smile Smile Smile Cheda je za mene arkticki pingvin.
Cheda je samo jedna prolazna pojava, koja hoce da animira nove generacije, neopterecnih Srba (buduce Srbije) u svoju korist.
Alo covece,šta to pricaš kakve ovo veze ima sa mnom,pa jeli  ti to  napamet?Ko širi coporativne ideje,ajde majke ti ne lupaj bez veze!ti kao da nisi procitao šta sam ti napisao!
Komšija prerano ti je za klimu!
P.S.A što se tice Ldp,beži bre to je mala grupa pedera,zadojena mržnjom prema Srbima!Ako se ti snjima poistoveciješ onda si gore zlo od bilo kojeg coporativnog komuniste!
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 18:36:27 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
LDP - Titoisti!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@rinaka
ti imas mali problem.
Zar ti mislis da ja pisem iskljucivo zbog tebe ovde?
Hajde vrati pocetak problema da vidim sta je bilo i dal treba da se izvinjavam ili da se objasnjavam?
Ima njih bar 50 koji ovde pisu i menjaju se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
shkorpi
samo jedna mala ispravka, primetila sam da to cesto ponavljas. Ne kaze se "djep", "djumbus", "odjak", vec se kaze: "dzep", "dzumbus", "odzak". Izvini, ako je to meko "dz" tvoj prirodni izgovor, naglasak ili sta vec, nemam nikakve zle namere, samo cisto da ti skrenem paznju.

sorry za off
Da, da, Shkorpi, molim te obrati pažnju na pravopis, mislim, stvarno nema smisla. Izgleda da će tebi maleckaaa da daje časove, a ne ti njoj.
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tarantulice
Hocu u granicama mogucnosti.Nesto sto je postalo navika, tesko se menja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 89 90 92 93 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 17:36:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.