Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 19:38:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84989 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Smile
Pa to je jedini srpski argument "ginuli smo ko stoka, bez razloga, ali sa namerom, tako da i mi moramo da se pitamo"....normalni ljudi samo na ovo kazu "ma ajd' odjebite" Smile
Srbi, su uvek imali soluciju da biraju i uvek izaberu ono najgore po njih i sad treba zbog toga da se nesto pitaju. Ako ne znate da se brinete o samima sebi, kako onda da odlucujete o drugima. Prosto.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@tarantuliceeeeeee
malecka se bori za svoju ideju. malecka je slatka, jer ideje nema a ona se bori.
A i ti si ono sa : Rusi zavrnu slavinu a Nemci u mraku? Nemoj da se bojis.Ovde mogu i Rusi debelo da izgube a nije im u interesu.
Ti kad napravis dugorocni ugovor, moras da ga postujes, jer ako se oni okrenu dugorocno na neke druge izvore (Libija, Alzir, Iran, Nigerija) onda ce Rusi prodavati Bjelorusima ze dve inflatorne kopejke barel nafte. Uz to, Nemacka i ostali su ozbiljne drzave i uvek imaju za nekoliko godina u slucaju krize, rezerve.
Ti si pametna devojka, nemoj da spadas na radikalske puste zelje, Nemci u mraku, Rusi u Srbiji a Srbi na Siptare.
Kladim se da je Jorgovanka (njihov genije) vec presla sa ekspanzije na Juznu Ameriku, na Sibirske tundre i tajge.
Sada nece vise biti Srbin u papmpasu, vec ce biti Srbi u lov na Jetija, glavni program radikala za obnovu i prosperitet Srbije.

A pisao sam vec da mi je to struka, a da nemas pojma koliko ce se svet energetike promeniti u sledece dve decenije.
Nafta je samo izvor profita, razradjen debelo i svakako da se ovaj izvor novca priblizava kraju.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
....normalni ljudi samo na ovo kazu "ma ajd' odjebite"
Smesno,....hahahaha,....ha!
 Smiley 1
Ako ne znate da se brinete o samima sebi, kako onda da odlucujete o drugima. Prosto....
O kome to drugima mi Srbi odlucujemo?
 Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2007, 10:20:12 od ^BO$$^ »
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@malecka nemoj tako
Mi jesmo u procepu sa delom ljudi koji zele sve na staro. Da dele tudje, da ih neko zaposli, daa nista ne rade, a debelo da zarade i tako to.
Ali sve to prirodno ide napred, ne u ritmu koji zelimo nego  malo teze.
Ali ipak znamo i te kako dobro da odlucujemo sta nam valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
@tarantuliceeeeeee
malecka se bori za svoju ideju. malecka je slatka, jer ideje nema a ona se bori.
A i ti si ono sa : Rusi zavrnu slavinu a Nemci u mraku? Nemoj da se bojis.Ovde mogu i Rusi debelo da izgube a nije im u interesu.
Ti kad napravis dugorocni ugovor, moras da ga postujes, jer ako se oni okrenu dugorocno na neke druge izvore (Libija, Alzir, Iran, Nigerija) onda ce Rusi prodavati Bjelorusima ze dve inflatorne kopejke barel nafte. Uz to, Nemacka i ostali su ozbiljne drzave i uvek imaju za nekoliko godina u slucaju krize, rezerve.
Ti si pametna devojka, nemoj da spadas na radikalske puste zelje, Nemci u mraku, Rusi u Srbiji a Srbi na Siptare.
Kladim se da je Jorgovanka (njihov genije) vec presla sa ekspanzije na Juznu Ameriku, na Sibirske tundre i tajge.
Sada nece vise biti Srbin u papmpasu, vec ce biti Srbi u lov na Jetija, glavni program radikala za obnovu i prosperitet Srbije.

A pisao sam vec da mi je to struka, a da nemas pojma koliko ce se svet energetike promeniti u sledece dve decenije.
Nafta je samo izvor profita, razradjen debelo i svakako da se ovaj izvor novca priblizava kraju.
Opušteno škorpi, ne padam ja na radikalske fazone (nikad i nisam). Znam ja šta Rus hoće, profit kao i svi ostali. I naravno da postavlja svoje uslove, i želi da se ti uslovi poštuju. Rusi su kapitalisti kao i zapadnjaci i to je meni sve savršeno jasno. Čista poslovna etika. E, ali to da Rusi mogu malo da prckaju ostale na račun energenata, mogu, jer im se može, mada ne verujem da će do toga doći. Nije to u interesu Rusije, da izgube svoj najvažniji izvozni proizvod...iliti projekat.
+ im ič ne verujem, jer su nam ga uvek zavukli, tako da ovo njihovo veliko protestovanje po pitanju Kosova je čista farsa, naći će oni već neki dobarf dil sa Amerima, tako da će obe strane biti zadovoljne, mi ćemo opet pojesti ... i to je cela priča.
Smile
Pa to je jedini srpski argument "ginuli smo ko stoka, bez razloga, ali sa namerom, tako da i mi moramo da se pitamo"....normalni ljudi samo na ovo kazu "ma ajd' odjebite" Smile
Srbi, su uvek imali soluciju da biraju i uvek izaberu ono najgore po njih i sad treba zbog toga da se nesto pitaju. Ako ne znate da se brinete o samima sebi, kako onda da odlucujete o drugima. Prosto.... Smile
Što se tebe tiče, vidim da prelepo pričaš o Srbima u 3. licu, što mislim da je malko nevaspitano sa blagom tendencijom ka vulgarnosti.
Odakle ti znaš šta ja želim, za koga se i za šta opredeljujem? Samo ću ti još jednom reći, ako nisi u stanju da obrazložiš svoj stav, ako ti je jedino u glavici da vređaš (samo da ti stavim do znanja da ovde ima mnogo mladih ljudi koji su bili u ratu, ne svojom voljom, ostali invalidi ili izbubili nekog svog najrođenijeg), da ponižavaš i da pljuješ, onda se odmah mani toga, jer ovo nije forum za to. Svoje frustracije istresi na nekom drugom mestu, ovde ima pametnih i obrazovanih ljudi koji ne govore tvojim jezikom. I ja se ne slažem sa svima, ali mislim da je najlakše oplesti nekog (mentalno se najmanje zamaraš). Ipak, imaj malo respekta prema ostalima.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 296
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nije to u interesu Rusije, da izgube svoj najvažniji izvozni proizvod...iliti projekat.
I da hoce,kako u trenutnoj svetskoj situaciji po pitanju energetike da izgube
taj svoj ''izvozni proizvod'' ili ''projekat''?Pa Evropa,ne zato sto hoce,vec zato sto mora se sve vise vezuje za Energetiku Russie.Putin to vesto koristi i zloupotrebljava za korist svoje zemlje i povratak Russie na velika vrata.Nemoze on da kuca i kaze ''Dobar dan,evo nas Russa opet u Evropi''.Evo prilike da preko Kosova se pokaze koliko su Amerika i sama Evropska Unija jaka u Evropi protiv Russie.Da je po njihovom,Odavno bismo dobili nove komsije,....
 Smile
+ im ič ne verujem, jer su nam ga uvek zavukli,
To nepoverenje u Russiu je sa razlogom.
Ali moras shvatiti da Russija nije ista kao sto je bila 1999
pod Jelcinom i danas osam godina kasnije pod Putinom.
 Smile
tako da ovo njihovo veliko protestovanje po pitanju Kosova je čista farsa, naći će oni već neki dobarf dil sa Amerima, tako da će obe strane biti zadovoljne, mi ćemo opet pojesti ... i to je cela priča.
....videcemo,videcemo.
 Smile
IP sačuvana
social share
Uz Moravu vetar duva,stari ribar tajnu cuva,niko za nas nemora da zna.....Samo za hrabre-Klik
Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti onda se grdno vara, jer ja nisam sistem.....Aha,ko pa ne!....jok ja!....To kod mene ne prolazi.....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Nije to u interesu Rusije, da izgube svoj najvažniji izvozni proizvod...iliti projekat.
I da hoce,kako u trenutnoj svetskoj situaciji po pitanju energetike da izgube
taj svoj ''izvozni proizvod'' ili ''projekat''?Pa Evropa,ne zato sto hoce,vec zato sto mora se sve vise vezuje za Energetiku Russie.Putin to vesto koristi i zloupotrebljava za korist svoje zemlje i povratak Russie na velika vrata.Nemoze on da kuca i kaze ''Dobar dan,evo nas Russa opet u Evropi''.Evo prilike da preko Kosova se pokaze koliko su Amerika i sama Evropska Unija jaka u Evropi protiv Russie.Da je po njihovom,Odavno bismo dobili nove komsije,....
 Smile
+ im ič ne verujem, jer su nam ga uvek zavukli,
To nepoverenje u Russiu je sa razlogom.
Ali moras shvatiti da Russija nije ista kao sto je bila 1999
pod Jelcinom i danas osam godina kasnije pod Putinom.
 Smile
tako da ovo njihovo veliko protestovanje po pitanju Kosova je čista farsa, naći će oni već neki dobarf dil sa Amerima, tako da će obe strane biti zadovoljne, mi ćemo opet pojesti ... i to je cela priča.
....videcemo,videcemo.
 Smile
U suštini se slažem sa tobom.
Respect.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Rekoh li ja da ce tratincica da je razbuca!Ha-ha i ho-ho!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230
@rinaka
Zasto teras malecku? Pa stvarno nisi fer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma neteram je ja vidiš da to rade drugi i to veoma uspešno!Pa valjda je ovde svako dobro došao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 79 80 82 83 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Maj 2026, 19:38:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.