Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 12:36:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84841 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve jedno, volela bih da je obiđem dok je fidel živ, nadam se oko nove godine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
šta vredi što je Kuba lepa zemlja kad je diktatura, a narod živi u jadu i bedi.Podaviše se u okeanu bežeći u Ameriku.Moglo je i to da se vidi na televiziji
Ne bih nistta dalje da komentarisemm,jer si sve sam rekao-Slepo verujes televiziji.

Citat
@chelik
Vi ste svoju sansu imali i zavrsila se u krvlju i bedi.
Ako je ponovo trazite, rekao sam ti gde bih vam je dao: U Aushwiczu na spaljivanje bez gasa, radi stednje.
Taj mulj koji ste nam ostavili, rasciscavamo u debelom smradu.
Iluzorno je pricati sa tobom o severnoj koreji, kubi i ostalim svetskim biserima.
O nasem izvozu pet juga na americko trziste. Bolje da si izvozio sljivovicu daleko bi bolje prosao.
Dobro je da si i sljivovicu pomenuo, koja je bila srpski brend u SFRJ.Etcak ni to ne mozete da proizvodite kako treba.Dokazano ste nesposobni.Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo jedne pesme Italijanskih komunista...uzivajte

http://www.sendspace.com/file/hiy2aj

Los Fastidios-SHARP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 192
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
BlackBerry 8800
Да одговорим анкети: против ЕУ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Да одговорим анкети: против ЕУ
Razmisljas zdravorazumski i to mi se svidja.Ne padas ovde kao neki, na pricu kako je na zapadu sve sjajno i bajno,jer je to najobicnija iluzija plasirana kroz medije strogo kontrolisane od strane centara moci, koji drze kapital u svojim rukama i koji ne zele da se cuje i druga strana.Mi ovde imamo situaciju da na medijima ne gostuju ljudi koji ce da kritikuju zlocinacku i genocidnu tvorevinu kao sto je Evropska Unija.Jedino sto nam preostaje jer borba i glas preko interneta kao mocnog sredstva komunikacije medju ljudima,jer jedino to nisu u stanju da kontrolisu.
Kada se govori o Kubi u negativnom kontekstu,treba imati u vidu da su oni pod sankcijama vise od 50 godina.E sada neka mi neko kaze da su im pravedno uvedene,a da je Amerika jedna od najhumanijih drzava na svetu.Na svu srecu drug Fidel prkosi zajedno sa ostalim levicarskim zemljama Americi i nije sam, sto je obecavajuce u nekoj blizoj ili daljoj buducnosti.Stvari se u tom pogledu menjaju jer nemamo samo Kubu kao izolovano ostrvo vec i njene saveznike u borbi ka socijalnoj jednakosti:Venecuelu,Boliviju,Ekvador.U Aziji nenadmasan uticaj ima Kina i vrlo dobro saradjuje u tehnickim dostignucima sa Vijetnamom i S.Korejom,koja razvija nuklerno naoruznje u svojoj samoodbrani.
Po Evropi komunisticki pokreti drze gradove i citave oblasti trazeci nezavisnost i otcepljenje od imperijalistickih drzava poput Spanije,Italije,Francuske...U bivsem 'Istocnom bloku" polako se vraca misao socijalistickih ekonomista i teoreticara poput Marx-a,Engelsa,Lenjina,Staljina...Kapitalisti njihova vojska sitne burzoazije grcevito se bori da kod napacenog naroda ulijie poverenje u sistem koji ih je godinamaotupstao i jos uvek ih otpusta.Sindikat je razoren i podeljen na nekoliko delova i frakcija,koje imaju podrsku od strane pojedinih vladajucih stranaka,i koje ih na taj nacin preko svog clanstva kontrolisu.Nije tajna da je sindikat "Nezavisnost" u stvari zavisan od DS-a,SSSS od DSS-a.Kada se tu dodaju jos i kvazi-levicarski pokreti i stranke poput Otpora,GSS-a,SDU-a,svima je jasno da se oni ne bore za prava radnika,vec za jacanje svoje pozicije u birackom telu.Radnistvo i radan narod se odvlaci od levicarskih principa privredjivanja i unistava, stvarajuci poslusne robove koji ce da rade za male nadnice.Naravno radnicko samoorganizovanje je nemoguce u takvim slucajevima,jer uvek postoji neki stranacki vojnik koji sve to kontrolise. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Komunisti su kočnica razvoja i napretka društva.
Kad nemate ništa da kažete za razloge bede i siromaštva, onda samo kažete, pa bile su sankcije. Ko je te sankcije izazvao nego komunisti. Pa zar ne vidite da je komunistička ideologija propala. Skoro svi komunističko-diktatorski režimim i su propali. Uskoro će i u Severnoj Koreji diktatura da padne.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Komunisti su kočnica razvoja i napretka društva.
Kad nemate ništa da kažete za razloge bede i siromaštva, onda samo kažete, pa bile su sankcije. Ko je te sankcije izazvao nego komunisti. Pa zar ne vidite da je komunistička ideologija propala. Skoro svi komunističko-diktatorski režimim i su propali. Uskoro će i u Severnoj Koreji diktatura da padne.
Oce propasce,ali sutra....Smile Da neces mozda da kazes kako su komunisti sami sebi uveli sankcije?!To znaci ako se americi ili EU ne svidja neki rezim ajde da im uvedemo sankcije???Eto ti se meni ne svidjas pa cu da ti uadnem u stan...to je tvoja logika.Da te poznajem pokazao bi ti to kako izgleda u praksi da malo osetis tu svoju teoriju koju promovises.Ali ne!Ti hoces drugima da otimas,tebe svi da slusaju,ali da te TEBE niko ne napada...Nece moci ove noci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Šta bi ti to meni pokazao,komunistički.
Što se kod nas konkretno tiče, za sankcije su krivci komunisti na čelu sa Miloševićem i Šešeljom.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Što se kod nas konkretno tiče, za sankcije su krivci komunisti na čelu sa Miloševićem i Šešeljom.
Ne,ja bi ti to pokazao kapitalisticki-sta znaci otimanje i imeprijalizamKada nekome udjes u stan i kazes:"E to je sada moje!"-to je imperijalizam.Kao kada u Srbiju dodje Amerika i zemlje EU i kazu:"E slusajte sada ovako Srbi...Mi cemo ovde da napravimo fabrike,vi cete da radite za nas,a onaj ko ne slusa, bice zabranjeno njegovo delovanje.Ako se vecina stanovnistva pobuni,slede sankcije..."

Ko bude popustio,on ce da razmislja kao ti i ostali.Sto se vas tice vi ne mozete da birate,pa neka ih tu gde su.E kod mene i ostalih mojih istomisljenia nece moci.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Jul 2007, 13:42:45 od Chelik_45 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Ne,ja bi ti to pokazao kapitalisticki-sta znaci otimanje i imeprijalizamKada nekome udjes u stan i kazes:"E to je sada moje!"-to je imperijalizam.Kao kada u Srbiju dodje Amerika i zemlje EU i kazu:"E slusajte sada ovako Srbi...Mi cemo ovde da napravimo fabrike,vi cete da radite za nas,a onaj ko ne slusa, bice zabranjeno njegovo delovanje.Ako se vecina stanovnistva pobuni,slede sankcije..."

Ko bude popustio,on ce da razmislja kao ti i ostali.Sto se vas tice vi ne mozete da birate,pa neka ih tu gde su.E kod mene i ostalih mojih istomisljenia nece moci.  Smile
U kapitalizmu nema otimanja, privatna svojina je neprikosnovena.
Što se tiče upada u tuđi stan,evo ti primer: u Novom Beogradu čovek nasledio stan. Ali pre nego što je stigao da se useli, uselili se neki Crnogorci, komunjare ineće da izađu. Sudski spor se vodi već osam godina, a oni koriste tuđi stan. Jeli to tvoja komunistička ideologija, imali tako nešto u EU. Šta bi ti radio da neko zauzme tvoj stan.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 12:36:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.