Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 15:04:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: EU - Za ili Protiv?
Za
57.3%  (114)
Protiv
42.7%  (85)
Ukupno glasova: 199
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: EU - Za ili Protiv  (Pročitano 84450 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Pa svi znaju da u EU-u nema mesta lezilebovicima i neradnicima,oni propadaju,a vredni i sposobni uspevaju!!A  upravo je u komunizmu ne rad i zivot na tudji racun!!!E pa toga vishe nema,onoliko koliko znas i koliko si sposoban i vredan,toliko ces i imati!!!
Pa zadnjih godina recimo u Nemačkoj , bio sam prošle godine veliki broj emigranata živi od socijalne pomoći , a inače radi na crno . Najinteresantniji slučaj je sa Šiptarima , oni samo žive od socijalne pomoći i od dečijih dodataka , neki koji nemaju ni godinu radnog staža , digli su ogromne kuće , što je u Nemačkoj veliki luksuz.
Ti si bio prosle godine i velik broj emigranta zivi od socijalne pomoci...ili radi na crno..kako si na to dosao,citao njemacke novine iili otisao u Socialamt pa pitao..? Ja sam svaki dan u njemackoj i jos do sada nisam mogao da vidim kako netko moze na socijalnoj pomoci da pogine kucu a uz to jos da radi na crno...cudo!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Primaju socijalnu pomoc, a rade na crno - droga, prodaja ljudi, prostitucija -
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Primaju socijalnu pomoc, a rade na crno - droga, prodaja ljudi, prostitucija -

Tko Niksa to radi...koja nacija!?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Brat broj 666

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2806
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6630
Može , i to jako dobro , ne govorim za naše ljude Srbe, Hrvate već za Turke i Albance . Naravno dosta njih radi i na crno pa tako kombinuju . Nisam samo spomenuo socijalnu pomoć , već i brojne dečije dodatke i pomoći za trudnice . Pomonoži to sa 5 ili 6 pa vidi .
IP sačuvana
social share
Pol Pot , Idi Amin , Robert Mugabe , Avgusto Pinoče , Anastazio Somoza , Mao Cedung , Enver Hodža ...Svi se rađaju samo jednom al umiru mnogo puta .

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Može , i to jako dobro , ne govorim za naše ljude Srbe, Hrvate već za Turke i Albance . Naravno dosta njih radi i na crno pa tako kombinuju . Nisam samo spomenuo socijalnu pomoć , već i brojne dečije dodatke i pomoći za trudnice . Pomonoži to sa 5 ili 6 pa vidi .

U Njemackoj 2,89 miliona ljudi primaju socijalnu pomoc..od tih ljudi ima svega tu,i njemaca koji je najveci dio,onda drugih nacija...sta nasi rade,to je naprimjer da uzimaju socijalnu pomoc a zive u Srbiji,Hr i ostalim drzavama...ili rade na crno na gradjevini ili u kaficima,toga svega ima ali je mali postotak kako je to prije bilo...jer sa Harz 4 kako se zove ta nova reforma u socijalnoj strukturi njemacke veoma se tesko moze od toga zivjeti,jer ako se covijek netrudi sam za novi posao socijalna pomoc mu se smanjuje,i to ne svake godine nego ovisno o tome koliko se on trudi da dobije posao i da izadje iz socijale...

Sto se tice da prodavaju drogu,prostituciju i tome slicno,vi ste zaboravili da 50% prekrsaja zakona cine njemci,onaj ostatak cine najvise turci pa odma iza njih Srbi,pa onda ostali drugovi sa Balkana...

Neznam kakva je ovo uopce diskusija da ili ne za EU...ljudi ovdje od kako je EU nista nije gore, nego su se cak troskovi neki smanjili,kao naprimjer,struja,telefoniranje/internet/mobitel,putovanja su opcenito pojeftinila...ima veoma dosta toga sto EU donosi zemlji jednoj..
« Poslednja izmena: 07. Jun 2007, 14:03:00 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
@tiger2005
Mislio sam na Siptare. Samo sam se nadovezao na pricu. Nista vise. U principu ne znam nista o prevarama socijalne pomoci u Nemackoj, ali znam da je albanska mafija jedna od najjacih i koliko se svi oni drze zajedno ne bi me cudilo ni da sam u pravu za ono sto sam napisao, bar u velikom postotku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
@tiger2005
Mislio sam na Siptare. Samo sam se nadovezao na pricu. Nista vise. U principu ne znam nista o prevarama socijalne pomoci u Nemackoj, ali znam da je albanska mafija jedna od najjacih i koliko se svi oni drze zajedno ne bi me cudilo ni da sam u pravu za ono sto sam napisao, bar u velikom postotku.

Oni su ti najjaci u Hamburgu,uz prostituciju i drogu...to jeste..ali evo u Frankfurtu nisu, jer su ovdje ljudi iz Srbije,Hr,i Bosne najdominantiji po kriminalnim prekrsajima..to sto se Albanci drze zajedno nista ti drugacije nije odo ovih nasih,ista stvar Niksa svi se oni drze zajedno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Evo malo o EU...

EU dogovorila jeftiniji roaming

Foto: Reuters

BRUXELLES/LUXEMBOURG - Vijeće Europske Unije privatilo je u Luxembourgu uredbu koja će znatno sniziti cijene poziva s mobilnih telefona u inozemstvu, ali će europski građani početi dobivati smanjene račune tek od jeseni.

Ministri za telekomunikacije zemalja članica EU-a na svom sastanku u Luxembourgu postigli su politički dogovor formalno oko uredbe o roamingu, koju je 23. svibnja izglasao Europski parlament.

Prema zaključcima Vijeća, uredba će, nakon što prođe postupak pravne i jezične verifikacije biti formalno usvojena 25. lipnja, a u službenom glasilu bit će objavljena 29. lipnja, a dan poslije, 30. lipnja stupa na snagu.

Uredba će, nakon što prođe postupak pravne i jezične verifikacije biti formalno usvojena 25. lipnja, a u službenom glasilu bit će objavljena 29. lipnja, a dan poslije, 30. lipnja stupa na snagu
Međutim, europski građani neće moći jeftinije koristiti mobilne telefone za vrijeme godišnjih odmora. Naime, nakon stupanja uredbe na snagu, operaterima je ostavljeno mjesec dana da svojim klijentima ponude povoljniji roaming, a onda će oni imati još mjesec dana da odgovore na tu ponudu, što znači da će jeftiniji roaming biti moguće tek od rujna.

Prema uredbi cijene roaminga za odlazne pozive iz inozemstva ograničavaju na 0,49 eura po minuti, a za dolazne pozive u inozemstvu na 0,24 eura. Ta gornja ograničenja primjenjivat će se tijekom prve godine važenja uredbe, a nakon toga bi se postupno smanjivala. U drugoj godini odlazni pozivi u inozemstvu naplaćivali bi se 0,46 eura, a dolazni 0,22 eura, a u trećoj 0,43 i 0,19 eura.

Europska komisija je odlučila predložiti donošenje uredbe o uvođenju gornje granice cijene roaminga tvrdeći da operateri neopravdano drže visoke cijene, tako da poziv iz inozemstva zna biti skuplji čak za šest puta nego poziv u matičnoj mreži. Ova uredba snizit će cijene na četvrtinu ili petinu dosadašnjih cijena roaminga.

Hrvatska će morati ili čekati na članstvo u Uniji ili sklopiti s njom poseban sporazum o roamingu
"Danas se približavamo kraju sedmogodišnje sage o borbi europskih institucija protiv visokih nameta za mobilno telefoniranje", istaknula je u priopćenju, povjerenica za telekomunikacije Viviane Reding.

Uredba se primjenjuje u 27 zemalja članica Europske Unije i zemljama Europskog ekonomskog prostora (Norveška, Lihtenštajn i Island) koje imaju sporazum s EU-om o sudjelovanju u zakonodavstvu koje se odnosi na unutarnje tržište. To za Hrvatsku znači da će morati ili čekati na članstvo u Uniji ili sklopiti s njom poseban sporazum o roamingu. 
(Hina)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeftini roming  Smile

Ljudi pa sta cekamo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Budimo ljudi i ako smo Srbi ! Grobari Šabac

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola V3
Samo se vi nadajte da će nam biti bolje u EU.Jedina dobra strana ulaska su vizne olakšice!
IP sačuvana
social share
Republika Srpska je Srbija nikad B i H !!! S.R.S !!! Partizan !!! Šabac !!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 140
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 15:04:56
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.